Etsi halvat lennot reitille Espanjasta $[18246-Turkuun

Vertaa lentolippuja Turkuun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

— TKU
2. joulukuu — 9. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 2/12
pe 9/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Turkuun sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Turkuun

  • Etsitkö halpaa lentolippua Turkuun? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Turkuun näillä hinnoilla tai halvemmalla: Madridista 100 € yhdensuuntainen - 124 € meno-paluu, Alicantesta 200 € yhdensuuntainen - 200 € meno-paluu, Ibizalta 319 € yhdensuuntainen - 319 € meno-paluu
  • Kuukausien helmikuu ja joulukuu katsotaan olevan huippusesonkia. Halvin kuukausi lentää kohteesta Espanja on tammikuu.
  • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Turun lentotarjoukset.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Turun lentojen varaus

Suositut 4, jotka liikennöivät reitillä Espanja - Turku

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4311 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

HONEST OPINION - DO NOT BUY OR USE KAYAK. I USED PRICELINE WHICH HAS BETTER AFTER SALES SERVICE.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Aikataulun pitäminen

Todella ahdas kone.

Good was delicious..The ability to watch movies on the plane really helps the time go by . The only negative is that the bathrooms need to be cleaned during the flight they get pretty nasty.

I like basically everything, except the space between rows was very limited. But of course that’s the airline problem, not yours. On the other hand, purchasing tickets through you was no problem however, seats were not assigned at purchase. There were 3 of us traveling, unfortunately we could not be seated together, which was frustrating. Is there a reason why can’t you assign seats when a ticket is purchased?

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Kone lähti myöhässä ja henkilökunnalla turha puheripuli kovaäänisiin

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

No leg space. I am 6ft tall, I am am not super tall. There is zero leg space. Borderline dangerous because with turbulence my knees are forced against the metal on the seat in front of mines. Horrible and painful experience. Not comfortable at all. Just one extra inch of space would be a big difference.

Iberia is so bad

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Kiitos paljon

Tehokasta, mukavaa, uutta ja miellyttävää. Homma toimi. Hyvät unet!

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Tarjoilu

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Kaikki toimii suunnitellusti, ruokaa tai viihettä en käyttänyt.

Hieman enemmän jalkatilaa

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

Mukava

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Myöhässä taas.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

No wifi

On the way from Stockholm to Milan, our tickets indicated business class-but we were seated in regular seats, separated, and no one even tried to accommodate us. My wife has neck and low back conditions that she needs to have extra space but we were completely disregarded. This is unacceptable

Plussat: "Consistent SAS quality"
Miinukset: "Drinks expensive"
Plussat: "I really enjoyed the ease of boarding and how smooth the flight went. The airline crew was friendly and the food was great."
Miinukset: "I wish that I was informed ahead of time that SAS GO LITE flights do not include check-in baggage. I ended up paying $109 instead of $60 because I was unaware that the fees change the day of departure. This upset me."
Plussat: "The crew was fine. The seats in the A330 are the worst only to be made worse by NO legroom. Very uncomfortable airplane. The flight crew also closes the rear bathroom off during most of the flight, I am assuming so they can use...."
Miinukset: "Only serving beef as meal in economy was not great. A choice would be better."
Miinukset: "Seat was terribl, space tiny, no legroom no air movement, hot the entire trip,"
Plussat: "Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!"
Miinukset: "Can’t believe SAS charges for 1 piece of luggage Never experienced in all the years I’ve travelled internationally Also couldn’t accept UScredit card to buy a drink- yes you had to buy an alcoholic beverage on the flight to Europe Better to upgrade your ticket so you can check a bag and use lounge"
Plussat: "Nothing."
Miinukset: "Please see statement from SFO-> CPH flight."
Plussat: "Crew was amazing. Seat was better then usual."
Miinukset: "Don’t make us pay for our drinks."
Miinukset: "The plan was old and dirty, old magazines and gum wrappers in my seat, stained carpet.The ride was quite bumpy."
Miinukset: "Food was pretty atrocious. Before having this flight I tried many times to book a special meal but their website is nearly impossible to use. So on the flight I was given two options of fish or mexican beef. Mexican beef meant slow cooked beef in a salty brown sauce with 2 kidney beans. Yes 2 kidney beans. With potatoes carrots and broccoli. Entertainment was pretty lacking. Not a lot of options. Also it was freezing the entire flight."
Plussat: "I could choose my seat"
Miinukset: "Nothing else"
Plussat: "Guess what, we took off and arrived on time!"
Miinukset: "Attitude of staff, cleanliness of cabin, actual cod fish (not tilapia/suay) etc. For dinner. Good Swedish scotch too"
Plussat: "Overall I was very pleased with your level of service and would highly recommend SAS airline for anyone traveling from New York City New Jersey area abroad ! The planes were new clean and the level of service was exceptional . I am in the Hotel hospitality industry as an executive corporate chef . I enjoyed the service of your steward wearing the chef jacket ,, very impressive."
Miinukset: "Not much I didn’t like !"
Plussat: "Nice staff, comfortable seats with good room, complimentary beverages with refills offered."
Miinukset: "Late leaving, when boarding in CPH had to wait in extremely hot area once past the desk where our boarding passes were scanned and then the area where we had to queue just prior to boarding the plane was glass and therefore extremely hot. The worst issue was that there was one family with extremely loud children with the parents doing nothing. I saw a steward way up the plane looking down at them at one stage while serving another passenger but she did nothing. I like children but this was constant with the father actually encouraging the children to make more noise once he realised that other passengers were annoyed. There were plenty of other children on the plane who were behaving. Although SAS staff were aware of this they did nothing to ensure the comfort of the other passengers. One friend of mine stood for about 40 minutes at the back of the plane and another for about 20 minutes to get away from this constant noise as it was so loud and persistent. I had to listen to music to block it out.SAS staff should have intervened because this was very loud and as I have said constant i.e. every few seconds for most of the flight."
Plussat: "flight arrived on time"
Miinukset: "The food was poor, ventilation system in the cabin terrible. Smell from bathrooms during the whole flight, both ways. SAS lost our luggage and nobody seams to care about it. They know that there is a problem with luggage transfer on connecting flight, but don't bother to do anything about it. Customer service representative is not able to provide any information, doesn't even understand English well. Nobody answers the phone... At this point, we're still waiting for our bags"
Plussat: "Very accommodating crew"
Miinukset: "Rerouted without consultaton - added an extra leg to my trip including a necessary mad dash to catch the make-up flight."
Miinukset: "Bad food Bad service Dirty plane Bad choice of movie collection You only get one glas of non alcoholic drink with your main meal. If you want more you have to pay ! Thats not a good service for a long trip fligt: washington-copenhagen and back. All other Airlines i have been with gives you a choice to choose between 2 different meals, buT SAS they decide for you ! And i have never seen any airline serve pork/ ham because of different believes people have, but SAS service you pork on an international 8 hours flight ! This is first time and last time I’m gonna fly with SAS. I always fly with KLM , perfect in everything and anyway. NO MORE SAS FOR ME !"
Miinukset: "Only one free soda. Beer and wine for a fee."
Plussat: "Jal is the best airline"
Miinukset: "The movies and tv shows could be different for inbound and outbound flies, or at least change them more often"
Miinukset: "The flight was good but it seemed like the heat was on instead of the a/c. besides that it was fine."
Plussat: "Boarding was quick and efficient."
Miinukset: "Flight attendants were not friendly."
Plussat: "Because of bad weather at the Faroe Islands, the aircraft made a missed approach (go-around) on the first attempt to land. The weather had improved sufficiently to make it in on the second attempt. The pilot and the cabin crew were excellent in keeping everyone informed, and telling us the status of the weather and the likelihood of getting in. The pilot was outstanding in his communication with the passengers and the cabin crew were great in re-assuring passengers after the missed approach. The flight crew handled the difficult weather conditions very well."
Plussat: "I mean, it was how a flight should be, painless."
Miinukset: "Water and beer paying"
Plussat: "This flight was also one of the best I have taken. I enjoyed it very much."
Miinukset: "It was a little upsetting to see and hear one of the crew members be a little nasty with my sister when he asked her about the meal. She misunderstood and asked for chicken andvhe was quite nasty when he corrected her and gave her the two options."
Plussat: "t"
Miinukset: "Flight was late and they left us completely hanging at the Stockholm airport with no agents anywhere to be found and no instructions on what to do about the missed connection."
Miinukset: "I did not like my flight because ... I could not take it! I needed to change only one date (return) and was quoted $1300 for that one change. Getting a completely new ticket was cheaper, but not cheap. With such cost of even minor changes, next time I will look into booking directly with airlines, instead of Kayak; sorry to say that, as I really liked using your service."
Plussat: "crew was really nice and efficient"
Miinukset: "no complimentary beverages"
Plussat: "nothing too exciting, everything as expected.Seats were a bit tight tho"
Miinukset: "Food tasted Horrible"
Miinukset: "SAS has one of the worst boarding procedures and not enforcing it. Flight was delayed an I almost lost my connection in CPH. and it has the narrowest legroom of all Star alliance flights. my flight from stockholm was delayed and there was a massive queue at border control and no SAS or CPH airport staff to organise to get PAX through faster so they dont miss their connection I had to fight my way through the queue otherwise I would have lost my connection"
Miinukset: "to realise at the airport that they will charge me 70 EUR for one luggage for one way only is outrageous! it wasnt clear at all that there wasnt luggage included in the price of the ticket... all of my previous tickets bought via kayak and priceline were also with luggage included and we have understood the given price as including luggage! i find it very negative and very bad experience and feel robbed, this is not acceptable business approach. my suggestion is that you will refund me the extra cost for the luggage. thank you."
Plussat: "My flight was more pleasant from Stockholm to Chicago because I was able to purchase an upgrade to Plus."
Plussat: "SAS is the best airlines !!"
Plussat: "Flights ran on time."
Miinukset: "Suitcase arrived badly damaged. Crew was rude and inattentive. It was hard to get water during the flight."
Miinukset: "Baggager fees were high"
Miinukset: "90 min waiting in the plane withou ac in IAD 4 hs delay in Copenhagen airport. I missed flight back from Athens because a ferry delay from Santorini despite calling SAS being updated of my delay. When I arrived to Athens airport, SAS staff left and KAYAK was not supportive. My tickets were cancelled from Athens to IAD."
Plussat: "The entertainment system is top notch. And the food was actually good. The crew was very friendly and helpful."
Miinukset: "Couldn't use the WiFi without paying extra, even on an international flight. The seats are among the most uncomfortable I have ever flown in. There is so little room that it is virtually impossible to sleep, even on an 8-hour flight. The purser's English was atrocious, nearly incomprehensible, and he didn't seem to care whether anyone understood him or not."
Miinukset: "Wasn't assigned a seat and had to stand in a long line to wait to confirm that I had a seat for a flight I booked over 3 months earlier."
Plussat: "The seats were comfy"
Miinukset: "They don't even offer water as a free beverage, only coffee or tea. And, not even a packet of pretzels on a three-hour flight. I didn't miss the entertainment much, but on a three-hour flight, it's a nice option."
Plussat: "One of the best we've experienced--very comfortable very spacious seats , The crew is very attentive and accommodating. We were fed three times and was offered beverages frequently."
Miinukset: "NONE"
Plussat: "The staff was very friendly and I noticed how kind they were to a mother travelling along with an infant and toddler."
Miinukset: "I've had blankets on previous plane rides. It would have been nice to have something to cover up with."
Plussat: "Easy upgrade to business"
Miinukset: "Breakfast. A bit strange to have cold salad with cous cous in the morning but perhaps it was meant as a combo lunch"
Plussat: "My seat did not recline."
Miinukset: "That the staff didn't seem to think it was a big deal."
Miinukset: "I was sitting next to a special needs man and the crew was extremely unhelpful towards him. He should not have been flying alone and they did not help him at all. When you handed out the customs form he told the stewardess he needed help and she ignored him. When I pressed the call button for him it took someone 35minutes to come back and then she told him she would help him after dinner. I pressed a call button the second time to help him find something and again it took over 30 minutes for someone to come back to us. If there was a real emergency this delay would have been a huge problem. The stewardess was extremely rude in general."
Plussat: "Missed flight. After waiting in three cues of more than 25 people was told the airline and your customer service could do nothing to help me. Am going to continue to pursue a credit and hope a new flight will be issued! Please help me!"
Plussat: "yes. It was perfect."
Plussat: "Helpful"
Miinukset: "Better reading material"
Plussat: "All was super!"
Miinukset: "All was great!"
Plussat: "Everything except the delay"
Miinukset: "No delays, took bag crew forever to load the plane, they were extremely late....waited over 35minutes"
Miinukset: "The flight was late by half an hour and I had to pay 60€ because my cabin bag was 2kg heavier than allowed."
Miinukset: "Flight attendant didn’t smile @ all, it was like we are on her way."
Plussat: "Nice stuff."
Miinukset: "Probably teleportation?"
Plussat: "The crew, plane and airport was great!"
Miinukset: "Part of our luggage was disassembled and not delivered to the final destination."
Plussat: "The crew, plane and procedure was all great."
Miinukset: "Part of out luggage was disassembled during transit and part was missing afterwards... part of the luggage was missing."
Miinukset: "The crew might be greeting passengers onboarding."
Miinukset: "Nothing in time"
Miinukset: "Being on time"
Plussat: "Big space to front seat"
Miinukset: "offer drinking water"
Miinukset: "No information was avSo pick a couple up listen to this device again also right now dictation right now"
Plussat: "everything was good enough"
Miinukset: "I would like a meal and drinks on the board"
Plussat: "They just wanted more money. Charged us one small carry-on bag over 60 Euro! Ridiculous. Horrible airline, will never fly with airBaltic."
Miinukset: "They should have told us that one person can only bring one bag. we just flew with Ryanair and Easyjet, which allow one carryne and one bag. Again, will never fly with such horrible airBaltic, never!!!"
Plussat: "All fine"
Miinukset: "Flight delayed 2 hours"
Plussat: "It was a fairly ordinary flight"
Miinukset: "Our luggage never arrived at our destination, perhaps something to do with a connecting flight although there were 2 hrs 15 mins between connections. After informing Male Airport, a message was sent to Condor. No news all day. Next day lodged complaint replied they're investigating. Holiday ruined"
Plussat: "Simple no frills airline"
Plussat: "Crew were efficient and friendly."
Miinukset: "Coffee creamer sachets are insufficient in quantity for the coffee. Even with two sachets the coffee was still nearly black. The flight was full and the cost of checked in luggage ensured everyone used their carry on allowance. As a consequence, overhead bins were full. I left one bag at the front of the plane and had another at my feet. However, it was a short flight, so not too unbearable."
Plussat: "Absolutely nothing"
Miinukset: "Everything"
Miinukset: "Flight was late"
Miinukset: "airBaltic has a terrible luggage policy for musicians. They make you pay extra if you want to bring a musical instrument on board, even a violin which fits easily into the overhead bin. It is honestly discriminatory. Will not be flying with them again."
Miinukset: "The passage through Riga airport was terrifying. We arrived from St. Petersburg 6.35 and we left 7.20 to Paris (passengers in transit). We explained at the checkpoint that we had a few minutes, but they controlled us several times until we had to throw several liquid items. In St. Petersburg they had already controlled us, without problems. In short: a sad experience in Riga, which does not speak well of this country: Latvia."
Plussat: "Pleasant crew, efficient boarding, flight was on time"
Miinukset: "No in-flight service"
Plussat: "They waited for transit passengers Were helpful"
Plussat: "Nice new propeller plane on time"
Miinukset: "No free water or coffee. Luggage fee not told about when I booked. No entertainment."
Plussat: "New planes"
Miinukset: "I wasn’t asked to prepay luggage & it cost me double. That makes me very annoyed."
Plussat: "Nice crew"
Miinukset: "Please give out water for free"
Plussat: "If water was free it would be better. Other than that everything was fine"
Miinukset: "."
Miinukset: "We were told upon check in that there was a charge to check in. I have never heard of such rubbish in 43 years of air travel. We were told we could check in online but we only had 4 minute in which to do it. We were charged €150 for 5 people. The check in Sgent was sour faced as well. Once aboard the plane (a nice new aircraft) we found the stewardesses sour faced as well. Overall not impressed by air Baltic!"
Miinukset: "Charging 30 Euros to check in at the airport is lunacy."
Plussat: "We arrived safely. Bilingual staff."
Miinukset: "The seats are worn and creek with every movement. There is very limited leg room even for someone who is short. When the person in front of you leans back it is impossible to reach your hand baggage or do anything but lay back in your seat. The landing was safe but not at all comfortable."
Plussat: "The helpful ground person at check-in."
Miinukset: "This airline company looks a like person who is begging for money. First time in my life I paid for the luggage. 40 Euros!!! what for? Apparently Air Baltic has no clue about how to run a service business. Somebody has to teach them this naked reality: IN SERVICE BUSINESS YOUR CUSTOMERS ARE YOUR MAJOR MARKETING ASSETS! They don't even serve a glass of water, apparently they could not manage to integrate it in the ticket price. But they dare to get thirsty and unhappy customers on the plane. Anyways: This airline company is charging extra for luggage. And I could not see this anywhere when I was buying ticket online. If I knew I'd never buy the ticket from Airbaltic. "Not writing it clearly and visible at the time of ticket purchase" is certainly tricking and misleading us. This is a crime!"
Plussat: "Professional appearance"
Miinukset: "Extra $ for the seat (quite absurd) and 40 Euros for a check in luggage."
Miinukset: "I was flying transit, but I had to go through the check-in in Paris. At the check-in they started to make problems about my carry-on luggage. I had just two flights from the United States behind me and no problems at all and suddenly I can't fly with my carry-on luggage? I didn't like the AirBaltic check-in service."
Plussat: "good"
Miinukset: "good"
Plussat: "Great airline with good airplanes and friendly staff. I was able to board the plane using my iPhone (e-ticket) from Copenhagen to Riga to Moscow."
Miinukset: "paying for water!"
Miinukset: "Who charges for coffee, jeez"
Plussat: "It was very easy to print boarding pass."
Miinukset: "The scanners did not accept my boarding pass. 40% of the passengers had to have boarding passes reprinted. It was chaotic."
Miinukset: "Check in staff at Riga airport were rude. Check in Maine issued the same boarding pass twice, so one of us had no boarding pass. Security line was insanely long--30+ minutes! On board you pay for everything, even a glass of water. Tiny seats and the person behind me kept pushing on the back of my seat. Very uncomfortable! Will never fly airbaltic again."
Plussat: "Quick boarding once the plane finally arrived. Planes are new."
Miinukset: "Flight was delayed approximately 45 minutes as a result of late arrival of aircraft - surprising since it was a morning flight.. I am 6ft2, leg room is VERY tight. I slept most of the flight so cannot speak to food or entertainment. Watch out for the fees! 5 euro per leg for a seat assignment 60 euro to check bags."
Plussat: "Friendly crew, tons of meal options, good price."
Miinukset: "Checked in luggage is only 20kg, there's no entertainment in flight."
Plussat: "New Planes, crew"
Miinukset: "Entertainment cost !!!"
Plussat: "Things moved along fairly well, especially once I was in Riga. The hour layover stressed me out because I wasn't sure if I'd make it to my connection in time, but the airport was not crowded so I managed to get through passport control fairly quickly and made my flight."
Miinukset: "Flight left a late, which was stressful with an hour layover in Riga where I had to go through passport control. Was very stressed, but made it with ten minutes to spare before my connection boarded because the airport happened to be not crowded."
Plussat: "Booked on kayak and wasn't clear at all about check in or tickets, I looked many times. No way of checking in or getting boarding passes had to pay an arm and a leg at the gate. Also had to pay to check my bag on a half full flight. Have never had to check same bag with Ryanair on over 10 flights now. Will never use this airline again."
Plussat: "On time"
Miinukset: "Mediocre crew Pricing policy makes you feel like a fool. Ex : if you book not directly from their website, you won't receive a email asking to check online and will end up paying a 30e fee at the counter."
Plussat: "Efficient"
Miinukset: "A free cup of tea or coffee would have been nice on a flight almost 2 hours long"
Miinukset: "After barely making too tight a connection, all food and beverage needed Euros or European credit card. My Visa wouldn't work. Finally after I broke down (blood sugar way too high) the stewardess gave me a glass of water. Never will I use the money grubbing airline again"

The only problem always with Wizz air is: “late”. Either it's the departure or it's the arrive, they're always late.

The flight was too late so we couldn’t take it and lost our whole money. The risk not to get the next flight in Belgrade was too high. There was no other fly in Belgrade, so we stayed in Germany and bought for 500€ flights for today evening.

I received an email that the flight would be delayed for few hours. For that reason I arrived only one hour later from the original departure, still 3 hours before. The check in was closed and I was able to bring my big suitcase at the gate instead. I already paid 90 euros for that as a part of my initial reservation . At the gate I had to pay additional 65 euros. I will never again fly with Wizzair.

The flight was 3 hours late 🤯

Two hours late as usual. Wizz Air is the worst airline in Europe

I like your spacious seat where you can sit comfortably and stretch your feet. For some passengers like me I most often prefer my wife to sit by me which would have not been possible but for a kind fellow passenger who offered her seat and ato to wise Waitress who convinced her. Do you extend your services to Liberia, West Africa? If so, my wife and I would like to book in October for Monrovia, Liberia, West Africa

It was delayed for borderline and flying

Experienced crew, Clean planes, smooth flight Extremely chaotic experience at departure hall at MXP airport, took too long for buses to arrive and transport passengers to the plane

Seats

Positive: The flight was on time, which is quite a rarity, especially for low-cost carriers. The flight attendants "upgraded" me to an extra legroom seat (although it was more for practical reasons, as they needed someone by the emergency exit). Negative: In full Covid-19 pandemic wave, most of the passengers were checked for boarding, but instead of either being allowed to directly board the plane or at least to wait in front of the boarding gate at a relatively safe distance, everyone was crammed into a tiny space between the boarding desk and the actual gate. I'm not sure I wouldn't been comfortable being piled together with 150 other people in a little over 50sqm in "normal" times, let alone during a pandemic. Also, despite the plane only being at around 2/3 capacity and most of the extra legroom seats being unoccupied, the flight attendants were very reluctant to allow a fellow travel companion to sit in the same extra legroom row with me, because "these seats cost more than the regular seats", which I thought was very petty (regardless of whether it was company policy or the attendants' own rigid attitude towards the situation).

The crew was exceptionally kind. Communication in terms of gate changes could be better

Plussat: "Crew were very professional"
Miinukset: "The seats"
Plussat: "- the food trays of seats of the plane are in such a way that you can lay your head on them and sleep. It’s really the most comfortable of all Continental flights I’ve experienced."
Miinukset: "- on board WiFi -"
Miinukset: "Gate announcement was only a few minutes before cut off!!"
Miinukset: "Larger leg room"
Miinukset: "I paid 3 tickets for my kids from Prishtine to Budapest online through Kayak and when they went to check in they didn’t accept the tickets!!! They made them to buy new tickets because they didn’t accept those that I bought online.!! When I asked why they it happen they lady From call center turned the phone off."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Not having a 3+ hours take off delay"
Plussat: "Absolutely nothing"
Miinukset: "Everything"
Plussat: "Smooth"
Miinukset: "All was fine"
Plussat: "crew and boarding was nice"
Miinukset: "don't stop the airplane 5 miles from the terminal in a pouring rain making everyone have to walk to the gate and getting soaked."
Plussat: "We landed"
Miinukset: "Customer service, communication between check in and boarding agents, clear rules. On time departure as opposed to 60 minute delay on the runway"
Miinukset: "Comfort of the plane. So freaking uncomfortable. Seats didn’t even recline back."
Miinukset: "Hi"
Plussat: "I called flight network and was put on hold for about five minutes, simply to get an answer to the question of the baggage allowance - I didn’t see it anywhere when booking the wiz air ticket. They told me that I was slowed one checked baggage and one cabin baggage that would be charged about €40 if it was over 30 kilos (which it was not). At the airport wizz air said that I had chosen online booking (which I had not) and therefore I had to pay a €30 fee. Also they said I had no checked baggage allowance and was charged an additional €150 !!!!"
Miinukset: "That I wa given false information that cost me a huge amount of money, And that the booking page does not make it easy to add baggage information."
Plussat: "Service, smiling and attention to details."
Miinukset: "No kosher food."
Plussat: "Easy to book. Comfortable flight."
Miinukset: "Would be good if there was complementary tea/coffee or water. People might then buy a snack to go with it."
Miinukset: "Lost luggage. 3 days since and still no luggage.And they don't have a customer service phone number that I can call. Very dissapointed. I guess that's what you should expect from a low cost flight company. I will never book a flight with them again."
Plussat: "i was able to use their app to download my boarding pass so didn't need to look for somewhere to print my boarding pass while abroad, boarding went well, flight was good and crew was good, seat was comfortable, so overall i was pleased with everything. Thank you for a good experience."
Miinukset: "Everything was good"
Plussat: "Everything was on time, no delays. Polite crue. Easy boarding."
Miinukset: "The seats are not comfortable at all"
Plussat: "Pilot flew well Cup Noodles available to buy"
Miinukset: "1h+ delayed No information from the staff or crew (only one apology from the pilot) Left waiting in multiple places including outside the aircraft No updates whatsoever on estimated departure and arrival"
Plussat: "Excellent pilot"
Plussat: "Cheap fare"
Miinukset: "No entertainment"
Miinukset: "It a good option, a good price, i will fly again"
Plussat: "Standard service , even was late come almost in time"
Miinukset: "Was a bit late"
Plussat: "The crew are always lovely,very professional,helpful and make us feel welcome"
Miinukset: "The gate number was displayed and all passengers made their way to the gate were we made to wait for about 30min before passport control took place,no information was provided as to what caused the delay;after the passport control we had to wait again for about 15min.The late take off resulted in me narrowly missing my train home"
Miinukset: "Black group seemed to be singled out for more than one bag hand luggage but others were not. They were the only black group on the plane. Others let through with more bags 1ith no question."
Plussat: "Super easy online check-in, comfortable plane, lovely crew"
Miinukset: "Waited a bit in a long hallway waiting for the last flightload of passengers to deplane."
Plussat: "Cheap flights and convenient airport"
Miinukset: "Seats uncomfortable and hot"
Plussat: "Crew were friendly! The app for the journey is good."
Miinukset: "announcements a little muffled. A delay caused us to wait on the bus for a good half an hour which was somewhat uncomfy, and the plane was very warm. couldn't take my shoulder bag on as well even though I could've put it under the chair, which I feel like is a sneaky way of making you pay for the speedy boarding thing."
Plussat: "Cooperative and kind crew. Excellent service. Pleasant flight, great landing and take off."
Miinukset: "NA"
Miinukset: "Before bording a man ask me to gollow him to mrsire my bag and let me pau 40 pound because its litle bit biger than he want and let others pass woth biger bag ."
Plussat: "NOTHING! !!! VERY POOR wizz air!!"
Miinukset: "Hi. I don't understand why I have to pay £31.50 for check-in???!! Why nobody send me email with this information? ?!! I fly on the regular basis, first time I have to pay with poor wizz air!! If I know that - I will use Heathrow airport and British Airways for my flight to Riga! "Cheap flights " with wizz air : ticket -£73.00 + check-in £31.50 + coach to Luton £13.00 + coach from Stansted £13.00 + VERY POOR SERVICE! !!! NEVER EVER !!! My last time! !!! I will say to ALL my friends and posted in Facebook, Twitter and Instagramm! !! It's - ROBBERY!!!!!"
Plussat: "nice servers"
Miinukset: "no kosher food for free"
Plussat: "I was lucky to be seated next to the emergency door so I had a very comfortable seat. Also, the crew was very attentive."
Miinukset: "The flight departed around half an hour late."
Miinukset: "As Usual always late, left us sitting in a bus on the tarmac for ages in30 deg heat. awful. will never use again"
Plussat: "It was quite good at boarding, quick and efficient (from/to)."
Miinukset: "So noisy flight. I have never flown before in a such a noisy flight. Totally nightmare! Kids screaming and yelling and parents couldn't handle the situation all passengers were looking. Crew didn't ask if they need any help.."
Plussat: "Cost was ok but you get into the trap where every turn is a cost option. The cost can climb to the point where other scheduled flights compete."
Miinukset: "The web site is laborious. Checking in was 48hrs prior and frankly you should be able to choose what remaining seats are available as a no cost option. You can choose prior to the 48hrs at cost (i was never given option on a 3rd party site when i booked!) Checking in should be longer than 3 hrs! Because if you book a exec lounge which is air side you lose 1.5 hrs as a minimum in the process of checking in luggage and security checks. Lose .5 hr+ to go to gate and you get 1hr only when you pay for 3 hrs! Where is the sense in that? Its miss-selling at its worst as everyone is complicit. Flight left 20min late for no apparent reason Seats are a bit stone age and hard although only a short flight my ar*e went to sleep before I could"
Plussat: "Non stop"
Miinukset: "Very late. Disorganized boarding. Seating and shortage of luggage stowegev"
Plussat: "Actual in-air flying experience was smooth."
Miinukset: "Due to technical issue with plane, passengers were delayed about 15-20 minutes on the tarmac in a crowded, hot shuttle bus with ineffective air conditioning and almost no fresh air coming in."
Plussat: "Seats were perfectly adequate, about what you expect on a budget flight. Flight attendants were very pleasant."
Miinukset: "Boarding involved a long wait standing on the tarmac in the sun."

Varaa halvat lentoliput $Espanjasta Turkuun

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

9.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 55mMAD-TKU
89 €
31.12.la
1 välilaskuWizz Air
21t 10mMAD-TKU
125 €
31.12.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 55mMAD-TKU
131 €
31.12.la
1 välilaskuWizz Air
21t 10mMAD-TKU
150 €
31.12.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
41t 05mMAD-TKU
152 €
1.1.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
29t 15mMAD-TKU
158 €
6.12.ti
1 välilaskuWizz Air
21t 10mMAD-TKU
163 €
9.12.pe
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
36t 05mMAD-TKU
175 €
6.12.ti
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 30mMAD-TKU
198 €
1.1.su
1 välilaskuairBaltic
6t 20mMAD-TKU
200 €
31.12.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 15mMAD-TKU
203 €
9.12.pe
1 välilaskuFinnair
13t 25mMAD-TKU
222 €
31.12.la
1 välilaskuWizz Air
21t 10mMAD-TKU
245 €
31.12.la
1 välilaskuWizz Air
21t 10mMAD-TKU
246 €
31.12.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 00mMAD-TKU
249 €
1.1.su
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
15t 40mMAD-TKU
257 €
31.12.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
18t 35mMAD-TKU
297 €
30.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
8t 25mMAD-TKU
307 €
29.12.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
19t 00mMAD-TKU
460 €
1.1.su
3 välilaskuaScandinavian Airlines
21t 40mMAD-TKU
514 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Turkuun

Matkakohde:

Turku (TKU)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Turku - Espanja

Selaa lähtöpaikkoja:

306 €
175 €

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Turku.

Selaa matkakohteita:

175 €