Etsi halpoja lentoja Lontoosta Suomeen alk. 34 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana hänen etsiessä lentoa, jonka lähtöpäivä on 14.2.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa ja tee tämän tarjouksen haku uudelleen.
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
pe 27/10
pe 3/11
Miksi KAYAK

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahtit hintojen laskun varalta.

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Vertaa lentolippuja Suomeen sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Viimeisimmät Suomen lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINHelsinki
Suora lento alk. 51 €
Oulu
2+ välilaskua alk. 242 €
Rovaniemi
Suora lento alk. 62 €
Kittilä
Suora lento alk. 167 €
Tampere
1 välilasku alk. 186 €
Turku
1 välilasku alk. 181 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

huhtikuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

34 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 8 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 30 %.
Lento Lontoo Stanstedin lentoasema – Helsinki

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Suomeen

 • Kuukausista tammikuu, helmikuu ja joulukuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Lontoosta on tammikuu.
 • Aamulähdöt ovat keskimäärin noin 21% halvempia kuin iltalähdöt*.
*Keskimäärin halvimmat hinnat lähdöille seuraavan 30 päivän sisällä, jotka löytyvät KAYAK-sivuston hakutuloksista

Useimmiten kysytyt kysymykset - Suomen lentojen varaus

 • Millä lentoyhtiöillä on joustavat peruutusehdot reitin Lontoosta Suomeen lennoilla COVID-19-koronavirusepidemian vuoksi?

  American Airlines, SriLankan Airlines ja Finnair ovat luopuneet muutos- ja peruutusmaksuista Lontoosta Suomeen lennoilla. Vahvista käytännöt varaussivustolta.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaisia hintoja lennoille Lontoosta Suomeen?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja Lontoosta ]Suomeen lennoille.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa Lontoosta Suomeen lentolipun?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon Suomeen Lontoosta hinta seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai varata jo.

 • Mikä on paras KAYAK Mix lentovaihtoehto Lontoosta Suomeen?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Suomeen ja takaisin Lontooseen toisen yhtiön koneella.

 • Mikä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Lontoosta Suomeen?

  Joskus matkasi ajankohdassa on joustonvaraa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Suomeen Lontoosta lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Suositut lentoyhtiöt reitille Lontoosta - Suomeen

Tarvitsetko apua lentoyhtiön valitsemisessa lennolle Lontoosta Lontooseen? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet KAYAKin arvostelujen perusteella.
7,8
LufthansaPistemäärä perustuu 28911 arvosteluun
84crew
76entertainment
80boarding
75food
80overall
77comfort
Lentoyhtiöiden arvostelut
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Lue lisää lentoyhtiöstä Lufthansa
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Miinukset: "Ihan tajutonta kuinka koneeseennousu kesti niin kauan ja kone oli myöhässä."

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Varaa halvat lentoliput $Lontoosta Suomeen

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

14.11.ti
suora lentoRyanair
2t 50mSTN-HEL
23.11.to
suora lentoRyanair
3t 10mHEL-STN
51 €
10.11.pe
suora lentoRyanair
2t 50mSTN-HEL
13.11.ma
suora lentoRyanair
3t 10mHEL-STN
52 €
14.11.ti
suora lentoRyanair
2t 50mSTN-HEL
20.11.ma
suora lentoRyanair
3t 10mHEL-STN
53 €
7.11.ti
suora lentoRyanair
2t 50mSTN-HEL
14.11.ti
suora lentoRyanair
3t 10mHEL-STN
54 €
15.11.ke
1 välilaskuNorwegian
15t 20mLGW-HEL
20.11.ma
1 välilaskuNorwegian
25t 40mHEL-LGW
77 €
7.12.to
1 välilaskuNorwegian
11t 00mLGW-HEL
10.12.su
1 välilaskuNorwegian
17t 20mHEL-LGW
80 €
14.11.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 10mSTN-HEL
23.11.to
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
3t 10mHEL-STN
98 €
5.12.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
15t 00mSTN-HEL
10.12.su
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
3t 10mHEL-STN
105 €
13.11.ma
1 välilaskuScandinavian Airlines
14t 45mLHR-HEL
19.11.su
1 välilaskuScandinavian Airlines
4t 55mHEL-LHR
112 €
7.12.to
1 välilaskuScandinavian Airlines
10t 35mLHR-HEL
10.12.su
1 välilaskuScandinavian Airlines
7t 00mHEL-LHR
113 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

14.2.ke
suora lentoRyanair
2t 50mSTN-HEL
34 €
4.11.la
suora lentoRyanair
2t 50mSTN-HEL
35 €
10.10.ti
1 välilaskuNorwegian
10t 50mLGW-HEL
45 €
21.11.ti
1 välilaskuNorwegian
8t 00mLGW-HEL
47 €
20.11.ma
suora lentoeasyJet
3t 25mLGW-RVN
61 €
5.10.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 50mLGW-HEL
61 €
6.1.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
11t 15mSTN-RVN
62 €
6.1.la
1 välilaskueasyJet
24t 40mLGW-RVN
63 €
8.11.ke
1 välilaskuScandinavian Airlines
25t 00mLHR-HEL
67 €
30.11.to
1 välilaskuScandinavian Airlines
25t 00mLHR-HEL
69 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Äkkilähtölennot Lontoosta Suomeen

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

2.10.ma
suora lentoRyanair
2t 50mSTN-HEL
3.10.ti
Useita kohteitaRyanair
19t 15mHEL-STN
100 €
28.9.to
suora lentoRyanair
2t 50mSTN-HEL
2.10.ma
Useita kohteitaRyanair
11t 50mHEL-STN
129 €
2.10.ma
Useita kohteitaNorwegian
10t 50mLGW-HEL
3.10.ti
Useita kohteitaNorwegian
21t 00mHEL-LGW
178 €
28.9.to
Useita kohteitaNorwegian
10t 50mLGW-HEL
2.10.ma
Useita kohteitaNorwegian
15t 50mHEL-LGW
179 €
2.10.ma
Useita kohteitaScandinavian Airlines
27t 15mLHR-HEL
17.10.ti
Useita kohteitaScandinavian Airlines
9t 40mHEL-LHR
242 €
2.10.ma
Useita kohteitaScandinavian Airlines
27t 15mLHR-HEL
12.10.to
Useita kohteitaScandinavian Airlines
9t 40mHEL-LHR
244 €
30.9.la
Useita kohteitaLufthansa
8t 05mLHR-HEL
7.10.la
Useita kohteitaLufthansa
14t 35mHEL-LHR
265 €
30.9.la
Useita kohteitaLufthansa
8t 05mLHR-HEL
7.10.la
Useita kohteitaLufthansa
14t 35mHEL-LHR
280 €
30.9.la
suora lentoFinnair
2t 50mLHR-HEL
7.10.la
suora lentoFinnair
3t 00mHEL-LHR
297 €
1.10.su
suora lentoFinnair
2t 50mLHR-HEL
12.10.to
suora lentoFinnair
3t 10mHEL-LHR
301 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla