Etsi halvat lennot reitille San Franciscon lahden ympäristö $[31873-Rovaniemelle

Vertaa lentolippuja Rovaniemelle sadoilta matkailusivustoilta kerralla

— RVN
30. marraskuu — 7. joulukuu1
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 30/11
ke 7/12

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Rovaniemelle sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Useimmiten kysytyt kysymykset: San Franciscon lahden ympäristö - Rovaniemelle reitille

Suositut 3, jotka liikennöivät reitillä San Franciscon lahden ympäristö - Rovaniemi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,6
FinnairPistemäärä perustuu 4310 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,5Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,2Viihde
7,1Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Matkustamohenkilökunnan käytös ja toiminta ala-arvoista

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Aikataulun pitäminen

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Flight was canceled!

Great customer service and standar

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Kiitos paljon

Lento 3h myöhässä. Informaation kulku hidasta ja sekavaa.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

The food wasn’t great

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Järjestelyt toimi oikein hyvin matkakumppanin boarding pass dokumentti katosi turvatarkastuksen jälkeen puhelimesta jokin spammi yritti latautua , mutta passilla koneeseen 😊 Kone ilmeisesti hiukan kovassa käytössä, istuin muhkurainen. Henkilökunta oikein palvelualtista ja ammattitaitoista ☺

Hieman enemmän jalkatilaa

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Lento myöhässä.

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

;)

For some reason l was unable to obtain my boarding pass online for both flights. I almost missed my last flight because it took so long to get one at the airport. Also my arm rest wasn’t moving and the movie on an 8 hr flight wasn’t working.

Mukava

Kun Finnair ei tarjoa muuta kuin mehua ja vettä niin olisi mukavaa että edes voisi ostaa jotain vähän laadukkaampaa syötävää kuin nuudeleita!

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Lentokentällä saimme apua kahdesta pisteestä.

The bathrooms were not very clean and the water would accumulate in the sink

Customs at CDG airport was soooo slow we nearly missed our connection with maybe 3 minutes to spare.

Got passed over during the first drink service. Second service was more agreeable. Passengers are allowed to prop their feet up on the backs of the seats in front of them and to play their devices without headphones so everyone has to listen to it?For 4 hours. Why does this go unchecked? Is the comfort of a single passenger more important than all the others? I normally have nothing but good things to say about Air France but they missed the mark today by a wide margin.

Boarding and online chkin was very good, food was not to the expectations.

It was so helpful to be able to board the plane front and back. It makes it so much faster. It was also helpful announcements were made in French and English. I cannot thing of anything that would have made that short flight better.

Plussat: "Easy boarding, entertainment"
Miinukset: "Crew was not very friendly on bot departure and return flights. Will make me reconsider Air France in the future."
Plussat: "I like the crew and their service, the food was amazing speacially the vanilla cheese cake desert was on point, loved it. I loved the “my flight “interaction on the screen and the different view of the plane, cockpit view, left, right etc.. amazing feature."
Miinukset: "The seat could have been much better as far as reclining and space. Overall I loved the flight."
Miinukset: "Short and sweet"
Plussat: "Good selection of movies."
Miinukset: "Had to use a shoe horn to get into and out of my seat and I'm not a large guy. But really my harsh criticism comes from the loss of my girlfriends luggage. It was left behind in Paris on our way to Casablanca causing us to waste a day in Casablanca traveling back to the airport the grab the bag the next day. And to add injury to insult her bag was left behind in JFK during our transfer for our flight to Seattle. No big deal right, Delta will deliver the bag to our house the next day, wrong, we were told we have to go to the airport ourselves to get the bag."
Plussat: "Entertainment system failed repeatedly."
Miinukset: "Entertainment system failed repeatedly."
Plussat: "Crew was solicitous."
Miinukset: "They didn't seat a couple with a baby together which put me in the unpleasant place of being asked to give up my bulkhead seat for a window seat."
Miinukset: "Boarding clusterf..."
Plussat: "Everything was great"
Miinukset: "N/A"
Miinukset: "The flight delayed for 2xhours from Paris to Cincinnati"
Miinukset: "Boarding at CDG was awfully slow"
Plussat: "The crew was very accommodating. I couldn’t have ask for anything better...pass on my praise to the flight crew of 0083"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "The crew"
Miinukset: "Everything was incredibly poor. Flight was delayed, entertainment was outdated and the airport staff were rude."
Plussat: "Over all everything was great, except the bags check in"
Plussat: "Just a routine flight but done with perfect execution."
Miinukset: "Nothing."
Plussat: "Good selection of movies"
Plussat: "The plain was ok, the crew really nice and attentive. The only “problem” would be the food, mostly for the breakfast that was awful."
Plussat: "The Air France service was ok. Got me to my destination on time and alive."
Miinukset: "I flew out on KLM on what felt like a new plane. Amazing service, seat, temperature, entertainment and food. In stark comparison Air France’s plane was old, too hot, poor entertainment choices and system and average food which for the French was surprising!"
Miinukset: "Engine noise in the cabin is loud."
Plussat: "SFO - CDG (Air France) was a great journey in all respects. But the one major reason for that was, the middle seat was empty. I was so fresh after the journey, would definitely recommend this flight to anyone."
Miinukset: "The flight was delayed by atleast 45 mins and therefore had to rush at the CDG airport to catch the next flight."
Plussat: "Crew and boarding were very good. Very helpful to foreigners. Thank you Coffe was really good didn’t eat food. Sleeping."
Miinukset: "Business class seats weren’t comfortable and too narrow no entertainment."
Plussat: "Great service and food."
Miinukset: "Tv screen is resolution is to low. Hard to see details."
Miinukset: "Flight was delayed, seated in the last row and non adjustable seating, so very little leg room. Dis-enbarkment was very slow."
Miinukset: "I will not use o recommend to anyone to buy a ticket with the agency, at the airport in China we were treated like criminals because as they said we were not register in the system as passengers it was really a nightmare"
Miinukset: "Leg space."
Plussat: "Food, service, comfort"
Plussat: "It was a wonderful flight and service . Hospitality and welcoming."
Miinukset: "Nothing everything was amazing ."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "Canceled flight—absolutely no notification. Convoluted rebooking in whcuhbhey lies to us about what flights we were actually on. Spent a couple hours at Delta rebooking our trip. Lost prepaid night at hotel and dinner eaecatuon plus day of vacation."
Plussat: "I liked the food, the crew, the service"
Miinukset: "The seats we were assigned ( we are two we'll feed person's and the seats are toooo narrow"
Miinukset: "Horrible Crew..."
Miinukset: "Took very long from landing/ arrival until baggage could be collected. Priority luggage came out last!"
Miinukset: "The flight was late, real late."
Miinukset: "The company simply lets passengers board a fulled booked flight with far too much luggage. Result, take off 20 minutes late because there was not enough room for luggage in the overhead compartments. I was flying with just a small backpack that went under the seat"
Plussat: "I would like to come on time each trip because I got two late time before with airfrance"
Plussat: "Speed, courtesy of the flight attendants"
Miinukset: "Landing was a bit rough, understandable due to the weather."
Plussat: "Crew was professional and friendly. Plane was clean. And food was served quickly without the hassle of ordering from a menu and paying. And it was delicious. Best airline food I’ve had in a long time. The chocolate dessert was incredible. And a coffee to go with it. Made a three hour flight very pleasant."
Miinukset: "All airlines need to remove a row of seats and give everyone just a bit more legroom."
Plussat: "Food was excellent and crew was very nice."
Miinukset: "Could not check in online before my flight and no zones to board just line up and go apparently."
Miinukset: "There were not noodle soup ready this time."
Plussat: "The seats are spacious. They give you great amenities such as a toothbrush, etc. The crew was very nice. The food was also superb for airplane food."
Miinukset: "The check in process was terrible at SFO. We all felt like cattle being herded on. It was such a mess. The seats are surprisingly uncomfortable in premium economy. The headrest is not conducive to sleeping."
Plussat: "Traveled fron SFO to CDG on AF in business class on an A 380. Lounge in SFO was smallish and not many choices in the food bar. Boarding was smooth. my second ride on A 380 in business and this trip reminded me quickly why I did not care for the A 380 on my previous trip. It is a huge plane with a huge sized business class which makes the cost less worth it compared to a Boeing. The crew were extremely helpful and caring. The food was acceptable. The seats on the plane were not comfortable in the lying position. Took a cab to our hotel in Paris (1st Arr) for a flat 50 euros. No meters."
Miinukset: "Arriving in CDG and facing a slow immigration with the passengers of this huge plane. I didn't care for the baggage delivery system. We were waiting for an hour only to realize that the arrival port for our luggage was changed."
Plussat: "The flight crew was excellent. My husband and I flew economy and I saw the crew keep passengers well fed (several meals and snacks) and were attentive to everyone's needs and all done with a smile. I thought the hot towels for cleansing our hands before meals was a very nice touch!"
Plussat: "Amazing service, seat and FOOD"
Miinukset: "Nothing"
Plussat: "Flight arrived safely."
Miinukset: "Air France offered no help rebooking missed connection at JFK due to delay of more than 2 hours in arrival."
Plussat: "Seat room was better on most economy flights. The food was good and the glass of champagne did not hurt at all. The aircraft flew very smoothly from takeoff to landing."
Plussat: "The crew was very nice and helpful."
Miinukset: "The food was really poor. The chicken was as dry as it can be. The food taste was poor. I flow 3 weeks ago with KLM and the food was pretty good for flight food. In a French company I expect much more. The entertainment system on the airbus a380 was like an enchant IT system from the past. Very poor reaction time. Very messy and not people oriented at all. Especially after KLM's And Delta experience."
Miinukset: "Food and coffee were cold. Service on AF is getting worse."

My first time traveling overseas and enjoyed every minute of it! The only thing I wish I had more of was space for my legs. Otherwise, the crew was great, food was good and entertainment was great for a long flight! Can’t wait to book another trip soon.

Movie selection poor, Crew terrible, seating good, food average

Like airplane, Not like seat selection, our seats were changed last moment.

Plussat: "I was upgraded to first class because the flight was not full. So that was truly a blessing! And the service was great!"
Miinukset: "nothing - service for the money was top notch"
Miinukset: "Nothing different from budget airlines nowadays apart from high price of flight, which is what it is all about really. Felt like a Ryanair flight for 4 or 5 times the price. Could have been SOMETHING complimentary to justify price."
Miinukset: "We had to leave our surfboard bag @ our departing airport because they said it was too big to fit into a 787 international aircraft. I’m a pilot, this is a huge lie."
Plussat: "I was the only on 3 row seats and slept 5 hours"
Miinukset: "My trip was longer than 15 hours. I bought it under 10 hours"
Miinukset: "The food, entertainment and the seat wasn’t comfortable"
Plussat: "The aircraft got off the ground. I woke up, we landed, and I exited the aircraft. I secretly wondered where we were."
Miinukset: "When I arrived at the security area for the hop to LAX, I told the agent that I was pre-screened. "That's nice," she said. "Now take off those shoes and your belt, put all liquids and creams in this bag, and get in line.""
Plussat: "Two seats next to me were free!!! Food was good!"
Miinukset: "Luggage delivery at HFK was extremelly slow!"
Miinukset: "The flight information did not show the gate for the flight. We had to ask an employee which gate was being used. Unfortunately, it was a gate that required a transit ride. As a result, many passengers were late in fact, after pushback, the pilot returned to the gate to pick up one very late passenger. Also, the BA gate attendant was very rude. Her imperious attitude was a poor reflection on her employer."
Plussat: "Nothing"
Miinukset: "No free snack or drink, noisy plane...couldn't hear stewards, and VERY uncomfortable seats...."
Plussat: "Polite crew."
Miinukset: "No power outlets. TV video was shaky. The audio jack did not work. Flight was delayed."
Plussat: "Service was really good"
Miinukset: "The seats for business class were economy seats but with the middle seat being a tray!! Expecting bigger seats with more leg room. Disappointed."
Plussat: "It was a peaceful flight"
Miinukset: "BA just don't get holiday travel. They are hopeless at boarding a plane efficiently, the crew appear uncomfortable with charging for food and drinks, etc. BA compares v badly to Easyjet, Ryanair and Norwegian for efficiency and focus when dealing with holiday makers"
Miinukset: "There was no food or movie"
Plussat: "Did not rate the food as we slept through the meal"
Plussat: "Crew was nice. SFO-LHR was great entertainment."
Miinukset: "They lost my bag! I was waiting for this ski trip for a year, and they lost my snowboard bag. It is still in London and I'm at Avoriaz, waiting for a driver that god knows when will come."
Plussat: "Polite staff professional"
Miinukset: "Delay."
Plussat: "My original flight to Bologna was cancelled and was rebooked on a flight after 12 hours! The only good was that the rebooked flight took off on time"
Miinukset: "Flight was chaotic! No room for hand luggage. When they sell hand luggage only tickets then why not provide the space!! Banged up old aircrafts. The food selection from their “M&S” menu was limited, had nothing veg on board"
Miinukset: "Being charged for everything! Even a coke....really! Couldn't reserve a seat until 24 hrs. without paying extra ."
Plussat: "British Airways provides complimentary amenities in coach not found on US carriers: A hot meal, snacks, beverages other than water or coffee/tea. Their media selection is superb. They seem to work hard to make a nine-hour flight over The Pond as tolerable as possible."
Miinukset: "My comfort was better on the return leg because I had the extra leg room that comes with being seated on the emergency exit row. However, regular coach seating is at best tolerable. You are packed like sardines and the seats are firm, to put it mildly."
Plussat: "Lucky enough to get an empty seat next to us."
Miinukset: "Forced to gate check a bag for no reason; there was plenty of room and other similar bags were allowed through."
Miinukset: "Economy seating not so comfortable"
Miinukset: "I really couldn't move with the two fat pigs seated next to me as I had a window seat."
Plussat: "Great staff except for the idiot who kept walking back and forth with his loud shoes purposely seeking attention. Good wasn’t so bad as typical plane food."
Miinukset: "Flight was delayed. Not many entertainment selections."
Miinukset: "Was one hour and 45 minutes late leaving Atlanta for London."
Plussat: "The best part of the Stuttgart to London trip is speed of getting through the Stuttgart Airport - no lines and very efficient. And the fact that it is a jet (my preference over turbo-props)."
Miinukset: "No entertainment connections. Not even free coffee, tea, or soda. Very no frill. Even a small bottle water and hand wipes would have been better than nothing. Not much interaction with crew."
Plussat: "The crew was great! Very friendly and helpful."
Miinukset: "I ended up being rerouted to LA!"
Plussat: "Left and arrived on time! Comfortable aircraft"
Miinukset: "Nothing"
Miinukset: "Legroom is extremely tight."
Plussat: "Customer service was excellent"
Miinukset: "Nothing"
Miinukset: "1 hour delay on return journey on a packed flight, but at least that delay was in the airport and not sitting on a plane"
Plussat: "Fold-down head rests"
Miinukset: "No tuck box"
Plussat: "Comfortable cabin pleasant crew. On time."
Miinukset: "BA charges for everything even water."
Plussat: "Crew was friendly"
Miinukset: "Seats not comfortable"
Plussat: "Polite and friendly crew, comfortable seat and plane."
Plussat: "Great service & crew. Food good for aircraft food"
Miinukset: "Half hour delay but no big deal actually. Could have done with more leg room, but again flight was e cellent price"
Plussat: "Everyone was very friendly and helpful. My only complaint is the turbulence, but there's nothing hat can be done about that."
Miinukset: "All beverages cost extra, including water"
Plussat: "BA is offering a very mediocre product. All feels safe, clean & curteous, but inferior to Middle Eastern airlines & the likes of SAA & Qantas."
Miinukset: "The food is really nothing special and has dropped in quality to the quality that you can expect on North American Airlines."
Plussat: "Nothing, everything was poor"
Miinukset: "everything was mediocre. No free food or even coffee on a 3 hour flight. Would never recommend it to anyone"
Plussat: "Pleasant check in process. Long layover tags put on our checked bags On time"
Miinukset: "Not really friendly. Nothing to drink. My chair was broken so I couldn't really lean back."
Plussat: "Up and down in all the right places and we were on time."
Miinukset: "Food was unimpressive to say the least. And the entertainment system was awful, the movie would frequently stop and was pixilated. Weird for a new 777."
Plussat: "The crew were quite friendly and very helpful"
Miinukset: "Flight was late leaving and check-in could have been more organized"
Plussat: "Flight attendant was excellent"
Miinukset: "Turbulence; people vomited, one in the isle."
Miinukset: "we're professional musicians who fly all the time with fragile equipment. the airline applied an overweight baggage fee (fair enough, normally) but their payment system was down. rather than waive the fee, we were made to wait an hour to pay 150 euros. after scrambling through security we narrowly missed our flight. rebooking took hours and involved going back through security all over again, having our equipment searched for the second time. when it came time to gate-check our guitars, the airline lost them. we wound up boarding our connection to JFK with no idea where they were. finally they turned up on the baggage belt. we would never and have never agreed to send these delicate items through general baggage. One guitar (50 year old gintage guitar) was broken in the process and another of our hard cases was damaged and needs to be replaced. Completely unacceptable from start to finish."

Varaa halvat lentoliput $San Franciscon lahden ympäristö Rovaniemelle

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

6.4.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 45mSFO-RVN
14.4.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
23t 13mRVN-SFO
1040 €
6.4.to
2 välilaskuaFinnair
28t 55mSJC-RVN
14.4.pe
2 välilaskuaFinnair
24t 51mRVN-SJC
1084 €
7.4.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
34t 20mSFO-RVN
15.4.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 22mRVN-SFO
1088 €
6.4.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
41t 15mOAK-RVN
14.4.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 49mRVN-OAK
1105 €
7.4.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
30t 45mSJC-RVN
15.4.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 30mRVN-SJC
1197 €
7.4.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
25t 45mSFO-RVN
15.4.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 58mRVN-SFO
1234 €
6.4.to
3 välilaskuaBritish Airways
45t 35mOAK-RVN
14.4.pe
2 välilaskuaBritish Airways
22t 49mRVN-OAK
1386 €
7.4.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
17t 30mOAK-RVN
15.4.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
62t 49mRVN-OAK
1598 €
7.4.pe
3 välilaskuaBritish Airways
39t 05mOAK-RVN
15.4.la
3 välilaskuaBritish Airways
62t 49mRVN-OAK
1766 €
24.12.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
38t 05mSFO-RVN
1.1.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
30t 50mRVN-SFO
1928 €
22.12.to
2 välilaskuaAir France
33t 35mSFO-RVN
27.12.ti
1 välilaskuAir France
31t 35mRVN-SFO
1983 €
2.1.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
34t 00mSFO-RVN
6.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 50mRVN-SFO
2140 €
2.1.ma
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
34t 00mSFO-RVN
6.1.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 50mRVN-SFO
2157 €
22.12.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
36t 45mSFO-RVN
27.12.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
33t 59mRVN-SFO
2207 €
22.12.to
2 välilaskuaAir France
33t 35mSFO-RVN
27.12.ti
1 välilaskuAir France
31t 35mRVN-SFO
2209 €
22.12.to
1 välilaskuAir France
35t 15mSFO-RVN
27.12.ti
1 välilaskuAir France
31t 35mRVN-SFO
2225 €
16.12.pe
2 välilaskuaFinnair
20t 25mSFO-RVN
23.12.pe
2 välilaskuaFinnair
20t 09mRVN-SFO
2258 €
22.12.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
39t 00mSJC-RVN
27.12.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
32t 39mRVN-SJC
2298 €
26.12.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 25mSFO-RVN
30.12.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 55mRVN-SFO
2318 €
16.12.pe
2 välilaskuaFinnair
20t 25mSJC-RVN
23.12.pe
2 välilaskuaFinnair
16t 29mRVN-SJC
2439 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

12.1.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
56t 35mSFO-RVN
386 €
12.1.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
31t 20mSFO-RVN
405 €
12.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
59t 55mSFO-RVN
419 €
12.1.to
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 55mSFO-RVN
447 €
12.1.to
2 välilaskuaBritish Airways
33t 25mSJC-RVN
754 €
12.1.to
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 05mOAK-RVN
1066 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Rovaniemelle

Matkakohde:

Rovaniemi (RVN)Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

2620 €
912 €

Selaa matkakohteita:

907 €