AYT

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Antalya

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Antalya
pe 22.11.
pe 29.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Antalya sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Antalya lentotiedot

Lento saapuu Antalya
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 210 €
Lentoyhtiöt Lufthansa, Finnair, Norwegian, SunExpress, Aeroflot, Turkish Airlines

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Antalya

Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan tammikuu, helmikuu ja joulukuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Antalya on tammikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Antalya lentotarjoukset.
Antalya tunnetaan aurinkoisena rantakaupunkina, mutta kauniin rantaviivan lisäksi yli miljoonan asukkaan turkkilaiskaupungilla on paljon muutakin tarjottavaa. Suosituinta ja lentohintojen puolesta kalleinta matkailuaikaa Antalyaan on kesä, mutta esimerkiksi alkuvuoden halvat lennot kannattaa käyttää hyväksi. Vilkkaimman rantakauden ulkopuolella voit nauttia rauhallisesta kaupungista.
Vaivattomasta ranta- ja kaupunkilomasta voit nauttia Antalyassa lähes vuoden ympäri, sillä suomalainen Finnair liikennöi turkkilaiskaupunkiin suoria reittilentoja. Suoria lentoja on tarjolla yleensä noin maaliskuusta joulukuulle, ja lentoaika on hieman alle neljä tuntia. Voit siis helposti sukkuloida Alanyaan vaikkapa pidennetyn viikonlopun viettoon, kunhan valitset matkallesi suorat lennot. Suoria lentoja ei ole tarjolla kaikille viikonpäiville, mutta kaupunkiin voi lentää myös kätevillä välilaskullisilla lennoilla.
Matkantekoa Antalyaan helpottaa se, etteivät suomalaiset tarvitse Turkkiin viisumia. Turkki ei kuulu EU-alueeseen, mutta maahan voi matkustaa viisumitta, kunhan loma ei kestä yli kolmea kuukautta. Tarkista ajoissa ennen lähtöpäivää passisi voimassaoloaika, sillä Antalyan ja muiden Turkin kohteiden matkoilla passin on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta paluulennon jälkeenkin.
Antalyassa kaikki kansainväliset lennot laskeutuvat Antalyan lentokentälle (Antalya Havalimanı), joka sijaitsee noin 13 kilometriä kaupungin keskustasta koilliseen. Kätevin vaihtoehto kaupunkia tuntemattomalle on nousta lentokentältä bussilinjalle numero 600. Bussi kulkee lentokentän kummankin terminaalin kautta. Bussimatka keskustaan, Otogar-bussiasemalle, kestää noin tunnin, ja matkalipun hinta on noin 5,20 Turkin liiraa (noin 1 euro). Busseja lähtee lentoasemalta yleensä noin puolen tunnin välein. Toinen vaihtoehto on suunnata keskustaan raitiovaunulla. Raitiovaunupysäkkejä on lentoasemalla kaksi, kotimaisten ja kansainvälisten lentojen terminaalissa. Esimerkiksi keskustan Otogar-bussiasemalle on otettava raitiovaunulinja Fatih. Voit jäädä pois keskustassa İsmet Paşan asemalla tai Otogarin pysäkillä. Matka-aika kaupungin ytimeen on raitiovaunulla noin tunti. (Tiedot tarkistettu 27.6.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset: Antalya lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Antalya?

Lennot kohteesta Helsinki 3t 50m

Mikä on halvin lento kohteeseen Antalya?

Halvin lentolippu reitille Antalya - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 210 € meno-paluulennolle Helsinki - Antalya. Suosituin reitti on Helsinki - Antalya a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 330 € mrno-paluulennolle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Antalya?

Yleensä kohteesta Suomi, Finnair lentää eniten kohteeseen Antalya. Suosituin reitti on paikasta Helsinki, ja Finnair lentää tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Antalya on Antalya keskustasta ?

Antalya Lentokenttä on 8 kilometriä päässä kohteen Antalya keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Antalya?

Antalya lähinnä oleva kenttä Antalya lentokenttä, tai lyhyemmin Antalya. lentokenttäkoodi on AYT.

Mitä lennot Antalyaan maksavat?

Antalyan lentojen hinnat vaihtelevat sesonkien mukaan. Keväällä, Euroopan vilkkaimman matkailukauden käynnistyessä, lentolippujen hinnat nousevat. Vilkkainta matkailusesonkia kestää aina syksyyn saakka. Alku- ja loppuvuodelle kaupunkiin voi napata hyvinkin halpoja lentoja. Jos haet lämmintä mutta et liian kuumaa säätä ja kohtuuhintaisia lentoja, etsi lentotarjouksia ja edullisia lentoreittejä Antalyaan keväälle tai syksylle. Ajoissa varaava saa lennot Antalyaan yleensä selvästi edullisemmin kuin viime hetken matkaa suunnitteleva. Lennon hintaan vaikuttaa vuodenajan lisäksi valittu reitti ja lipputyyppi. Lentoreittien ja -hintojen vertailu onnistuu kätevästi KAYAKin lentohaussa.

Kuinka kauan lento Antalyaan kestää?

Suorat lennot Helsinki-Vantaalta Antalyaan ovat kestoltaan noin 3 tuntia ja 50 minuuttia. Välilaskullisten reittien kesto puolestaan riippuu täysin lentoreitistä ja välilaskujen määrästä. Normaalisti vaihtolentojen matka-aika on vähintään noin 6 tuntia ja 15 minuuttia.

Voiko Antalyaan lentää suoraan?

Suoria reittilentoja Antalyaan liikennöi suomalainen Finnair. Suorat lennot eivät kuulu Finnairin tarjontaan vuoden jokaisena kuukautena, vaan yleensä Antalyan lentoja operoidaan noin maaliskuusta joulukuulle. Näinä kuukausina suoria lentoja on tarjolla ainakin yksi viikossa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Antalyaan?

Finnairin lisäksi Antalyaan voi lentää esimerkiksi turkkilaisen Turkish Airlinesin ja venäläisen Aeroflotin siivin. Näillä lentoyhtiöillä lennot sisältävät aina ainakin yhden välilaskun. Lentoreittejä voit vertailla kätevästi KAYAKin lentohaussa. Selvitä tarkkaan, mitä palveluita ja kuinka paljon ruumaan kirjattavia matkatavaroita lentolippusi pitää sisällään. Halpoihin lipputyyppeihin käsimatkatavaroita suuremmat matkatavarat on usein liitettävä lisämaksusta.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Antalyaa?

Antalyaa palvelee kaupungin oma lentoasema, Antalyan lentokenttä (Antalya Havalimanı), josta on matkaa keskustaan noin 13 kilometriä. Lentokenttä on matkustajaliikenteeltään Turkin kolmanneksi vilkkain, ja varsinkin kesäaikaan Antalyaan matkustavien kannattaa varautua ruuhkiin lentoasemalla. Lentokentällä on kolme terminaalia, joista Finnairin suorat lennot laskeutuvat yleensä terminaaliin 2.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Antalya lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
210 €
vain
210 €
Matkakohde
Antalya
210 €
vain
210 €
ti 19. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AYT
Antalya
7t 10m
la 18. tammik.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
210 €
Matka: 61 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 26 996 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
MUC
JFK
Erinomainen 9,0

Miinukset: It was fine, just tiring due to the length of the flight.

MAD
FRA
Erinomainen 10,0

Miinukset: Best airline! More space between seats. Great service. Great meals and snacks and overall excellent experience! I've travel a lot and no other airline in North America comes close! Thanks!!

FRA
VCE
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Safety of aircraft

Miinukset: Parents called as soon as the delayed flight caused the young teen to miss her flight, Lufthansa operator verifies only by phone that young teen had a seat in the next flight, UNTRUE! She was ignored at counter, mr. M. Meindle told her to step aside and it was not “worth arguing”! The people she sought direction from, are the ones that left her confused and ignored. Shame on them

FRA
ORD
Hyvä 6,0

Miinukset: Flight was delayed in Frankfurt due to technical issues. That was fixed, but ended up missing the flight to Minneapolis. Lufthansa provided vouchers to hotel and shuttle to the hotel (holiday inn express) and back to the airport. We stood out in the cold for 45 mins but the shuttle did not show up. Ended up taking Uber to the hotel only to find out their shuttle service does not start in the morning before 5:30 am. They booked me on a 6 am flight with 5:45 boarding time. The hotel scheduled a taxi to pick me up at 3:30 am to make back to the airport on time. I ended up spending $70 and I’m totally exhausted. I wished I just stayed at the airport. Not to mention the quality of the hotel accommodations is less than average. Very disappointed with how this whole situation was managed.

MAN
MUC
Erinomainen 10,0

Plussat: the crew was great; super well prepared ladies with professional behavior. my compliments. also the snack was excellent and finally no junky food but a healthier offer. bravissimi!!!

Miinukset: nothing

su 10. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AYT
Antalya
3t 50m
su 17. marrask.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 50m
292 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 531 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
LHR
Erinomainen 8,0

Miinukset: Clean up the planes better

HEL
NRT
Erinomainen 9,3

Plussat: Great crew

JFK
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Keep it up with great services. !! Thank you!

HEL
LHR
Erinomainen 10,0

Plussat: We've lucky to sit in the emergency exit row. Lots of space!

HEL
HKG
Erinomainen 8,3

Plussat: A350, smooth and quiet. Nice plane

Miinukset: Seats in business are a little crowded and close together. opening to get in and out of seat is minimal

su 26. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AYT
Antalya
24t 30m
su 3. toukok.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 00m
309 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 4 303 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,9
Koneeseennousu
6,8
Comfort
6,9
Henkilökunta
7,3
Viihde
6,8
Ateriat
6,0
CDG
LAX
Keskinkertainen 2,3

Plussat: I made the mistake to travel with Norwegian, they charged my compact cabin baggage $80 claiming that it met the size requirements but weight exceeded ( never happened with any airline before, I have the bag for 8 years). On the way in the seats had too small leg room so I paid another $70 for a larg

Miinukset: I made the mistake to travel with Norwegian, they charged my compact cabin baggage $80 claiming that it met the size requirements but weight exceeded ( never happened with any airline before, I have the bag for 8 years). On the way in the seats had too small leg room so I paid another $70 for a larg

FLL
OSL
Hyvä 7,0

Plussat: Seat was very good. The headrest was conducive to sleeping

Miinukset: The crew at the check-in counter was inefficient and gruff. At the boarding gate, there was no one there and no announcements until after the time the plane was scheduled to depart.

CDG
LAX
Hyvä 6,0

Miinukset: More leg room.

CDG
JFK
Keskinkertainen 3,0

Plussat: The flight attendants were nice.

Miinukset: Flight entertainment, more leg space, more aisle space (people kept bumping into me while I was sleeping), free drinks (at least free water service).

BOS
FCO
Erinomainen 8,0

Miinukset: Too many extra charges, baggage,boarding,seats.

to 24. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AYT
Antalya
9t 30m
ma 28. lokak.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 15m
330 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,0 Hyvä
Perustuu 238 arvosteluun
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,7
Viihde
6,1
Ateriat
6,2
FRA
ADB
Erinomainen 10,0

Plussat: customer service in general..

ASR
ADB
Erinomainen 10,0

Plussat: Comfortable and spacious seat allowed me to slee most of the flight!

MUC
ESB
OK 4,5

Miinukset: One hour delay and baggage retrieval also took one hour

SAW
AYT
Erinomainen 10,0

Plussat: Fast amd easy flight

AYT
ADB
Erinomainen 8,0

Plussat: Wonderful flight. Everything was Handled well by flight staff

Miinukset: Luggage took a very very long time to arrive. Some prop got their luggage but half the plane was left waiting for about 30 minutes

la 4. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AYT
Antalya
27t 05m
la 11. huhtik.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 15m
336 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 8 419 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,4
AMS
SVO
Erinomainen 8,0

Miinukset: The plane was an oven for 30 minutes, while we waited for the engine to be turned on, wrost flight experience ever

JFK
SVO
Erinomainen 9,3

Plussat: Seats were comfortable and enough room for legs. I liked the movie selection. Crew was great.

Miinukset: Offer drinks more often

JFK
SVO
Erinomainen 10,0

Plussat: My 18 year old son was the one who traveled and it was his first time on this airline - he was very satisfied with the trip.

EVN
SVO
OK 5,6

Plussat: Na

Miinukset: Na

SVO
VNO
Hyvä 7,6

Plussat: Crew was pleasant and professional

Miinukset: Luckily it was a short flight, I practically had no leg room when the passenger in front of me reclined the seat.

pe 25. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AYT
Antalya
8t 45m
pe 1. marrask.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 15m
350 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 418 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
ESB
VIE
OK 4,0

Miinukset: Fewer fat peasants with too much hand luggage. Seriously, control the hand luggage before people bring it aboard.

ADB
SAW
Erinomainen 9,3

Plussat: As usual traveling with THY was perfect, all was OK. But pls when I buy THY tickets, it is mean that I want to travel with THY not with Anadolojet. Flight with Anadolojet Istanbul-Izmir was awful. The rest of the journey was awesome. Many thanks.

Miinukset: In stead of Anadklujet could be THY :))

IST
NSI
Keskinkertainen 3,0

Miinukset: Need spacious aircrafts for such a long flight..

IST
LAX
Erinomainen 8,6

Plussat: Comfort and food with good entertainment.

Miinukset: Crew could be trained for better service, most all were rude and annoyed that they were there.

ESB
IST
Erinomainen 9,6

Miinukset: I have to wait 5 hours for a connection flight. I was not happy with. Other then that I had a great experience with Turkish Air lines

ti 19. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AYT
Antalya
7t 10m
la 18. tammik.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
210 €
Matka: 61 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 26 996 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
SOF
MUC
Hyvä 6,0

Miinukset: I do not like that mono do sale me a ticket with no baggage and never will by a ticket from this company again!

FRA
PHL
OK 5,3

Plussat: Crew was very good. Food was OK.

Miinukset: Individual space was tight made worse by some inconsiderate people who put their seats as far back as possible. This should be regulated.

MUC
SFO
Hyvä 6,3

Miinukset: Flight was 3 hours delayed due to technical problems. Then it was moved up 40 min without enough time to have someone get back for boarding. Barely made the flight.

MUC
YVR
Hyvä 6,3

Miinukset: Self-check-in at Munich was unnecessarily complex. Same for procedure to check in luggage. Also, the passport had to be inspected twice despite being already in the secure zone.

DEN
MUC
Erinomainen 8,0

Miinukset: On-time departure and arrival, clean and well-maintained aircraft, good crew, decent meals (2), very tight seating in Economy without much comfort.

su 26. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AYT
Antalya
7t 10m
su 2. helmik.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 10m
219 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 26 996 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
MAD
FRA
Erinomainen 10,0

Miinukset: Best airline! More space between seats. Great service. Great meals and snacks and overall excellent experience! I've travel a lot and no other airline in North America comes close! Thanks!!

FRA
ORD
Erinomainen 9,0

Plussat: Crew excellent

Miinukset: Need to invent seat u can lay flat in

MUC
ATH
Erinomainen 8,0

Plussat: Good crew.

Miinukset: More comfortable seating.

SFO
FRA
OK 5,3

Plussat: The crew was very helpful, gong out of their way as even bringing me camomile tea. It was lukewarm, it it’s the thought that counts.

Miinukset: The seats were way too tiny on this giant airbus, even for me and my daughter-in-law who are both under 5 feet and under 100 lbs. te flight was torture. Food also was not as good as previous Lufthansa fare.

NCE
MUC
Erinomainen 8,4

Plussat: Small plane, decent space, short flight.

Miinukset: Legroom.

su 26. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AYT
Antalya
7t 10m
su 2. helmik.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 10m
219 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 26 996 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
FRA
DEN
Erinomainen 9,6

Plussat: Economy light is not a good choice but that is not what was special. Everything worked together very well, beginning with timeliness, but crew and service outstanding.

Miinukset: See above. I will only buy further tickets directly from airline

PHL
FRA
Erinomainen 9,6

Miinukset: There were a couple of flight delays. Other that that, I love Lufthansa.

KRK
FRA
Hyvä 7,6

Plussat: Crew was great.

Miinukset: The layover time was too close for FRA. By the time everyone deplaned and was shuttled to the terminal by a bus it was already my boarding time. I had to rush through the passport control feeling nervous The seat pitch of the flight was narrow. I could not use my laptop once the person in front of me reclined.

MUC
EWR
Hyvä 7,3

Plussat: Crew was friendly and attentive. Piloting was on time and precise.

Miinukset: Space in economy seats is minimal and not comfortable for a 6' 190# guy like me.

NUE
FRA
Keskinkertainen 3,6

Plussat: Crew

Miinukset: More direction once crew knew the connecting flight would be lost, especially to minors

su 10. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AYT
Antalya
3t 50m
su 17. marrask.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 50m
292 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 531 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
LED
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: It was the best flight I’ve ever had. Friendly, polite and very careful crew. It was very pleasant to be on board. Clean, nice climate control, no any smell. The food was tasty and on time, the beverages were widely presented from juices to red and white wine or beer...so The time passed quickly

Miinukset: Only the other trip by air with Finair

HEL
LHR
Erinomainen 10,0

Plussat: On time

Miinukset: Free bags under Corbin

HEL
NRT
Erinomainen 9,3

Plussat: Great service and yummy food.

Miinukset: The jack for the TV was broken! For seat 4H during my flight from Helsinki to Tokyo. I paid a business class ticket but had No audio for the television! This should be fixed immediately and I think I should receive something for the inconvenience and in return for the high price ticket I purchased!

LHR
HEL
Erinomainen 9,3

Plussat: The crew was nice

Miinukset: We were boarding later than expected Which caused some stress with connection flight

BUD
HEL
Erinomainen 9,6

Plussat: All

Miinukset: Keep up the same spirit

to 9. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AYT
Antalya
17t 35m
ke 5. helmik.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
223 €
Matka: 28 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 26 996 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
DUB
MUC
Erinomainen 9,0

Plussat: Flight attendant warm, courteous and authoritative at same time.

Miinukset: Seat hard. Space tight. I am 6’4”

SFO
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Well, maybe except of these "preferred sitting" arrangement. The sit was in front of open space and restrooms. Constantly people were standing and waiting for the restroom. Their butts were literally at the "preferred sited" passengers faces. I felt, I would be way more happy in a regular sit.

Miinukset: Such sits should not be declared preferred and cost more.

DEN
FRA
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Same as other answe

Miinukset: Same

MUC
ATH
Erinomainen 8,0

Plussat: Good crew.

Miinukset: More comfortable seating.

MUC
BOS
Hyvä 7,0

Plussat: TV series “The Name of the Rose” that I really wanted to watch for some time

Miinukset: Water, water, water... I almost died from dehydration

su 26. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AYT
Antalya
24t 30m
su 3. toukok.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 00m
309 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 4 303 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,9
Koneeseennousu
6,8
Comfort
6,9
Henkilökunta
7,3
Viihde
6,8
Ateriat
6,0
LAX
FCO
Erinomainen 8,0

Plussat: Lighting and atmosphere on the plane was nice, getting us ready for the time change.

Miinukset: Movie selection.

FCO
OAK
Hyvä 7,6

Miinukset: Flight was delayed 5 hrs, gate changed just prior to boarding

CDG
LAX
Hyvä 6,0

Miinukset: More leg room.

BOS
FCO
Erinomainen 10,0

Plussat: Bos-rome Excellent airplane Movies,charging capabilities. Staff was friendly

Miinukset: Food drinks extra but keeps cost down No big deal

LAX
ARN
Keskinkertainen 2,6

Plussat: I made the mistake to travel with Norwegian, they charged my compact cabin baggage $80 claiming that it met the size requirements but weight exceeded ( never happened with any airline before, I have the bag for 8 years). On the way in the seats had too small leg room so I paid another $70 for a larg

Miinukset: Don't fly with Norwegian

to 9. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AYT
Antalya
17t 35m
ke 5. helmik.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
223 €
Matka: 28 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 26 996 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
CAI
FRA
Keskinkertainen 3,6

Plussat: Nothing

Miinukset: Leg room

FRA
IAD
Hyvä 7,6

Plussat: Boarding and service

Miinukset: Seat is too hard for this long flight. Bigger pillow would help.

EWR
FRA
Hyvä 7,2

Plussat: Service was excellent, amazing professional crew, vegetarian friendly pasta dinner option was delicious

Miinukset: Metal bars in the middle of the leg room space make stowing a small carry on under the seat in front of you impossible for all passengers in a row. Also awkward to place feet around. No direct air vents so I felt hot even wearing just a t shirt. Breakfast not as good

MXP
FRA
Erinomainen 8,6

Miinukset: Need longer transfer time in Frankfurt airport. They use buses to airplanes and that eats up time. Also, passport control line can be long. Fights to and fro gave us barely enough time and we were last ones to board

MUC
FRA
OK 4,0

Miinukset: I paid $100 extra for extra leg room. I was put right next to the bathrooms. All night long people were standing in line to use the bathroom. My extra leg room was taken by people standing in the space and actually stepping on my foot. Not worth the extra $100.

to 24. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AYT
Antalya
9t 30m
ma 28. lokak.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 15m
330 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,0 Hyvä
Perustuu 238 arvosteluun
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,7
Viihde
6,1
Ateriat
6,2
AYT
SAW
Erinomainen 10,0

Plussat: I like the competative rates and on time schedule.

MUC
AYT
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Didn’t get to it

ADB
SAW
Hyvä 7,0

Plussat: efficient boarding

Miinukset: seat a bit worn out. luckily it was a short flight

LTN
ADB
Hyvä 6,6

Plussat: Good flight overall and crew good

Miinukset: Left half hour late otherwise satisfied

FRA
BCN
Keskinkertainen 2,3

Plussat: The lounge

Miinukset: Cancelled flight followed by delayed flight followed by the slowest priority baggage service I have ever seen.

la 4. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AYT
Antalya
27t 05m
la 11. huhtik.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 15m
336 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 8 419 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,4
JFK
SVO
Erinomainen 9,3

Plussat: Seats were comfortable and enough room for legs. I liked the movie selection. Crew was great.

Miinukset: Offer drinks more often

EVN
SVO
Hyvä 6,6

Plussat: Passengers are not polite.

VNO
SVO
OK 4,6

Plussat: The bording was quick and easy. There was enough legroom.

Miinukset: There were 5 non stop screaming toddlers which made the oversea trip unbearable; and I don't think it's airline's fault. If there was a designated section for families with children, then hopefully the rest of passengers won't become hostages of the noise and craziness. As of food: there was menu with 2 choices; however there was one 1 choice available for lunch and dinner during this trip.

SVO
NRT
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: I couldn't take the airplane since they closed the gate earlier then plannee. I had to buy another ticket and I was stuck at the transit area of Moscow Airport for 24 hours.

SVO
NCE
Erinomainen 8,3

Plussat: Экипаж компетентный, внимательный и вежливый

Miinukset: Отсутствует интернет, нет розеток

pe 25. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AYT
Antalya
8t 45m
pe 1. marrask.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 15m
350 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 418 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
IST
JFK
Erinomainen 10,0

Miinukset: Good

IST
LAX
Erinomainen 10,0

Plussat: I like everything about this airline... from the ticket prices, to their membership in Star Alliance, to their awesome customer service.

IST
AMM
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew and flight where amazing. Thank you

IST
OTP
Erinomainen 10,0

Plussat: Short, sweet, and yummy! Short trip, sweet experience with their staff and boarding process, and yummy snacks.

CLJ
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything was great.

to 9. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AYT
Antalya
17t 35m
ke 5. helmik.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
223 €
Matka: 28 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 26 996 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
FRA
VCE
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Safety of aircraft

Miinukset: Parents called as soon as the delayed flight caused the young teen to miss her flight, Lufthansa operator verifies only by phone that young teen had a seat in the next flight, UNTRUE! She was ignored at counter, mr. M. Meindle told her to step aside and it was not “worth arguing”! The people she sought direction from, are the ones that left her confused and ignored. Shame on them

FRA
BLR
Hyvä 6,0

Miinukset: It’s very very poor and flight radar is below average

PRG
MUC
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: We had a three hour departure delay in Munich

FRA
KRK
OK 4,4

Plussat: Cabin crew were great.

Miinukset: Was almost impossible to make this connection. Honestly I probably should’ve been moved to yet another later flight. Ground crew said my bag had made it on board, so i waited and waited but it never showed up in Kraków. Lost luggage team was helpful and told me it didn’t make the flight - it was on the next one. Hopefully it gets delivered soon but it will be difficult bc my air bnb has no buzzer

EWR
FCO
Erinomainen 8,0

Miinukset: This Lufthansa flight was operated by United Airlines. Coach seating was uncomfortable after a couple hours despite moving around regularly.

to 9. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AYT
Antalya
17t 35m
ke 5. helmik.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
223 €
Matka: 28 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 26 996 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
MUC
YVR
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Flight left without us even though they knew our flight had landed and we were on our way. Then they rerouted us with a longer flight and our luggage didn’t make it.

KRK
FRA
Hyvä 7,3

Plussat: Comfy seat.

Miinukset: Plane was late, crew was surly.

BEG
FRA
Erinomainen 9,6

Plussat: Crew was amazing and seats were comfortable.

FRA
ORD
Erinomainen 9,0

Plussat: Crew excellent

Miinukset: Need to invent seat u can lay flat in

DUS
ORD
Erinomainen 10,0

Plussat: Amazing crew and service! They are the best!!

Miinukset: Amazing crew and service! They are the best!!

su 27. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AYT
Antalya
11t 50m
su 3. marrask.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 35m
412 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 418 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
IST
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: The food

Miinukset: Boarding process. Waiting gate was small for the plane we were using

IST
ORD
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything was great one of the best airlines I've flown on

Miinukset: Nothing

CLJ
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything was great.

IST
IAD
Erinomainen 9,3

Miinukset: Squawking brats the whole 10.5 hours of the trip to IAD.

SKP
IST
Erinomainen 10,0

Miinukset: Outstanding airline either to IST or beyond!

su 27. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
AYT
Antalya
11t 50m
su 3. marrask.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 35m
412 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 418 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
IST
YYZ
Erinomainen 9,6

Plussat: Excellent service for affordable price

Miinukset: Flight was delayed

JFK
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: Another fantastic trip with Turkish Airlines. Everything from their membership in Star Alliance, to their awesome customer service, to their fantastic tasting food.

SFO
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: Love love love this airlines! I wish the US carriers were like this!

SAW
BJV
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Nothing your flight was cancelled I will put a claim to refund

Miinukset: Nothing your flight was cancelled I will put a claim to refund

OTP
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: The service and food are always fantastic. The staff really goes out of their way to make you feel welcomed and comfortable. The ticket price was fantastic too!

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

1
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka