AYT

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Antalya

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Antalya
la 21.9.
la 28.9.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Antalya sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Antalya lentotiedot

Lento saapuu Antalya
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 222 €
Lentoyhtiöt SunExpress, Lufthansa, Finnair, Turkish Airlines, Czech Airlines, Aeroflot

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Antalya

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Antalya? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Antalya seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 221 €
Varaa vähintään 5 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Antalya on tammikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Antalya lentotarjoukset.
Antalya tunnetaan aurinkoisena rantakaupunkina, mutta kauniin rantaviivan lisäksi yli miljoonan asukkaan turkkilaiskaupungilla on paljon muutakin tarjottavaa. Suosituinta ja lentohintojen puolesta kalleinta matkailuaikaa Antalyaan on kesä, mutta esimerkiksi alkuvuoden halvat lennot kannattaa käyttää hyväksi. Vilkkaimman rantakauden ulkopuolella voit nauttia rauhallisesta kaupungista.
Vaivattomasta ranta- ja kaupunkilomasta voit nauttia Antalyassa lähes vuoden ympäri, sillä suomalainen Finnair liikennöi turkkilaiskaupunkiin suoria reittilentoja. Suoria lentoja on tarjolla yleensä noin maaliskuusta joulukuulle, ja lentoaika on hieman alle neljä tuntia. Voit siis helposti sukkuloida Alanyaan vaikkapa pidennetyn viikonlopun viettoon, kunhan valitset matkallesi suorat lennot. Suoria lentoja ei ole tarjolla kaikille viikonpäiville, mutta kaupunkiin voi lentää myös kätevillä välilaskullisilla lennoilla.
Matkantekoa Antalyaan helpottaa se, etteivät suomalaiset tarvitse Turkkiin viisumia. Turkki ei kuulu EU-alueeseen, mutta maahan voi matkustaa viisumitta, kunhan loma ei kestä yli kolmea kuukautta. Tarkista ajoissa ennen lähtöpäivää passisi voimassaoloaika, sillä Antalyan ja muiden Turkin kohteiden matkoilla passin on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta paluulennon jälkeenkin.
Antalyassa kaikki kansainväliset lennot laskeutuvat Antalyan lentokentälle (Antalya Havalimanı), joka sijaitsee noin 13 kilometriä kaupungin keskustasta koilliseen. Kätevin vaihtoehto kaupunkia tuntemattomalle on nousta lentokentältä bussilinjalle numero 600. Bussi kulkee lentokentän kummankin terminaalin kautta. Bussimatka keskustaan, Otogar-bussiasemalle, kestää noin tunnin, ja matkalipun hinta on noin 5,20 Turkin liiraa (noin 1 euro). Busseja lähtee lentoasemalta yleensä noin puolen tunnin välein. Toinen vaihtoehto on suunnata keskustaan raitiovaunulla. Raitiovaunupysäkkejä on lentoasemalla kaksi, kotimaisten ja kansainvälisten lentojen terminaalissa. Esimerkiksi keskustan Otogar-bussiasemalle on otettava raitiovaunulinja Fatih. Voit jäädä pois keskustassa İsmet Paşan asemalla tai Otogarin pysäkillä. Matka-aika kaupungin ytimeen on raitiovaunulla noin tunti. (Tiedot tarkistettu 27.6.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset: Antalya lentojen varaaminen

Kuinka pitkä lento on kohteeseen Antalya?

Lennot kohteesta Helsinki 3t 47m

Mikä on halvin lento kohteeseen Antalya?

Halvin lentolippu reitille Antalya - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 222 € meno-paluulennolle Helsinki - Antalya. Suosituin reitti on Helsinki - Antalya a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 434 € mrno-paluulennolle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Antalya?

Yleensä kohteesta Suomi, Finnair lentää eniten kohteeseen Antalya. Suosituin reitti on paikasta Helsinki, ja Finnair lentää tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Antalya on Antalya keskustasta ?

Antalya Lentokenttä on 8 kilometriä päässä kohteen Antalya keskustasta. Katso kartalla.

Minkä niminen on lentoasema kohteessa Antalya?

Antalya lähinnä oleva kenttä Antalya lentokenttä, tai lyhyemmin Antalya. lentokenttäkoodi on AYT.

Mitä lennot Antalyaan maksavat?

Antalyan lentojen hinnat vaihtelevat sesonkien mukaan. Keväällä, Euroopan vilkkaimman matkailukauden käynnistyessä, lentolippujen hinnat nousevat. Vilkkainta matkailusesonkia kestää aina syksyyn saakka. Alku- ja loppuvuodelle kaupunkiin voi napata hyvinkin halpoja lentoja. Jos haet lämmintä mutta et liian kuumaa säätä ja kohtuuhintaisia lentoja, etsi lentotarjouksia ja edullisia lentoreittejä Antalyaan keväälle tai syksylle. Ajoissa varaava saa lennot Antalyaan yleensä selvästi edullisemmin kuin viime hetken matkaa suunnitteleva. Lennon hintaan vaikuttaa vuodenajan lisäksi valittu reitti ja lipputyyppi. Lentoreittien ja -hintojen vertailu onnistuu kätevästi KAYAKin lentohaussa.

Kuinka kauan lento Antalyaan kestää?

Suorat lennot Helsinki-Vantaalta Antalyaan ovat kestoltaan noin 3 tuntia ja 50 minuuttia. Välilaskullisten reittien kesto puolestaan riippuu täysin lentoreitistä ja välilaskujen määrästä. Normaalisti vaihtolentojen matka-aika on vähintään noin 6 tuntia ja 15 minuuttia.

Voiko Antalyaan lentää suoraan?

Suoria reittilentoja Antalyaan liikennöi suomalainen Finnair. Suorat lennot eivät kuulu Finnairin tarjontaan vuoden jokaisena kuukautena, vaan yleensä Antalyan lentoja operoidaan noin maaliskuusta joulukuulle. Näinä kuukausina suoria lentoja on tarjolla ainakin yksi viikossa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Antalyaan?

Finnairin lisäksi Antalyaan voi lentää esimerkiksi turkkilaisen Turkish Airlinesin ja venäläisen Aeroflotin siivin. Näillä lentoyhtiöillä lennot sisältävät aina ainakin yhden välilaskun. Lentoreittejä voit vertailla kätevästi KAYAKin lentohaussa. Selvitä tarkkaan, mitä palveluita ja kuinka paljon ruumaan kirjattavia matkatavaroita lentolippusi pitää sisällään. Halpoihin lipputyyppeihin käsimatkatavaroita suuremmat matkatavarat on usein liitettävä lisämaksusta.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Antalyaa?

Antalyaa palvelee kaupungin oma lentoasema, Antalyan lentokenttä (Antalya Havalimanı), josta on matkaa keskustaan noin 13 kilometriä. Lentokenttä on matkustajaliikenteeltään Turkin kolmanneksi vilkkain, ja varsinkin kesäaikaan Antalyaan matkustavien kannattaa varautua ruuhkiin lentoasemalla. Lentokentällä on kolme terminaalia, joista Finnairin suorat lennot laskeutuvat yleensä terminaaliin 2.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Antalya lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
222 €
vain
222 €
Matkakohde
Antalya
222 €
vain
222 €
to 12. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
AYT
Antalya
9t 30m
ke 25. syysk.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaa
15t 30m
222 €
Matka: 14 päivää
Kokonaisarvio 7,0 Hyvä
Perustuu 233 arvosteluun
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,7
Viihde
6,1
Ateriat
6,2
AYT
ADB
Erinomainen 8,0

Plussat: Short wait

Miinukset: Not enough leg room

LTN
ADB
Hyvä 6,6

Plussat: Good flight overall and crew good

Miinukset: Left half hour late otherwise satisfied

SAW
AYT
Erinomainen 10,0

Plussat: Fast amd easy flight

AYT
ADB
Hyvä 7,3

Plussat: Nice crews. Flight was on time

Miinukset: There is no instant noodle as in Suncafe (menu)

ADB
MUC
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything perfect I Like the sun express

la 2. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
AYT
Antalya
12t 05m
la 9. marrask.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaa
15t 45m
228 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 506 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
BOM
MUC
Erinomainen 9,3

Miinukset: Food

MUC
FRA
Keskinkertainen 2,0

Plussat: nothing

Miinukset: very rude staff. I think what they do is illegal. they lie to customers and advertise wrong information. I wish i had the time to take them to court.

SOF
FRA
Erinomainen 9,0

Plussat: Absolutely amazing service

Miinukset: No any healthy snacks like nuts or just dried veggies or biscuits with less sugar.

NCE
FRA
Hyvä 6,0

Plussat: Nothing much to say. The crew was polite, kind and professional.

Miinukset: nothing.

KBP
FRA
Hyvä 6,8

Plussat: Crew was good. Flight was delayed because the crew was caught in traffic. Should have a rule in place that all crew are at the airport 2 or 3 hours before the flight is to leave.

Miinukset: The flight was good. Landing at the airport expect 2 hours through customs getting into the airport. Since you have to take a bus when you exit the plane.

to 5. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
AYT
Antalya
3t 45m
to 12. syysk.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 50m
237 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 496 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
ORD
CDG
Keskinkertainen 3,3

Miinukset: The seats are uncomfortable, no leg room, no space between seats and the trays hit ones’s stomach. The whole experience was very uncomfortable. The food was awful. Overheated and not cooked through at the same time. Breakfast was odd. Non-Greek yoghurt and cashews. Just strange.

HEL
HKG
OK 4,3

Plussat: I have flown to hk with Cathay and American exclusively. I wanted to try Finnair because the price was very good for business. I now know why. The food is mediocre. The staff aren’t friendly or attentive. At $2700 it’s cheap compared to CX and AA but I know why now.

Miinukset: Service, staff and food.

AMS
DFW
Erinomainen 10,0

Plussat: Comfortable

HEL
DEL
OK 4,0

Plussat: Crew was ok, But seats so tight, Economy size seats fitted in Business Class and so much wastage of space around seat, very little quantity and quality of food available.The flights to Delhi and Amritsar has more than 60 % Punjab Travelers and there is not even a single movie in Punjabi movie. Poor.

Miinukset: Economy size seats fitted in Business Class and so much wastage of space around seat, very little quantity and quality of food available.The flights to Delhi and Amritsar has more than 60 % Punjab Travelers and there is not even a single movie in Punjabi, Please learn from Qatar Airways.

HEL
JFK
Hyvä 6,3

Plussat: Crew was great.

Miinukset: Delay of almost 24 hours.

to 31. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
AYT
Antalya
6t 15m
la 2. marrask.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 50m
283 €
Matka: 3 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 338 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
SAW
NAV
Hyvä 6,4

Plussat: Crew was awesome.

ATH
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: Seat was comfortable and the extra care package and warm towels were a plus. The food was good too.

OTP
IST
Hyvä 7,0

Miinukset: Free wifi

IST
ORD
OK 4,0

Plussat: I did not like anything from this trip. I just learned my lesson not to travel with turkish airlines ever again.

Miinukset: flight was canceled from previous flight so we had to overnight in istambul and the whole situation was handled very poorly nobody took the time to explain to me what to do and mind this I was traveling with three year old and I found myself crying at midnight at the airport not knowing what to do.

ORD
IST
Erinomainen 9,3

Plussat: Great food options, very tasty. Crew was attentive, polite and professional.

ke 16. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
AYT
Antalya
6t 50m
ke 23. lokak.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaa
15t 40m
291 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 1 066 arvosteluun
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
7,1
Henkilökunta
7,7
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
PRG
BCN
Erinomainen 9,5

Plussat: I asked for preferred seating up front to disembark the plane because the flight was late and I could’ve missed my connecting flight. The manager was more than happy to assist me

SVO
PRG
OK 5,3

Plussat: Plane and crew

Miinukset: The very late departure. The fact they took two hrs plus before they told us the luggage never made it. Should have been truthful from the beginning.

PRG
BLQ
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Plane malfunctioned

CDG
PRG
OK 4,5

Miinukset: Flight was delayed for no apparent reason, very delayed.

DUS
PRG
OK 5,6

Plussat: Everyone was in a great mood!

Miinukset: The noisiest flight ever, not the plane but the passengers! We booked 6 months ago and our seats (wife and I) were on opposite ends of the plane

to 10. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
AYT
Antalya
10t 40m
ke 16. lokak.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 25m
297 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 8 291 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,4
BRU
SVO
OK 4,6

Plussat: The coffee

Miinukset: That I do not pay 50 € just for a piece of luggage

GYD
SVO
OK 4,0

Miinukset: It would be ok should we not lossed our luggage(( awful!

SVO
BEY
OK 4,0

Plussat: The service por a 85 years old was poor

SVO
LED
Hyvä 7,6

Miinukset: The check in process was confusing as the MIA location required that passengers take luggage to an area away from the ticketing counter, no explanation and almost zero signage. We walked around the airport until we found the location. Truly a horrible experience in MIA. Move to TPA!!

SVO
TLL
Hyvä 6,0

Miinukset: Luggage is coming soon))(tomorrow)

to 12. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
AYT
Antalya
9t 30m
ke 25. syysk.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaa
15t 30m
222 €
Matka: 14 päivää
Kokonaisarvio 7,0 Hyvä
Perustuu 233 arvosteluun
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,7
Viihde
6,1
Ateriat
6,2
SAW
AYT
OK 4,4

Miinukset: Very bad transfer arriving from Istanbul at Antalya.

FRA
BCN
Keskinkertainen 2,3

Plussat: The lounge

Miinukset: Cancelled flight followed by delayed flight followed by the slowest priority baggage service I have ever seen.

MUC
ADB
OK 4,0

Plussat: We got where we were going safely

Miinukset: My knees were actually pressed up against my he seat in front of me even though I had my butt all the way back. So, thankfully I had an aisle seat so I just stuck my knee out to the side...this was a partial solution only as the crew came by at least 5 times on a 2 hour flight with the service cart, smacking my knee each time. No complementary snacks or beverages... not even water. Somewhat surprised that they didn't charge to use the lavatory.

AYT
SAW
Erinomainen 10,0

Plussat: I like the competative rates and on time schedule.

AYT
LEJ
Erinomainen 8,0

Plussat: smooth check in and boarding

la 2. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
AYT
Antalya
12t 05m
la 9. marrask.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaa
15t 45m
228 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 506 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
FRA
SFO
OK 5,3

Plussat: Food and crew were good

Miinukset: The seats recline back so far that it really intrudes into the space of the person behind you. At one point the guy in front of me reclined back so far and fast it slammed my eReader and spilled my coffee. Also the touch screen media app does not work well on Lufthansa.

FRA
LHR
Hyvä 6,0

Plussat: As previously stated hated having to go through security again

Miinukset: Chocolate

BUD
MUC
Hyvä 6,4

Plussat: On time, efficient.

Miinukset: Food is becoming more and more of a joke on Lufthansa, gone are the bad sandwiches, now it is just sweets.

FRA
NAP
OK 4,8

Plussat: The crew was good.

Miinukset: Poor planning on having the connection in terminals far apart from each other.

NCE
FRA
Hyvä 6,0

Plussat: Nothing much to say. The crew was polite, kind and professional.

Miinukset: nothing.

to 5. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
AYT
Antalya
3t 45m
to 12. syysk.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 50m
237 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 496 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
LHR
HEL
Erinomainen 9,3

Plussat: The crew was nice

Miinukset: We were boarding later than expected Which caused some stress with connection flight

HEL
JFK
Hyvä 6,3

Plussat: Crew was great.

Miinukset: Delay of almost 24 hours.

HEL
LAX
Erinomainen 10,0

Plussat: Loved Finnair. Hated Justfly.com. If you own this company, you need to end up like Blockbuster or Circuit City.

Miinukset: If I would have purchased my tickets from Finnair.com, I would have had a much better experience. Kayak found me a good price but purchasing the tickets through Justfly.com was the biggest mistake of my life. The trip ended up costing me $285 more than what I budgeted and there was zero customer ser

HEL
ORD
Erinomainen 8,3

Plussat: Seat reassignment went well. Lounge was a pleasant surprise (highly recommend if you fly out of / through Helsinki)

Miinukset: It makes little sense to be on a priority boarding, when you are checked-in, documents checked and …… then wait for 20 or so minutes standing on your feet waiting for actual boarding to begin

AMS
HEL
Hyvä 7,3

Miinukset: Quite narrow seats and seat pitch in economy, but the price was right. Poor quality seatback screens but a good selection of films and tv

la 2. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
AYT
Antalya
12t 05m
ma 11. marrask.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaa
11t 30m
243 €
Matka: 10 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 506 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
FRA
LHR
Hyvä 6,0

Plussat: As previously stated hated having to go through security again

Miinukset: Chocolate

WAW
MUC
Erinomainen 8,0

Plussat: Free entertainment, excellent food

Miinukset: Cabin was too warm; unable to adjust air at seats

PHL
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: amazong

SFO
FRA
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: 2h30 delay and no follow-up for connecting flights

TLV
FRA
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: This is the last time I perches a flight ticket from you.

to 31. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
AYT
Antalya
6t 15m
la 2. marrask.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 50m
283 €
Matka: 3 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 338 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
YYZ
IST
Keskinkertainen 3,6

Plussat: Nothing

Miinukset: For such a LONG flight, grateful to ask Turkish Airlines to make available bigger aircrafts.

TLV
IST
OK 4,3

Miinukset: Ticketing staffs should and can be more co considerate. Average rating at best, and sometimes very rude.

SFO
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: Love love love this airlines! I wish the US carriers were like this!

IST
AMS
Hyvä 6,0

Miinukset: It took around 15 minutes for airplane to park and I was very near to loose my second flight, if my second flight had not delayed I would have loose it totally.

BCN
SAW
Erinomainen 10,0

Plussat: Amazing crew. Great food

ke 16. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
AYT
Antalya
6t 50m
ke 23. lokak.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaa
15t 40m
291 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 1 066 arvosteluun
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
7,1
Henkilökunta
7,7
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
AMS
PRG
Keskinkertainen 3,0

Plussat: An hour late

Miinukset: Could have been on time.

PRG
CDG
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: My son has this flight and I bought his ticket.. he lose the luggages.Why ur flight had delayt why

PRG
BCN
OK 4,0

Plussat: Seat was comfortable.

Miinukset: Crew was pushy and unfriendly. Baggage policy is a rip off. Flight was delayed but we were not told until boarding time. No information was available at gate prior to departure.

PRG
BRU
OK 4,0

Miinukset: Flight was delayed almost two hours, plane wasn't at the gate, only one bus was provided for transport, everything on board was in Russian (as the plane previously arrived from Russia).

AMS
PRG
Erinomainen 9,0

Miinukset: Exit on the Prague airport via steps, bus etc

la 2. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
AYT
Antalya
12t 05m
ma 11. marrask.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaa
11t 30m
243 €
Matka: 10 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 506 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
MUC
LHR
OK 4,0

Plussat: Pilot kept us informed throughout the flight.

Miinukset: Onboard services.

MAN
FRA
Hyvä 7,0

Plussat: Entertainmet

Miinukset: Food and rounds for drinks

BEY
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything was excellent

BOS
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Fabulous service

Miinukset: Not a thing

FRA
IAD
Hyvä 6,3

Miinukset: Food

to 10. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
AYT
Antalya
10t 40m
ke 16. lokak.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaa
18t 25m
297 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 8 291 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,4
CDG
SVO
OK 4,8

Miinukset: Aeroflot has failed the connection which is why my flight to CEK was missed by few minutes and it caused me to miss an important meeting at my final destination. UNACCEPTABLE

SVO
NAP
Keskinkertainen 2,6

Plussat: Crew was nice smooth was friendly

Miinukset: Me and my boys have been without 3 luggages for 3 date now in Italy! We’ve called Aeroflot everyday and nothing.

SVO
TLV
OK 4,6

Plussat: I was able to move to a better seat with extra leg room.

Miinukset: Boarding — the plane doesn’t come to the gate. Everyone got on a bus and got driven to the plane. Then we stayed on the bus for almost 20 min. Inflight entertainment player was terrible. The screen was not working well. I gave up on it. No coffee service because of minor turbulence.

IAD
SVO
Erinomainen 10,0

Plussat: Very friendly staff, good meals, and movie selections.

Miinukset: There were no air vents available to control air flow. It was a bit warm at times.

LAX
SVO
OK 4,6

Miinukset: My flight was 5 hours late. They lost my bag with expensive stuff.

ma 9. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
AYT
Antalya
6t 50m
ma 23. syysk.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 50m
295 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 1 066 arvosteluun
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
7,1
Henkilökunta
7,7
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
SVO
PRG
OK 5,3

Plussat: Plane and crew

Miinukset: The very late departure. The fact they took two hrs plus before they told us the luggage never made it. Should have been truthful from the beginning.

BRU
PRG
OK 5,6

Miinukset: The flight was slightly delayed and was operated by Smartwings.

AMS
PRG
OK 4,0

Miinukset: Hot as balls

CDG
PRG
Erinomainen 8,0

Plussat: Had the row to myself

Miinukset: We were an hour late arriving. One of my suitcases was left in France

PRG
CDG
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: My son has this flight and I bought his ticket.. he lose the luggages.Why ur flight had delayt why

su 22. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
AYT
Antalya
3t 45m
to 26. syysk.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaa
3t 50m
297 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 3 496 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,8
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,5
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,3
Ateriat
7,2
HEL
TLV
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew is amazing

Miinukset: Nothing

HEL
ORD
Hyvä 6,0

Plussat: meal

HEL
CAN
Erinomainen 9,3

Miinukset: Seat in front of me was mostly lowered in a position that caused an uncomfortable force against my knees. My neighbor had to place his knees in my sitting area for the very same reason. Otherwise everything was great.

HEL
LAX
Erinomainen 10,0

Plussat: Loved Finnair. Hated Justfly.com. If you own this company, you need to end up like Blockbuster or Circuit City.

Miinukset: If I would have purchased my tickets from Finnair.com, I would have had a much better experience. Kayak found me a good price but purchasing the tickets through Justfly.com was the biggest mistake of my life. The trip ended up costing me $285 more than what I budgeted and there was zero customer ser

SVO
HEL
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything! I never knew Finnair was such a great airline.

Miinukset: Other than maybe the lengthy layover time, which probably can't be helped, nothing could have been better.

pe 18. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
AYT
Antalya
10t 40m
to 24. lokak.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 50m
303 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 8 291 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,4
SVO
NAP
Keskinkertainen 2,6

Plussat: Crew was nice smooth was friendly

Miinukset: Me and my boys have been without 3 luggages for 3 date now in Italy! We’ve called Aeroflot everyday and nothing.

JFK
SVO
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Terrible, absolutely horrible customer service. My wife should stay in Moscow due to the transfer delay with her flight. Now nobody from Aeroflot is helping her and 2 kids to find a alternate way to flight to Minsk

SVO
LED
Hyvä 7,6

Miinukset: The check in process was confusing as the MIA location required that passengers take luggage to an area away from the ticketing counter, no explanation and almost zero signage. We walked around the airport until we found the location. Truly a horrible experience in MIA. Move to TPA!!

JFK
SVO
Erinomainen 10,0

Plussat: The crew is polite,

SVO
JFK
Hyvä 7,6

Plussat: The crew was fine. The seats were as comfortable as economy class could be

Miinukset: The food taste might have been improved

to 31. lokak.
HEL
Helsinki-Vantaa
AYT
Antalya
16t 10m
ma 11. marrask.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 40m
308 €
Matka: 12 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 338 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
SKP
IST
OK 5,3

Miinukset: Crew could have been more pleasant

SAW
MED
Erinomainen 10,0

Miinukset: Hi the flight from New York to Istanbul was deleted four 4 hours . from Istanbul to Madina it was ok but I didn't may bagages yet.

ADB
SAW
Erinomainen 9,3

Plussat: As usual traveling with THY was perfect, all was OK. But pls when I buy THY tickets, it is mean that I want to travel with THY not with Anadolojet. Flight with Anadolojet Istanbul-Izmir was awful. The rest of the journey was awesome. Many thanks.

Miinukset: In stead of Anadklujet could be THY :))

BCN
SAW
Erinomainen 10,0

Plussat: Amazing crew. Great food

IST
MIA
Hyvä 6,3

Miinukset: Free WiFi

ma 9. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
AYT
Antalya
6t 50m
ma 23. syysk.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaa
24t 50m
295 €
Matka: 15 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 1 066 arvosteluun
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
7,1
Henkilökunta
7,7
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
PRG
OTP
OK 4,0

Miinukset: Uncomfortable seats do not recline, no refreshments, barely civil staff. Impossible to add checked baggage online. Checkin staff gave incorrect boarding information.

PRG
BCN
OK 4,0

Plussat: Seat was comfortable.

Miinukset: Crew was pushy and unfriendly. Baggage policy is a rip off. Flight was delayed but we were not told until boarding time. No information was available at gate prior to departure.

PRG
AMS
Hyvä 6,0

Plussat: Not much. HORRIBLE airline. Would never fly you again.

Miinukset: Seat rows are TOO CLOSE. I'm 5'10" & my knees were rubbing against the row in front of me (21F). HORRIBLE. Will never fly you again. Also, there was a gate change from C3 to D3 that was NOT announced at C3. There were 20+ of us sitting there then we checked sign to see change. BAD SERVICE.

PRG
BLQ
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Plane malfunctioned

MAD
PRG
Erinomainen 9,0

Plussat: The crew was very good. Seat was typical. Check-in was quick n easy.

Miinukset: Boarding rows 25-32 first, rather than 15-32, would have been quicker.

la 2. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaa
AYT
Antalya
12t 05m
to 7. marrask.
AYT
Antalya
HEL
Helsinki-Vantaa
11t 30m
269 €
Matka: 6 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 26 506 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
MUC
FRA
Erinomainen 9,2

Plussat: A very quick flight, but the crew was quite friendly!

Miinukset: I would have liked for there to have been a gluten-free snack available.

PHL
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: amazong

FRA
LHR
Keskinkertainen 3,3

Plussat: The crew was friendly. The seating was ok but dirty floors

FRA
KRK
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Lufthansa not taking any responsibility for allowing connection time to be so short. Everyone on the fight from London missed their connections!

MUC
ORD
Erinomainen 9,3

Plussat: Aircraft and crew

Miinukset: Food

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

1
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka