Hae lentoja
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Suorat lennot
Lentoyhtiöt
Tarjoukset

Etsi halpoja lentoja Kreikasta Helsinkiin alk. 108 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Helsinkiin, jonka lähtöpäivä on 10.10.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
la 18/5
la 25/5

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsinkiin
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsinkiin
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 44 553 814 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Lennot Helsinkiin - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä lennoista Helsinkiin, jotka auttavat sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä lento on halvin kohteeseen Helsinki?

Nämä ovat osuvimmat hinnat, jotka käyttäjät ovat löytäneet KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana
Kolmen viimeisen päivän aikana halvin lento kohteeseen Helsinki oli 101 € yhdensuuntaiselle lentolipulle kaupungista Ateena ja 201 € meno-paluulennolle. Käyttäjiemme suosituin hakema reitti oli lennoille kohteesta Hania kohteeseen Helsinki, ja paras tälle reitille löydetty menopaluutarjous viimeisten 3 päivän aikana oli 225 €.

Kuinka paljon maksaa lento Helsinki?

Keskimääräinen ja halvin hinta kaikille lennoille Helsinki kustakin lähtöpaikasta, jotka käyttäjät ovat löytäneet KAYAK-sivustolta viimeisen kuukauden aikana
Lento Helsinki maksaa keskimäärin 190 €. Halvin hinta, jonka KAYAK on löytänyt viimeisten 2 viikon aikana, olii 93 € ja lennon lähtöpaikka oli Ateena. Suosituimmat reitit KAYAK-sivustolla Ateena Helsinki, jotka maksavat keskimäärin 263 € ja Rodos Helsinki, jotka maksavat puolestaan keskimäärin 164 €.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää Helsinkiin?

Kaikkien KAYAK-sivustolla napsautettujen Helsinki lentojen keskihinta kultakin päivältä viimeisten 12 kuukauden aikana
KAYAK-sivuston tietojen perusteella halvin päivä lentää Helsinkiin on perjantai, jolloin liput voivat olla niinkin edullisia kuin 309 €. Toisaalta kallein lentopäivä on sunnuntai, jolloin hinnat ovat keskimäärin 408 €.

Mikä on halvin kuukausi lentää Helsinki?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat HelsinkiHelsinki lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ja ottaa sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Edullisin kuukausi lennoille ]Helsinki on helmikuu, jossa liput maksavat keskimäärin 146 € yhdensuuntaisten lentojen osalta. Toisaalta kalleimmat kuukaudet ovat marraskuu ja kesäkuu, jolloin lippujen keskimääräinen hinta Kreikasta on 641 € ja 492 €. Menopaluumatkojen osalta paras matkakuukausi on tammikuu, jolloin keskihinta on 209 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää Helsinki?

Keskihinta kaikille lennoille Helsinki riippuen lähtöajankohdasta, joita KAYAK-käyttäjät ovat napsauttaneet viimeisten 2 viikon aikana
Halvin vuorokaudenaika lentää Helsinki on yleensä iltapäivällä lentojen maksaessa keskimäärin206 €. Kallein vuorokaudenaika lentää Helsinki on yleensä aamulla, mikä on ruuhkaisinta aikaa lipun keskihinnan ollessa 335 €.

Mikä on hyvä Helsinki lentotarjous?

Jos etsit halpoja lentolippuja Helsinki, 25 % käyttäjistämme löysi lippuja Helsinki korkeintaan seuraavilla hinnoilla: Ateena 118 € yhdensuuntainen - 204 € menopaluu, Hania 156 € yhdensuuntainen - 164 € menopaluu, Rodos 159 € yhdensuuntainen - 147 € menopaluu.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Helsinki?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Helsinki, poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ja ottaa sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan tulisi varaus tehdä 1 viikko ennen lähtöä Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan tietojomme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 80 päivää ennen lähtöä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Helsinki?

Finnair, Norwegian Air International ja Aegean Airlines käytetään yleisesti lentämiseen reitillä Helsinki - Kreikka. Katso viikoittaisten lentojen määrä suosituimpien lentoyhtiöiden lennoilla kohteeseen Helsinki.

Mitkä lentoyhtiöt tarjoavat eniten lentojas Helsinki?

Niistä 2 lentoyhtiöstä, jotka lentävät Helsinki, Finnair tarjoaa eniten lentoja eli noin237 viikossa, ja seuraavaksi eniten lentoja tarjoaa Norwegian Air International lentoyhtiö, jolla on 3 lentoa viikossa.

Kuinka pitkä on lento Helsinki?

Lentosi kesto Helsinkiin riippuu lähtö- ja saapumiskentistä. Lennot, joihin sisältyy välilasku, ovat luonnollisesti myös pidempiä. Suosituimmat reitit Helsinkiin KAYAK-sivustolla ovat Ateenasta, ja lentoaika on 3t 30m ja Thessalonikin, jonka lentoaika on 7t 10m.

Kuinka monta suoraa lentoa Helsinki on joka päivä?

Joka päivä on noin 35 suoraa lentoa Kreikan Helsinki Suurin osa lennoista lähtee iltapäivällä 14:00 ollessa yleisin lähtöaika ja 41 % lentojen lähtiessä iltapäivällä.

Kuinka monta suoraa lento Helsinki on viikottain?

Viikoittain on noin 240 suoraa lentoa Kreikan Helsinki. Yleisin lähtöpäivä on perjantai, ja 17 % lennoista lähtee tänä päivänä.

Kuinka monta kaukolentoa Helsinki on joka viikko?

Viikottain lennetään 24 keskipitkän matkan lentoa (lennon kesto 3-6 tuntia) ja 22 lyhyen matkan lentoa (lennon kesto enintään 3 tuntia) to Helsinki. Yhtään pitkän matkan lentoa (lennon kesto 6-12 tuntia) ei lennetä.

How many cities have direct flights to Helsinki?

From Kreikasta, there are direct flights to Helsinki from 7 cities. The city with the most direct flights is Hania, with 18 direct flights each week.

Hyvä tietää

Matalasesonki

heinäkuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

108 €
Paras aika välttää väkijoukkoja, mutta hinnat nousevat keskimäärin 8%.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 35 %.
Lento Ateena – Helsinki

Useimmiten kysytyt kysymykset - Helsingin lentojen varaus

 • Mikä lento on halvin kohteeseen Helsinki?

  Kolmen viimeisen päivän aikana halvin lento kohteeseen Helsinki oli 101 € yhdensuuntaiselle lentolipulle kaupungista Ateena ja 201 € meno-paluulennolle. Käyttäjiemme suosituin hakema reitti oli lennoille kohteesta Hania kohteeseen Helsinki, ja paras tälle reitille löydetty menopaluutarjous viimeisten 3 päivän aikana oli 225 €.

 • Kuinka kaukana kenttä Helsinki on Helsinki keskustasta?

  Helsinki on 17 km päässä kohteen Helsinki keskustasta.

 • Minkä niminen on lentoasema kohteessa Helsinki?

  Kaikki lennot kohteeseen Helsinki laskeutuvat kentälle Helsinki. Lentokentän koodi on HEL,ja se tunnetaan myös nimellä Helsinki-Vantaan lentoasema.

 • Kuinka paljon maksaa lento Helsinkiin?

  Lento Helsinkiin maksaa keskimäärin 190 €. Halvin KAYAK-sivustolta löytynyt hinta viimeksi kuluneiden 2 viikon aikana on 93 € ja se oli lähdöille kentältä Ateena lentokenttä.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaiset hinnat lennoille Helsinkiin?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja lennoille Helsinkiin.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi -työkalu auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa lentolippu Helsinkiin?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon hinta Helsinkiin todennäköisesi seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai tehdä varaus jo.

 • Mikä on KAYAK Mix vaihtoehto lennoille Helsinkiin?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Helsinkiin ja takaisin toisen yhtiön koneella.

 • Mitä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa, ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Helsinkiin?

  Joskus matkapäivissä on joustoa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Helsinkiin lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivat lennot.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Helsinkiin

 • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Helsingin lentotarjoukset.

Suositko suora lentoja kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema?

Selvitä, mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Helsinki-Vantaan lentoasema, minä päivinä ne lentävät ja varaa suorat lennot.

Suorat lähdöt

kentältä Kreikka kentälle Helsinki-Vantaan lentoasema

maanantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

tiistaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

keskiviikkona

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

torstaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

perjantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

lauantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +48 lisää

ANA,Aegean Airlines, +49 lisää

sunnuntaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +53 lisää

ANA,Aegean Airlines, +54 lisää

Näytä enemmän suoria lentoja

Suorat paluut

kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kreikka

maanantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

tiistaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

keskiviikkona

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

torstaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

perjantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

lauantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +48 lisää

ANA,Aegean Airlines, +49 lisää

sunnuntaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +53 lisää

ANA,Aegean Airlines, +54 lisää

Näytä enemmän suoria lentoja
Näytä enemmän suoria lentoja

Suosittu lentoyhtiö reitille Kreikasta - Helsinkiin

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Helsinkiin. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyäänKreikasta Helsinkiin. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennätHelsinkiin? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1388 arvosteluun
7,6comfort
8,2crew
7,0entertainment
6,9food
7,8boarding
Lentoyhtiöiden arvostelut

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

6,0 HyväAnonyymi, tammik. 2023SIN - HEL
Lue lisää Finnair arvosteluista

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Varaa halvat lentoliput $Kreikasta Helsinkiin

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

 
Nämä ovat halvimmat meno-paluu lennot Helsinkiin, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
29.4.ma
1 välilaskuLufthansa
8t 05mATH-HEL
5.5.su
1 välilaskuLufthansa
5t 50mHEL-ATH
214 €
25.5.la
suora lentoNorwegian
4t 00mCHQ-HEL
29.5.ke
suora lentoNorwegian
3t 55mHEL-CHQ
225 €
25.5.la
suora lentoNorwegian
4t 00mCHQ-HEL
29.5.ke
suora lentoNorwegian
3t 55mHEL-CHQ
248 €
4.5.la
2 välilaskuaAustrian Airlines
10t 20mSKG-HEL
11.5.la
2 välilaskuaAustrian Airlines
31t 05mHEL-SKG
283 €
16.5.to
1 välilaskuTurkish Airlines
7t 40mATH-HEL
24.5.pe
1 välilaskuTurkish Airlines
14t 35mHEL-ATH
308 €
10.7.ke
1 välilaskuAegean Airlines
8t 35mATH-HEL
14.7.su
suora lentoAegean Airlines
3t 45mHEL-ATH
356 €
18.6.ti
1 välilaskuTurkish Airlines
7t 40mATH-HEL
24.6.ma
1 välilaskuTurkish Airlines
24t 50mHEL-ATH
378 €
27.8.ti
suora lentoAegean Airlines
3t 50mATH-HEL
31.8.la
1 välilaskuAegean Airlines
7t 30mHEL-ATH
392 €
10.7.ke
2 välilaskuaAustrian Airlines
11t 05mATH-HEL
14.7.su
2 välilaskuaAustrian Airlines
9t 05mHEL-ATH
404 €
27.6.to
1 välilaskuLufthansa
8t 05mATH-HEL
29.6.la
1 välilaskuLufthansa
16t 25mHEL-ATH
486 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaita tarjouksia yhdensuuntaisille lennoille Helsinkiin, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
10.10.to
1 välilaskuScandinavian Airlines
9t 05mATH-HEL
108 €
27.4.la
suora lentoRyanair
3t 15mSKG-HEL
112 €
13.8.ti
suora lentoAegean Airlines
3t 50mATH-HEL
120 €
4.5.la
suora lentoNorwegian
3t 35mATH-HEL
143 €
4.5.la
1 välilaskuLufthansa
8t 05mATH-HEL
150 €
24.7.ke
suora lentoNorwegian
4t 00mCHQ-HEL
164 €
30.5.to
suora lentoFinnair
4t 00mCHQ-HEL
178 €
5.5.su
suora lentoAegean Airlines
3t 50mATH-HEL
196 €
30.5.to
suora lentoFinnair
4t 00mCHQ-HEL
197 €
30.5.to
1 välilaskuLufthansa
15t 35mCHQ-HEL
342 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Viime hetken lennot Helsinkiin

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

 
Nämä viime hetken lentotarjoukset ovat halvimmat lennot, jotka KAYAK on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana lennoille Helsinkiin, jotka lähtevät seuraavien 10 päivän aikana.
19.4.pe
suora lento
3t 50mATH-HEL
27.4.la
suora lento
3t 40mHEL-ATH
179 €
22.4.ma
Useita kohteitaTurkish Airlines
14t 40mATH-HEL
27.4.la
Useita kohteitaTurkish Airlines
24t 50mHEL-ATH
245 €
19.4.pe
suora lento
3t 50mATH-HEL
27.4.la
Useita kohteita
19t 25mHEL-ATH
272 €
19.4.pe
suora lento
3t 50mATH-HEL
27.4.la
Useita kohteita
39t 35mHEL-ATH
276 €
19.4.pe
Useita kohteita
13t 45mATH-HEL
27.4.la
suora lento
3t 40mHEL-ATH
287 €
22.4.ma
Useita kohteita
14t 40mATH-HEL
27.4.la
suora lento
3t 40mHEL-ATH
292 €
19.4.pe
Useita kohteita
13t 45mATH-HEL
27.4.la
suora lento
3t 40mHEL-ATH
294 €
19.4.pe
Useita kohteitaLufthansa
16t 45mATH-HEL
27.4.la
Useita kohteitaLufthansa
26t 25mHEL-ATH
555 €
19.4.pe
Useita kohteitaAustrian Airlines
21t 55mATH-HEL
27.4.la
Useita kohteitaAustrian Airlines
30t 25mHEL-ATH
573 €
19.4.pe
Useita kohteitaScandinavian Airlines
15t 55mATH-HEL
27.4.la
Useita kohteitaScandinavian Airlines
17t 50mHEL-ATH
630 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinkiin

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Kreikka

Matkustamoluokat:

260 €
93 €

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Helsinki.

Selaa matkakohteita: