Hae lentoja
Tarjoukset
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Lentoyhtiöt

Etsi halpoja lentoja Baden-Württemberg alk. 67 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Suomesta Baden-Württemberg, jonka lähtöpäivä on 2.10.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
pe 12/7
pe 19/7

Vertaa lentolippuja Baden-Württemberg sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 44 212 782 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Osuvimmat Baden-Württemberg lentotarjoukset

Halvimmat meno-paluulennon hinnat, jotka käyttäjät ovat löytäneet KAYAKi-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.

Stuttgart
Stuttgart1 välilasku173 €
Frankfurt
Frankfurt1 välilasku157 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

67 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 3 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 6 %.
Lento Helsinki – Frankfurt

Useimmiten kysytyt kysymykset - Baden-Württemberg lentojen varaus

 • Kuinka pitkä on lento Baden-Württemberg?

  Suoran lennon lentoaika reitille Suomesta - Baden-Württemberg on yleensä 8t 07m, mikä kattaa kokonaisuudessaan 2913 km etäisyyden. Suosituin reitti on Helsinki - Frankfurt, jonka keskimääräinen lentoaika on 2t 40m.

 • Mikä on halvin lento Baden-Württemberg?

  Halvin lippu Baden-Württemberg Suomesta , joka on löytynyt viimeisen 72 tunnin aikana maksaa 147 €. Suosituin reitti on Helsinki-Vantaan lentoasema - Frankfurt, ja halvin tälle reitille löytynyt lentolippu viimeisten 72 tunnin aikana oli 154 €.

 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät Baden-Württemberg?

  Lufthansa, Austrian Airlines ja Finnair operoivat useimmiten lentoja reitille Suomesta - Baden-Württemberg.

 • Mitkä ovat suosituimmat kohteet Baden-Württemberg?

  KAYAK-lentohakujen perusteella suosituin matkakohde on Frankfurt (50 % hakujen kokonaismäärästä Baden-Württemberg). Seuraavaksi suosituimmat kohteet ovat München (48%) ja Stuttgart (2%).

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

  KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa sen määrittelemiseksi onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän aikana. Näiden tietojen avulla matkustajat voivat päättää onko aika ostaa vai odottaa.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Baden-Württemberg

 • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Baden-Württemberg lentotarjoukset.

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät Baden-Württemberg

Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennät ]Suomesta Baden-Württemberg? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
airBalticPistemäärä perustuu 221 arvosteluun
7,5Ateriat
7,8Mukavuus
8,2Henkilökunta
7,9Koneeseennousu
7,2Viihde
Lentoyhtiöiden arvostelut

Siirtyminen Riikassa koneesta toiseen. Vaimoni on liikunta rajoitteinen, hänelle oli järjestetty oma kuljetus. Avustaja kovi vielä kirjaamassa meidät jatkolennolle ja vei autolla suoraan jatkolennon koneen viereen. Vaimoni oli todella iloinen tällaisesta palvelusta jonka Air Baltic teki hänelle ilman pyytämättä. Häneltä iso kiitos♥️

10,0 ErinomainenMauri, marrask. 2023RIX - TMP
Lue lisää airBaltic arvosteluista

Siirtyminen Riikassa koneesta toiseen. Vaimoni on liikunta rajoitteinen, hänelle oli järjestetty oma kuljetus. Avustaja kovi vielä kirjaamassa meidät jatkolennolle ja vei autolla suoraan jatkolennon koneen viereen. Vaimoni oli todella iloinen tällaisesta palvelusta jonka Air Baltic teki hänelle ilman pyytämättä. Häneltä iso kiitos♥️

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Varaa halvat Baden-Württemberg lentoliput

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

27.8.ti
suora lentoLufthansa
2t 35mHEL-MUC
30.8.pe
suora lentoLufthansa
2t 30mMUC-HEL
147 €
23.8.pe
suora lentoLufthansa
2t 35mHEL-MUC
30.8.pe
suora lentoLufthansa
2t 30mMUC-HEL
149 €
22.7.ma
1 välilaskuairBaltic
12t 50mHEL-FRA
20.8.ti
1 välilaskuairBaltic
3t 55mFRA-HEL
157 €
2.8.pe
1 välilaskuairBaltic
4t 40mHEL-FRA
9.8.pe
1 välilaskuairBaltic
12t 00mFRA-HEL
162 €
9.7.ti
1 välilaskuKLM
16t 05mHEL-STR
16.7.ti
1 välilaskuKLM
5t 25mSTR-HEL
183 €
7.9.la
1 välilaskuKLM
15t 30mHEL-MUC
13.9.pe
1 välilaskuKLM
5t 25mMUC-HEL
184 €
10.10.to
suora lentoFinnair
2t 35mHEL-MUC
13.10.su
suora lentoFinnair
2t 25mMUC-HEL
243 €
12.7.pe
suora lentoFinnair
2t 35mHEL-MUC
12.7.pe
suora lentoFinnair
2t 25mMUC-HEL
249 €
3.8.la
2 välilaskuaTurkish Airlines
31t 55mOUL-MUC
10.8.la
2 välilaskuaTurkish Airlines
24t 50mMUC-OUL
949 €
3.8.la
2 välilaskuaTurkish Airlines
31t 55mOUL-MUC
10.8.la
2 välilaskuaTurkish Airlines
24t 50mMUC-OUL
950 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

2.10.ke
suora lentoFinnair
2t 40mHEL-FRA
67 €
2.10.ke
suora lentoFinnair
2t 40mHEL-FRA
68 €
8.12.su
suora lentoFinnair
2t 40mHEL-MUC
68 €
26.9.to
1 välilaskuairBaltic
14t 15mHEL-MUC
73 €
29.7.ma
1 välilaskuairBaltic
3t 50mHEL-MUC
76 €
2.10.ke
suora lentoLufthansa
2t 40mHEL-FRA
89 €
29.9.su
suora lentoLufthansa
2t 35mHEL-MUC
103 €
25.7.to
1 välilaskuKLM
15t 30mHEL-MUC
110 €
9.8.pe
1 välilaskuKLM
7t 40mHEL-STR
111 €
18.8.su
1 välilaskuAir France
15t 55mHEL-STR
135 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat lentotarjoukset kotimaan kohteisiin

1.10.ti
suora lentoEurowings
1t 20mHAM-MUC
3.10.to
suora lentoEurowings
1t 20mMUC-HAM
109 €
20.8.ti
suora lentoEurowings
1t 20mHAM-MUC
22.8.to
suora lentoEurowings
1t 20mMUC-HAM
116 €
13.7.la
suora lentoLufthansa
1t 10mBER-MUC
20.7.la
suora lentoLufthansa
1t 05mMUC-BER
129 €
18.10.pe
suora lentoLufthansa
1t 10mBER-FRA
2.11.la
suora lentoLufthansa
1t 10mFRA-BER
137 €
3.10.to
suora lento
1t 20mHAM-MUC
6.10.su
suora lento
1t 15mMUC-HAM
191 €
27.7.la
suora lento
1t 10mDUS-MUC
31.7.ke
suora lento
1t 10mMUC-DUS
212 €
4.10.pe
Useita kohteitaKLM
3t 50mHAM-MUC
7.10.ma
Useita kohteitaKLM
11t 05mMUC-HAM
234 €
10.10.to
Useita kohteitaKLM
3t 35mBER-MUC
17.10.to
Useita kohteitaKLM
3t 55mMUC-BER
234 €
6.11.ke
Useita kohteitaBritish Airways
5t 00mFRA-MUC
13.11.ke
Useita kohteitaBritish Airways
6t 05mMUC-FRA
247 €
5.11.ti
Useita kohteitaBritish Airways
8t 20mFRA-MUC
12.11.ti
Useita kohteitaBritish Airways
7t 30mMUC-FRA
250 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Viime hetken lennot Baden-Württemberg

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

13.6.to
suora lentoLufthansa
2t 35mHEL-MUC
16.6.su
suora lentoLufthansa
2t 30mMUC-HEL
179 €
13.6.to
suora lentoLufthansa
2t 40mHEL-FRA
17.6.ma
suora lentoLufthansa
2t 25mFRA-HEL
187 €
14.6.pe
suora lentoLufthansa
2t 40mHEL-FRA
23.6.su
suora lentoLufthansa
2t 25mFRA-HEL
188 €
16.6.su
suora lentoFinnair
2t 35mHEL-MUC
18.6.ti
suora lentoFinnair
2t 25mMUC-HEL
204 €
17.6.ma
Useita kohteitaairBaltic
12t 50mHEL-FRA
4.7.to
Useita kohteitaairBaltic
13t 30mFRA-HEL
266 €
13.6.to
Useita kohteitaAir France
16t 20mHEL-FRA
17.6.ma
Useita kohteitaAir France
15t 15mFRA-HEL
333 €
16.6.su
Useita kohteitaKLM
4t 35mHEL-FRA
20.6.to
Useita kohteitaKLM
4t 40mFRA-HEL
340 €
14.6.pe
Useita kohteitaKLM
20t 40mHEL-FRA
17.6.ma
Useita kohteitaKLM
5t 20mFRA-HEL
340 €
13.6.to
Useita kohteitaairBaltic
4t 40mHEL-FRA
19.6.ke
Useita kohteitaairBaltic
9t 50mFRA-HEL
345 €
15.6.la
suora lentoFinnair
2t 40mHEL-FRA
15.6.la
suora lentoFinnair
2t 25mFRA-HEL
431 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Baden-Württemberg

Tarjouksia paluulennolle:

Baden-Württemberg - Suomi

Matkustamoluokat:

Selaa lähtöpaikkoja: