MAD

Etsi halpoja lentoja Madridiin alk. 78 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana hänen etsiessä lentoa, jonka lähtöpäivä on 28.7.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa ja tee tämän tarjouksen haku uudelleen.
Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
la 8/7
la 15/7

KAYAK - matkustajien valinnan taustalla olevat syyt

Säästä 29 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Maksuton käyttöEi piilotettuja kuluja tai lisämaksuja.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Vertaa lentolippuja Madridiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

78 €

Hyvä tarjous meno-paluu

292 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

147 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 3 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 10 %.
Lento Helsinki – Madrid
tai alle
tai alle

Milloin varata lentoja Madridiin

Arvioitu meno-paluumatkan hinta
Keskim. hinta per kuukausi
Lentohinnat matkustuspäivien lähestyessä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Madridiin

  • Etsitkö halpaa lentolippua Madridiin? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Madridiin näillä hinnoilla tai halvemmalla: Helsingistä 147 € yhdensuuntainen - 219 € meno-paluu
  • Varaa vähintään 5 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Kuukausien heinäkuu ja elokuu katsotaan olevan huippusesonkia. Halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi on tammikuu.
  • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Madridin lentotarjoukset.
  • Parhaimmillaan vain reilun neljän tunnin lentomatkan päässä Helsingistä sijaitseva Madrid on kätevä kohde eläväistä ja edullista kaupunkilomaa kaipaavalle. Budjettimatkailijoiden kannattaa etsiä lentolippuja Madridiin varsinkin alkuvuodelle, jolloin lentojen hinnat espanjalaiskaupunkiin ovat erityisen edulliset. Myös äkkilähtö Madridiin on hyvä idea, sillä kaupunki on vaivaton lentokohde. Euromaahan ei tarvitse vaihtaa valuuttaa, eikä passiakaan ole pakko ottaa mukaan. Espanjaan voi matkustaa passin sijaan virallisen henkilökortin kera.
  • Kaikki Madridin lennot ottaa vastaan Madrid-Barajasin lentokenttä (Aeropuerto Madrid-Barajas), joka sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Madridin keskustasta. Sen kaikista neljästä terminaalista on hyvät metroyhteydet keskustaan. Madridin lentokentän alueella on kaksi metropysäkkiä: kolmea terminaalia palvelee Aeropuerto T1-T2-T3 -pysäkki ja nelosterminaalin alueella on pysäkki Aeropuerto T4. Vaaleanpunainen metrolinja 8 kuljettaa lentomatkustajat keskustassa esimerkiksi Nuevos Ministerios -pysäkille, josta on helppo vaihtaa muille metrolinjoille. Metromatka keskustaan kestää noin vartin ja maksaa noin 4,50–5 euroa. (Tiedot tarkistettu 19.6.2018.)
  • Niiden reissaajien, jotka jatkavat Madridista matkaa muihin Espanjan tai Madridin maakunnan osiin, kannattaa napata lentokentältä Renfe Cercanías -paikallisjuna. Se tarjoaa suoran yhteyden T4-terminaalista esimerkiksi Atochan juna-asemalle. Matka Atochan asemalle kestää noin 20 minuuttia ja matkalipun hinta on noin 2,60 euroa. Lentokenttäterminaalien välillä liikkuminen onnistuu ilmaisella Bus tránsito -bussilla, joka liikennöi terminaalien välillä vuorokauden ympäri 5–20 minuutin välein. (Tiedot tarkistettu 19.6.2018.)
  • Vaikka Madrid on miljoonakaupunki, kattava joukkoliikenneverkosto mahdollistaa sukkuloinnin kaupunginosasta toiseen. Metrolla liikkumiseen tarvitset punaisen La Tarjeta Multi -kortin, jonka voit hankkia jo lentokentällä tai metroaseman automaateista. Itse kortin hinta on noin 2,50 euroa, ja kortille voi ladata joko yksittäisiä matkoja tai vaikkapa 10 matkan sarjalipun. Toinen vaihtoehto on hankkia metroasemalta Tarjeta Turistica -matkailijakortti, jonka voi ostaa 1–7 päiväksi. Yhden vuorokauden turistikortin hinta on alkaen noin 8,40 euroa. Turistikortin A-vyöhykkeeseen ei kuulu lentokenttä, eli matkasta lentoasemalta keskustaan on maksettava lentokenttälisä. (Tiedot tarkistettu 19.6.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset - Madridin lentojen varaus

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät Madridiin

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,8
KLMPistemäärä perustuu 3733 arvosteluun
84crew
74food
72entertainment
80overall
79boarding
76comfort
Lentoyhtiöiden arvostelut
Miinukset: "The flight was delayed for more then an hour and there was a last minute gate change to the other side of the terminal."
Lue lisää lentoyhtiöstä KLM
Miinukset: "The flight was delayed for more then an hour and there was a last minute gate change to the other side of the terminal."

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Varaa halvat Madridin lentoliput

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

13.9.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 15mHEL-MAD
26.9.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
5t 55mMAD-HEL
246 €
5.7.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
21t 35mHEL-MAD
12.7.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
27t 25mMAD-HEL
262 €
16.8.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 50mHEL-MAD
23.8.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 25mMAD-HEL
267 €
2.8.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
6t 50mHEL-MAD
9.8.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 50mMAD-HEL
272 €
23.7.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
26t 40mHEL-MAD
13.8.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
20t 30mMAD-HEL
276 €
16.8.ke
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
4t 25mHEL-MAD
23.8.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 25mMAD-HEL
285 €
5.7.ke
1 välilaskuRyanair
16t 35mHEL-MAD
12.7.ke
2 välilaskuaRyanair
27t 25mMAD-HEL
286 €
16.8.ke
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
4t 25mHEL-MAD
23.8.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 40mMAD-HEL
293 €
28.7.pe
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
4t 25mHEL-MAD
10.8.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 05mMAD-HEL
293 €
28.7.pe
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
4t 25mHEL-MAD
4.8.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
9t 40mMAD-HEL
298 €
4.8.pe
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
4t 25mHEL-MAD
11.8.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 25mMAD-HEL
302 €
29.9.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
12t 10mHEL-MAD
1.10.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
7t 05mMAD-HEL
303 €
28.7.pe
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
4t 25mHEL-MAD
8.8.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 30mMAD-HEL
310 €
29.9.pe
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
24t 45mHEL-MAD
1.10.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 20mMAD-HEL
312 €
25.7.ti
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
4t 25mHEL-MAD
10.8.to
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
9t 05mMAD-HEL
314 €
23.7.su
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
4t 25mHEL-MAD
13.8.su
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
17t 55mMAD-HEL
317 €
7.7.pe
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
4t 25mHEL-MAD
14.7.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
28t 00mMAD-HEL
318 €
25.7.ti
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
4t 25mHEL-MAD
8.8.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
8t 30mMAD-HEL
319 €
8.7.la
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
4t 25mHEL-MAD
15.7.la
3 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
58t 35mMAD-HEL
322 €
9.7.su
1 välilaskuairBaltic
20t 00mHEL-MAD
13.7.to
1 välilaskuairBaltic
14t 20mMAD-HEL
328 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

28.7.pe
suora lentoFinnair
4t 25mHEL-MAD
78 €
21.8.ma
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
50t 10mHEL-MAD
90 €
20.8.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 35mHEL-MAD
97 €
3.9.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
24t 35mHEL-MAD
99 €
14.9.to
1 välilaskuRyanair
13t 00mHEL-MAD
103 €
1.11.ke
1 välilaskuRyanair
25t 25mHEL-MAD
106 €
29.9.pe
1 välilaskuRyanair
22t 10mHEL-MAD
107 €
11.10.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
14t 40mHEL-MAD
108 €
11.10.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
13t 30mHEL-MAD
109 €
1.11.ke
suora lentoFinnair
4t 25mHEL-MAD
110 €
29.9.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 30mHEL-MAD
114 €
17.10.ti
1 välilaskuKLM
6t 15mHEL-MAD
121 €
15.10.su
1 välilaskuRyanair
27t 25mHEL-MAD
122 €
25.6.su
suora lentoFinnair
4t 25mHEL-MAD
131 €
3.9.su
1 välilaskuairBaltic
20t 00mHEL-MAD
133 €
6.8.su
1 välilaskuairBaltic
20t 00mHEL-MAD
134 €
24.6.la
1 välilaskuKLM
27t 35mHEL-MAD
139 €
17.8.to
1 välilaskuairBaltic
8t 20mHEL-MAD
142 €
6.8.su
suora lentoFinnair
4t 25mHEL-MAD
144 €
15.8.ti
1 välilaskuKLM
10t 30mHEL-MAD
151 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat lentotarjoukset kotimaan kohteisiin

4.7.ti
suora lentoRyanair
1t 15mSCQ-MAD
12.7.ke
suora lentoRyanair
1t 20mMAD-SCQ
36 €
10.7.ma
suora lentoVueling
1t 25mBCN-MAD
14.7.pe
suora lentoVueling
1t 20mMAD-BCN
37 €
3.7.ma
suora lentoRyanair
1t 15mSCQ-MAD
6.7.to
suora lentoRyanair
1t 15mMAD-SCQ
39 €
10.7.ma
suora lentoVueling
1t 25mBCN-MAD
12.7.ke
suora lentoVueling
1t 20mMAD-BCN
40 €
24.7.ma
suora lentoVueling
1t 25mBCN-MAD
26.7.ke
suora lentoVueling
1t 20mMAD-BCN
42 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Madridiin

Matkakohde:

Madrid (MAD)Espanja

Tarjouksia paluulennolle:

Madrid - Suomi

Selaa lähtöpaikkoja:

181 €

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Madrid.

Selaa matkakohteita:

181 €