Etsi halvat lennot reitille Iso-Britanniasta $[31873-Rovaniemelle

Vertaa lentolippuja Rovaniemelle sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
ma 27/2
ma 6/3

Anna KAYAK-sivuston hoitaa etsiminen puolestasi

Säästä 29% tai enemmän

Vertaa lentolippuja Rovaniemelle sadoilta matkailusivustoilta kerralla

We’re käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja tai kuluja.

SuodSuodata matkustamoluokan, ilmaisen Wi-Fi:n ja muun mukaan

Yhdistä lento + hotelli ja säästä

Hyvä tietää

Matalasesonki

marraskuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

35 €

Keskim. hinta meno-paluu

142 €

Hyvä tarjous meno-paluu

142 €

Hyvä tarjous yhdensuuntainen

72 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 3 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 8 %.
Lento Lontoo Stanstedin lentoasema – Rovaniemi
(keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta)
tai alle
tai alle

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Rovaniemelle

  • Etsitkö halpaa lentolippua Rovaniemelle? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Rovaniemelle näillä hinnoilla tai halvemmalla: Lontoosta 72 € yhdensuuntainen - 107 € meno-paluu
  • Varaa vähintään 6 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
  • Kuukausien marraskuu ja joulukuu katsotaan olevan huippusesonkia. Halvin kuukausi lentää kohteesta Yhdistynyt kuningaskunta on marraskuu.
  • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Rovaniemen lentotarjoukset.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Rovaniemen lentojen varaus

Suositut 3, jotka liikennöivät reitillä Yhdistynyt kuningaskunta - Rovaniemi

Pisteytys KAYAK-asiakasarvioiden perusteella
7,8
KLMPistemäärä perustuu 3689 arvosteluun
7,9Koneeseennousu
7,6Mukavuus
8,4Henkilökunta
7,2Viihde
7,4Ateriat
Lentoyhtiöiden arvostelut

Kiire oli nousuun mut kerettiin ksikki hyvin

Lue lisää lentoyhtiöstä KLM

Kiire oli nousuun mut kerettiin ksikki hyvin

Kaikki oli perus hyvää

Miinukset: "The flight was delayed for more then an hour and there was a last minute gate change to the other side of the terminal."
Plussat: "Uudet elokuvat."
Miinukset: "Ei wifiä."
Miinukset: "Ei wifiä."

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Koneen tarjoilun hinnat olivat kalliita

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Matkustamohenkilökunnan toiminta ja käytös ala-arvoista

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

penkkien tiloissa

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Aikataulun pitäminen

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Hyvä, nopea lento, Hki lentoasemalla hyvä palvelu

Finnairilla hyvä henkilökunta, kaikki sujui tosi hienosti lennolla.

Lento aivan täynnä ja bourdauksessa ei mitään järjestystä. Tuntuu siltä, että Finnair sijoittaa pariskunnat erilleen ilman erillistä maksettua paikkavalintaa.

Premiere economy -luokkaan voisi kuulua ruoka

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Vähän myöhässä muuten kaikki sujui loistavasti

kone oli 1,5h myöhässä

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Tämä nykyajan "turvatarkastusteatteri" on aivan absurdia matkustajien kiusaamista. EI voi mitenkään olla perusteltua että joutuu jonottamaan yli 2 tuntia sitä että käsimatkatavarat tutkitaan. Matkustajista 99.99999% on rehellisiä asiallisia ihmisiä eikä heidän kiusaamisensa moisella teatterilla edistä mitenkään lentoturvallisuutta. Parannusehdotus turvallisuuspäällikölle potkut tehtäviensä hoidon täydellisestä epäonnistumisesta. Esim lennollani 2 oli vain läpivalaisulaitetta käytössä ja jonossa tuhansia ihmisiä. Ilman lennon myöhästymistä olisimme missanneet lentomme tämän pelleilyn johdosta! Kyllä moiset tarkastukset pitää pystyä järjestämään siten ettei matkustajan tarvitse seisoskella jonossa tuntikausia. ( tämä jonottaminen tarkoittaa myös sitä ettei kukaan voinut käyttää kentän palveluita, eli myös heidän business kärsii tästä typeryydestä)

Lento oli tunnin myöhässä.

Ei ruokataroilua !

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Tarjoilu

Lento oli lähes 3 tuntia myöhässä emmekä saaneet mitään tietoa mistään. Emme saaneet myöskään vouchereita.

Finnair arpoi edellisenä iltana check-in:ssä mieheni riville 29 ja minut riville 16 eikä näitä voinut muuttaa. Finnair rahastaa kaikesta, vaikka ei tietääkseni ole ’halpalentoyhtiö’. Mustikkamehumukillinen on ainut, mikä kuuluu hintaan. Menolennolla KLM tarjosi suolaisen ja makean välipalan kaikkine juomineen (kahvi, mehu, virvoitusjuoma, olut, viini). Kännykän voi ladata. For free.

Nopeaa toimintaa, kaikki sujui hyvin.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Hieman enemmän jalkatilaa

Lähtöselvitys hidas vimeisimmillä tuli kiire lähtöportille

Helppoa ja mukavaa

Operoi toinen lentoyhtiö

Ystävällinen henkilökunta. Kaikki ok.

Teneriffan matkaselvitys tosi hidas ja ruuhkainen

Lento oli vähän myöhässä

.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Lähtö myöhästyi 55min. Oli lähellä että olisimme odottaneet 1,5h koneessa, mutta saivat uudelleenreitityksen.

Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja muutenkin koko koneessa oli hyvin rauhallinen tunnelma. Tosin kone oli hyvin vajaa.

Ei mitään hyvää Finnairilla, ei edes ruokaa tai snackseja lennoilla. Ja lennot myöhässä, kuten tämäkin oli taas.

Erinomaiset ja viihdyttävät lentäjät mutta lento lähti myöhässä

Lentoemäntä joka oli Lennon takaosassa oli todella mukava!

En voinut käyttää lentoa, koska se myöhästyi liikaa. Paha mieli tuli ja rahat meni. Kari

Tässä odottelen laukkua vieläkin niin missähän olis parannettavaa!

Kaikki oli OK. Ei parannusehdotuksia.

Plussat: "Larger airplane, good seat."
Plussat: "Miehistö ystävällinen."
Miinukset: "Koneeseen nousu hidasta."
Miinukset: "Even in low fare airlines you're allowed to have one piece of luggage and hand luggage with you. easyJet allows only one hand luggage, but they don't clarify that clearly in their rules. They are telling that first in the gate and then they charge for extra £50 for hand luggage. I'm going to avoid flying easyJet in the future."
Plussat: "So smooth nice flight and great service nice people,first time we use again"

Varaa halvat lentoliput $Iso-Britanniasta Rovaniemelle

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

2.3.to
suora lentoRyanair
3t 10mSTN-RVN
6.3.ma
suora lentoRyanair
3t 15mRVN-STN
81 €
19.2.su
suora lentoRyanair
3t 10mSTN-RVN
23.2.to
suora lentoRyanair
3t 15mRVN-STN
104 €
17.2.pe
suora lentoRyanair
3t 10mSTN-RVN
23.2.to
suora lentoRyanair
3t 15mRVN-STN
111 €
16.2.to
suora lentoRyanair
3t 10mSTN-RVN
23.2.to
suora lentoRyanair
3t 15mRVN-STN
113 €
2.3.to
2 välilaskuaRyanair
22t 55mSTN-RVN
6.3.ma
suora lentoRyanair
3t 15mRVN-STN
114 €
20.2.ma
suora lentoRyanair
3t 10mSTN-RVN
23.2.to
suora lentoRyanair
3t 15mRVN-STN
116 €
24.2.pe
suora lentoRyanair
3t 10mSTN-RVN
3.3.pe
suora lentoRyanair
3t 15mRVN-STN
118 €
24.2.pe
suora lentoRyanair
3t 10mSTN-RVN
28.2.ti
1 välilaskuRyanair
13t 00mRVN-STN
120 €
12.3.su
suora lentoeasyJet
3t 25mLGW-RVN
19.3.su
suora lentoeasyJet
3t 45mRVN-LGW
124 €
3.3.pe
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
3t 10mSTN-RVN
7.3.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 35mRVN-STN
128 €
24.2.pe
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
3t 10mSTN-RVN
28.2.ti
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
22t 35mRVN-STN
143 €
8.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
28t 15mSTN-RVN
12.2.su
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
3t 15mRVN-STN
149 €
26.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
35t 50mSTN-RVN
5.3.su
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
3t 15mRVN-STN
152 €
25.2.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
36t 40mLGW-RVN
1.3.ke
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
3t 35mRVN-LGW
153 €
25.2.la
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
23t 30mLGW-RVN
1.3.ke
suora lentoUseita lentoyhtiöitä
3t 35mRVN-LGW
154 €
26.2.su
suora lentoeasyJet
3t 30mLGW-RVN
1.3.ke
suora lentoeasyJet
3t 35mRVN-LGW
179 €
8.2.ke
suora lentoeasyJet
3t 30mLGW-RVN
12.2.su
suora lentoeasyJet
3t 45mRVN-LGW
185 €
8.2.ke
2 välilaskuaNorwegian
17t 35mLGW-RVN
23.2.to
1 välilaskuNorwegian
12t 50mRVN-LGW
194 €
7.2.ti
2 välilaskuaNorwegian
41t 35mLGW-RVN
13.2.ma
2 välilaskuaNorwegian
21t 30mRVN-LGW
223 €
18.3.la
1 välilaskuFinnair
12t 00mLHR-RVN
24.3.pe
1 välilaskuFinnair
13t 20mRVN-LHR
285 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

24.2.pe
suora lentoRyanair
3t 10mSTN-RVN
35 €
16.2.to
suora lentoRyanair
3t 10mSTN-RVN
36 €
16.2.to
suora lentoRyanair
3t 10mSTN-RVN
40 €
16.2.to
suora lentoRyanair
3t 10mSTN-RVN
41 €
16.2.to
suora lentoRyanair
3t 10mSTN-RVN
42 €
5.2.su
suora lentoRyanair
3t 10mSTN-RVN
52 €
5.2.su
1 välilaskuRyanair
7t 10mLTN-RVN
56 €
5.2.su
1 välilaskuRyanair
7t 50mLGW-RVN
63 €
5.2.su
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 50mLTN-RVN
68 €
13.2.ma
1 välilaskuRyanair
11t 00mSTN-RVN
74 €
14.3.ti
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
7t 10mSTN-RVN
90 €
8.2.ke
1 välilaskuUseita lentoyhtiöitä
28t 15mSTN-RVN
96 €
8.2.ke
2 välilaskuaNorwegian
41t 35mLGW-RVN
99 €
5.2.su
suora lentoeasyJet
3t 25mLGW-RVN
105 €
8.2.ke
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
26t 35mSTN-RVN
108 €
7.3.ti
2 välilaskuaNorwegian
41t 35mLGW-RVN
109 €
14.3.ti
2 välilaskuaNorwegian
38t 25mLGW-RVN
119 €
8.2.ke
suora lentoeasyJet
3t 30mLGW-RVN
122 €
14.3.ti
1 välilaskuFinnair
5t 25mLHR-RVN
144 €
24.3.pe
1 välilaskuEurowings
15t 10mLHR-RVN
150 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Rovaniemelle

Matkakohde:

Rovaniemi (RVN)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Rovaniemi - Yhdistynyt kuningaskunta

Selaa lähtöpaikkoja:

77 €
248 €

Suositut reitit

KAYAK-käyttäjien eniten hakemat lennot kohteeseen Rovaniemi.

Selaa matkakohteita:

77 €