BRU

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat

Meno-paluu
Economy
Raleigh (RDU)
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
ti 19.11.
ti 26.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat lentotiedot

Lento saapuu Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 3 €
Lentoyhtiöt SAS, Ukraine Intl Air, Lufthansa, airBaltic, Aeroflot, Blue Air, Aegean Airlines, Turkish Airlines, KLM, Czech Airlines

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat

Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan maaliskuu, huhtikuu ja toukokuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat on helmikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat lentotarjoukset.
Kosmopoliittinen Bryssel on yksi Euroopan eläväisimmistä kaupunkilomakohteista, ja matkailijat lentävät nauttimaan kaupungin ilmapiiristä ympäri vuoden. Selkeää halpaa lentosesonkia Brysseliin ei ole, vaikkakin edulliset lennot ja äkkilähdöt Euroopan unionin keskuskaupunkiin on helpointa napata alkuvuodesta. Lentohinnat ovat kuitenkin vaihtelevia ja kohoavat esimerkiksi kaupungissa järjestettävien suurien tapahtumien mukaan.
Lentoliikennettä Brysseliin palvelee pääasiassa kaksi lentokenttää: Brysselin lentokenttä (Brussel-Nationaal / Bruxelles-National) ja Brussels South Charleroin lentokenttä (Aéroport de Charleroi Bruxelles Sud). Perinteisten lentoyhtiöiden lennot laskeutuvat normaalisti Brysselin lentokentälle, joka onkin kaupungin päälentokenttä. Pienemmälle Brussels South Charleroin kentälle liikennöivät puolestaan jotkut halpalentoyhtiöt. Lisäksi lähikaupungin Antwerpenin kansainvälinen lentoasema (Internationale Luchthaven Antwerpen) on alle tunnin ajomatkan päässä Brysselistä.
Brysselin lentokenttä sijaitsee noin 11 kilometriä kaupungin keskustasta koilliseen. Nopeimman kulkuyhteyden lentoasemalta keskustaan tarjoavat junat, ja junamatka Brysselin päärautatieasemalle (Bruxelles-Central / Brussel-Centraal) kestää noin 17 minuuttia. Matkalipun hinta on aikuisilta noin 12,70 euroa. Juna-asemalle on saapuvien lentojen aulasta lyhyt kävelymatka, ja aseman voi löytää -1-tasolta. Lentokentältä on mahdollista ostaa junalippu myös moniin muihin Belgian kaupunkeihin. Lentokentältä eri puolille Brysseliä liikennöivät myös lentokenttäbussit. Esimerkiksi MIVB/STIB-bussien Airport Line -lentokenttälinja kuljettaa lentomatkustajat puolessa tunnissa European Quarterin alueelle. Bussit lähtevät C-laiturista. (Tiedot tarkistettu 24.6.2018.)
Brysselin pääkenttää pienemmältä Brussels South Charleroin kentältä on matkaa Brysselin keskustaan noin 45 kilometriä. Lentokentältä pääsee Brysselin keskustaan kätevimmin shuttle-busseilla, jotka suuntaavat Brysselin eteläiselle bussiasemalle (Bruxelles-Midi / Brussel-Zuid). Busseja lähtee kentältä noin puolen tunnin välein, ja matka-aika keskustaan on noin tunti. Öisin, kello 24:n jälkeen, shuttle-bussit eivät kulje. Bussimatkan hinta Brysseliin on noin 14 euroa, ja varaus kannattaa tehdä etukäteen netistä. Lentokentältä ostettuna bussilippu voi olla kalliimpi. (Tiedot tarkistettu 24.6.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset: Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat?

Halvin lentolippu reitille Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 3 € meno-paluulennolle Helsinki - Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat. Suosituin reitti on Helsinki - Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 229 € mrno-paluulennolle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, TAP AIR PORTUGAL ja JAL lentävät eniten paikkaan Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, TAP AIR PORTUGAL & JAL lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat on Bryssel keskustasta ?

Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat Lentokenttä on 11 kilometriä päässä kohteen Bryssel keskustasta. Katso kartalla.

Mitä lennot Brysseliin maksavat?

Brysselin lentolippujen hinnoissa on laaja hintahaitari. Eniten halpoja lentoja on tarjolla vuoden alkupuolella, talvella ja alkukeväästä. Koska Helsingin ja Brysselin välillä lentää paljon businessmatkailijoita, eri viikonpäivinä lennettävillä lennoilla voi olla suuriakin hintaeroja. Tavallisesti lennot ovat kalleimmillaan alku- ja loppuviikosta. Lisäksi lennon tarkka lähtöaika voi vaikuttaa hintaan, ja erilaiset suuret tapahtumat ja konferenssit nostavat usein lentojen hintoja. Mikäli onnistut nappaamaan pelkät lennot halvalla, kannattaa tilaisuuteen tarttua, koska siten voit lohkaista suuremman osan matkabudjetistasi majoittumiseen Brysselissä. Lentojen hintavertailussa hyvä apuväline on KAYAKin lentohakupalvelu, jossa pystyt hakemaan lentoja erilaisin kriteerein. Määrittele lennollesi esimerkiksi hintakatto tai etsi lentoreittejä tiettyinä vuorokaudenaikoina. Voit hakea lentoja halutessasi joko suorin tai vaihdollisin yhteyksin.

Kuinka kauan lento Brysseliin kestää?

Suorien lentojen kesto Helsingistä Brysseliin on noin 2 tuntia ja 30 minuuttia. Jos valitset mieluummin välilaskullisen lentoreitin, lentomatkan kesto venyy vähintään noin neljään tuntiin. Usein välilaskulliset lennot kestävät tupla-ajan suoraan lentoon verrattuna: noin viisi tuntia. Mikäli matka-aikataulusi on joustava, lentoreittien vertailu kuitenkin kannattaa. Yhden välilaskun lennot tulevat joskus suoria lentoja edullisemmiksi. Lentoreittejä voit vertailla kätevästi KAYAKin lentohaun avulla.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Brysseliin?

Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Brysseliin liikennöi suomalainen Finnair, joka lentää belgialaiskaupunkiin vilkkain yhteyksin. Yhden välilaskun lentoja Brysseliin tarjoavat puolestaan muun muassa skandinaavinen SAS, latvialainen halpalentoyhtiö airBaltic, saksalainen Lufthansa ja belgialainen Brussels Airlines. Lentoyhtiötä valitessa kiinnitä huomiota siihen, mitä palveluita lippuhinta pitää sisällään. Halpalentoihin ja edullisimpiin lipputyyppeihin eivät välttämättä sisälly ruumaan kirjattavat matkatavarat. Tarkista, onko käsimatkatavaroita suuremmista matkalaukuista siis maksettava lisähinta.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Brysseliä?

Brysselin tuntumassa sijaitsee kolme lentokenttää, joista suurin on Brysselin kansainvälinen lentokenttä. Kaksi muuta lentoasemaa ovat Brussels South Charleroin lentokenttä, joka sijaitsee noin 45 kilometrin päässä Brysselin keskustasta, ja Antwerpenin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee reilun 50 kilometrin päässä Brysselistä. Valtaosa lentoyhtiöistä laskeutuu Brysselin kansainväliselle lentokentälle, mutta välilaskullisilla lennoilla voit päätyä myös Brussels South Charleroin lentokentälle. Myös Antwerpenin lentokentälle päätyvät lentoreitit kannattaa ottaa huomioon matkaa suunnitellessa.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
3 €
vain
3 €
Matkakohde
Bryssel
3 €
vain
3 €
su 22. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
6t 30m
su 29. jouluk.
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 05m
3 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 5 160 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
FRA
ARN
OK 5,3

Miinukset: frankfurt airport security is a nightmare

ARN
EWR
Erinomainen 8,0

Miinukset: Can’t believe SAS charges for 1 piece of luggage Never experienced in all the years I’ve travelled internationally Also couldn’t accept UScredit card to buy a drink- yes you had to buy an alcoholic beverage on the flight to Europe Better to upgrade your ticket so you can check a bag and use lounge

HEL
ARN
Erinomainen 9,5

Miinukset: The check in staff at the gate could have been more friendly and paid better attention to customer care. I was standing in front of the counter with a simple Question but had to wait 5 minutes before the two agents got done with their own personal chat and thought about attending to me.

ARN
FRA
Hyvä 7,0

Plussat: Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!

SFO
CPH
OK 4,0

Plussat: My first part of the flight, from SFO to CPH, was good. It was the second part that was terrible.

Miinukset: SAS never emailed the second boarding ticket and there was no agent at the gate to help me print one. I paid $20 days in advance for a front aisle seat (6E), but was boarded last (group H) and had to put my carry-on in aisle 26. The stewardess was very rude and seemed racist towards me.

su 29. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
11t 15m
su 5. tammik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 10m
6 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,2 Hyvä
Perustuu 3 474 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,6
Comfort
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,3
Ateriat
5,6
VNO
KBP
Erinomainen 10,0

Plussat: We have been upgraded to business class, so that was really great experience

Miinukset: Nothing here.

FCO
KBP
Keskinkertainen 3,6

Miinukset: I paid for a carry on bag. Then at the airport in Kiev they charged me again (67 Euro) because I also had a small purse. This is a scam. Everyone should avoid flying Ukraine Airlines as long as they have this policy to cheat customers.

CDG
KBP
OK 4,0

Plussat: Short layover

Miinukset: Airport staff cannot fix ticket issues Bag has been lost for over 2 weeks and customer relations office advised me to wait 3 months before any compensation is even considered. Had to pay extra $240 to get on the flight because on one was available to correct a ticketing mistake. Horrible airlines

CPH
KBP
Hyvä 7,0

Plussat: The ticket was not expensive, the carry on luggage allowance is 7kgs and 5kgs for a laptop etc with 23kgs check-in

Miinukset: The aircraft is getting old and looking a bit run down inside ie the seat back moved freely and hard marks in the handle - minor things

LWO
KBP
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: I’ve waited for 2 hours into the flight to get a cup of water . And an hour more to buy a bottle of water. Staff was not nice .

la 4. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
15t 25m
la 11. tammik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 15m
8 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 26 964 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
MAN
MUC
Erinomainen 10,0

Plussat: the crew was great; super well prepared ladies with professional behavior. my compliments. also the snack was excellent and finally no junky food but a healthier offer. bravissimi!!!

Miinukset: nothing

PHL
FRA
Erinomainen 8,0

Miinukset: Service desk personnel at the gate were very helpful and attentive. The plane was only 1/2-2/3 full, which made boarding quicker. The food was tasty and coffee was great! We were also offered juice twice during the flight. Bathrooms were clean. Since the plane wasn't full, they weren't dirty even at the end of the flight. I brought my own headphones, but the stewards provided them if you need them. My one big complaint was that our seats did not recline, thus making any kind of shut-eye near impossible. Our plane left and hour late, but the pilots stepped on the gas and we got in on time!

DEN
FRA
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Same as other answe

Miinukset: Same

ZRH
FRA
Erinomainen 9,6

Miinukset: Seats recline too much making leg room more nonexistent than ever

FRA
IAD
Hyvä 7,6

Plussat: Boarding and service

Miinukset: Seat is too hard for this long flight. Bigger pillow would help.

pe 27. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
4t 35m
pe 3. tammik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 05m
21 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 569 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
RIX
TLL
Erinomainen 8,0

Plussat: Small compliment from Air France was lovely and unexpected

TLL
RIX
Hyvä 7,0

Miinukset: At least a complimentary glass of water or juice in Economy.

RIX
CPH
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: would not check my bag to final destination

LED
RIX
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: flight was delayed, missed connecting flight. new flight they gave me was also delayed, almost missed connecting flight again

TBS
RIX
OK 5,5

Plussat: Modern airplane

Miinukset: Long delay on first flight leg Staff provided little help with transfers, made us run through airport but then decided to close the next flight anyway without the transfer passengers Next flight offered was 9 hours later, only offer was a 10EUR meal voucher - ridiculous

la 28. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
15t 05m
la 4. tammik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 35m
29 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 8 404 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
7,5
Ateriat
7,4
AYT
SVO
Keskinkertainen 3,3

Plussat: Aeroflot was bad airline I will not fly with them again

SVO
BUD
Hyvä 6,0

Plussat: Landing

Miinukset: My baggage has not arrived with mel

SVO
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: helpful and friendly crew

Miinukset: more comfortable and spacious seats.

IAD
SVO
OK 5,3

Plussat: Flight was smooth for the most part, they didn't keep the fasten seatbelt sign on for the whole flight like last time I flew from DC to Moscow. (they did keep it on for too long again though)

Miinukset: Crew was fine, one lady really tried to help us get proper food for our baby. They only offered drinks once before each meal, would be nice to have a couple glasses of wine or cups of juice etc, for a 9+ hr flight. And they were quite slow with collecting services after the fact. Hard with a baby.

SVO
LAX
Hyvä 7,3

Plussat: Overall price and comfort is ok. Seats pretty small. Crew don’t pay attention for kids that screaming a lot.

Miinukset: Great plus is a direct flight and price

la 14. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
5t 30m
la 21. jouluk.
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 50m
16 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 26 964 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
PHC
FRA
Erinomainen 10,0

Miinukset: None

MUC
ATH
Erinomainen 8,0

Plussat: Good crew.

Miinukset: More comfortable seating.

MUC
YVR
Hyvä 6,3

Miinukset: Self-check-in at Munich was unnecessarily complex. Same for procedure to check in luggage. Also, the passport had to be inspected twice despite being already in the secure zone.

FRA
BOS
Keskinkertainen 2,0

Plussat: We ran into a passport problem and they sent Wilis Otieno back home to Nairobi instead of helping him resolve it. I made a dozen phone calls to no avail. Very disappointed.

FRA
IAD
Hyvä 7,6

Plussat: Boarding and service

Miinukset: Seat is too hard for this long flight. Bigger pillow would help.

su 15. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
6t 40m
su 22. jouluk.
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 05m
50 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,0 Hyvä
Perustuu 251 arvosteluun
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,1
Henkilökunta
7,8
Viihde
5,9
Ateriat
6,7
CDG
WAW
Hyvä 7,6

Plussat: Arrived early to destination

Miinukset: Lack of entertainment also limited drinks

LTN
TRN
Hyvä 7,0

Plussat: Free drinks, cheap flight and fairly comfortable!

Miinukset: No allocated seat.

NCE
OTP
Erinomainen 8,0

Miinukset: One hour delay

LCA
OTP
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: The plane seemed very old, toilet in poor condition.

MXP
OTP
Hyvä 6,0

Miinukset: could not be delayed

pe 17. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
22t 25m
pe 24. tammik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 40m
82 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 856 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
6,8
Ateriat
7,7
FCO
ATH
OK 4,0

Plussat: That i got home - finally...

Miinukset: Almost everything.

SKG
TLV
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything was perfect

Miinukset: More drinks less food at night flight for short destination

VCE
ATH
Keskinkertainen 3,3

Miinukset: Our flight was an hour late causing us to miss our connecting flight to Corfu. Had to spend the night in an Athens hotel 45 minutes from airport. Had 4 hours sleep before returning to Athens airport for morning flight. My luggage did not make it onto the morning flight and did not get delivered to Corfu for over 48 hours. I spent 3 days in the same clothes. Not a pleasant experience.

ATH
RUH
Keskinkertainen 2,0

Plussat: I did not make this connection due to delayed first flight and the most poorly organized and staffed airport!!!

Miinukset: Getting reimbursed!

ATH
DUS
Keskinkertainen 2,0

Plussat: No friendly at all ZERO service almost we lost the flight. Never recommend to anyone

Miinukset: Fire the person on front.

su 3. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
19t 10m
su 10. marrask.
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 40m
122 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 415 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
8,0
IST
LAX
Erinomainen 8,6

Plussat: Comfort and food with good entertainment.

Miinukset: Crew could be trained for better service, most all were rude and annoyed that they were there.

IST
JFK
Erinomainen 10,0

Plussat: The food

Miinukset: Boarding process. Waiting gate was small for the plane we were using

ALA
IST
Erinomainen 9,6

Plussat: Excellent service for affordable price

Miinukset: Flight was delayed

SAW
DNZ
Erinomainen 10,0

Plussat: The service is amazing .. the crew took care of us well.

Miinukset: Not much .. its a comfortable short flight.

ORD
IST
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything.

Miinukset: Nothing.

ma 16. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
4t 30m
ma 23. jouluk.
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 30m
125 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 3 423 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
BOD
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: The pilot and the crews were helpful about the transit. Pilot make up a lot of time.

Miinukset: Flight was delayed, had to run to my next connection flight.

EBB
AMS
Erinomainen 8,3

Plussat: KLM STAFF WERE VERY PROFESSIONAL

Miinukset: SOME CREW MEMBERS WERE ABIT RUDE. THEY NEED TO WORK ON THEIR ATTITUDE

AMS
TXL
Erinomainen 10,0

Plussat: Great airline

AMS
GVA
Hyvä 6,0

Miinukset: Delay due to strike

LIS
AMS
Hyvä 6,4

Plussat: The crew tried to be helpful but were equally frustrated with the ground crew.

Miinukset: Follow your own policies. Allow people to board (economy plus) with their hand luggage who have followed all the rules and chosen a seat in the front of the plane. My daughter and my KLM approved baggage were taken by the boarding crew while allowing other passengers to go with more than allowed

to 26. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
4t 35m
to 2. tammik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 50m
74 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 569 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
RIX
ZRH
Erinomainen 10,0

Plussat: Very nice plane and we left on time and the flight was very smooth.

KEF
RIX
Hyvä 6,0

Miinukset: Being on time

MUC
LUX
Hyvä 7,5

Plussat: Very nice and comfortable place by Air Baltic. Nice and polite crew.

Miinukset: Flight was delayed

RIX
HEL
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Horrible customer support

RIX
LPX
Erinomainen 10,0

Plussat: Helpful crew

Miinukset: Nothing

su 5. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
17t 20m
su 12. tammik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 40m
168 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 1 106 arvosteluun
Koneeseennousu
7,2
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
PRG
AMS
OK 4,0

Plussat: Quick flight.

Miinukset: No priority boarding for families, at least from Prague-AMS.

PRG
CDG
Keskinkertainen 2,6

Miinukset: We have been waiting for taking off more than one and half an hour in the board. Management should be better.

BRU
PRG
Hyvä 7,6

Plussat: Friendly crew

Miinukset: Our luggages were late for two days in both ways! Surely they have to do something about this

CDG
PRG
OK 4,0

Plussat: Very little to like

Miinukset: Luggage was left in the rain before loading. Re river wet! Flight was warm and little air circulation Flight was delayed Sat on tarmac for an hour

CDG
PRG
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: The fly had a 3 hours delay where they had us sit inside the airport , and only was offered an amall cup of water

ti 17. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
14t 10m
ti 24. jouluk.
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 25m
94 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 5 160 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
CPH
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Check in was so easy.

CPH
EWR
Erinomainen 8,0

Plussat: the diverse amount of films

Miinukset: the food could have been better.

BOS
CPH
Hyvä 7,6

Miinukset: Newer movies

CDG
OSL
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was great and the plane was comfortable. All the amenities were included in the price and that was a plus.

IAD
CPH
Erinomainen 8,6

Plussat: that there was a water and a blanket on each seat!

Miinukset: I thought there was free alcohol on international flights. that you were not allowed to use the given blanket until after take off.

to 9. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
22t 10m
to 16. tammik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 20m
94 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 5 160 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
ARN
TLL
Hyvä 7,0

Plussat: Boarding process was smooth.

Miinukset: Cramped seats, at least it was a short flight.

ARN
FRA
Hyvä 7,0

Plussat: Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!

CPH
EWR
Erinomainen 8,0

Plussat: Good service

Miinukset: That we had to pay for checked bagage on the return flight (Copenhagen to Newark) was an unpleasant and expensive surprise. In the 25+ years I have flown trans Atlantic with SAS, this is the first time that I’ve had to pay for luggage. No pre-warning .... :-(.

BGO
OSL
OK 4,4

Miinukset: Requested a window seat, got a middle seat. No food, ither than coffee or tea had to pay for everything. Late departure, nearly missed my connecting flight.

CPH
FCO
OK 5,5

Miinukset: The baggage fees has to be clearly informed, they have a different fees almost double if u checkin bag from 22hrs of departure, total ripoff. Bundle the baggage fees when you buy ticket.

ma 13. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
22t 10m
ma 20. tammik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 30m
94 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 569 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
RIX
RJK
Erinomainen 8,0

Plussat: everything was good enough

Miinukset: I would like a meal and drinks on the board

AMS
TLL
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Tallin airport is beautiful

Miinukset: Lost luggage and indifferent assistance.

LED
RIX
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: flight was delayed, missed connecting flight. new flight they gave me was also delayed, almost missed connecting flight again

RIX
MUC
Hyvä 6,0

Plussat: the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

Miinukset: the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

LPX
RIX
Erinomainen 9,6

Plussat: All fine

Miinukset: Flight delayed 2 hours

la 23. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
5t 40m
la 30. marrask.
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 35m
95 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 26 964 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
CDG
MUC
Hyvä 7,6

Miinukset: Food is a joke

MUC
SFO
Hyvä 6,3

Miinukset: Flight was 3 hours delayed due to technical problems. Then it was moved up 40 min without enough time to have someone get back for boarding. Barely made the flight.

IAD
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: I was amazed how comfortable we were in economy. Pillows, Blankets that felt like cotton. I would fly Lufthansa over an american carrier any day. We passed through the business class cabin on the way out and I can only imagine how much they were pampered!

Miinukset: Since flying in the US has become expensive and painful I was not expecting much from this flight. They exceed my expectations by so much that I cannot think of anything I would change. (Ok, my chicken was a bit over cooked but that was such a minor thing.)

MUC
CDG
Hyvä 6,4

Plussat: Crew

Miinukset: We were delayed thirty minutes due to slow service. Zero entertainment and only a brownie for a snack

MUC
YVR
Hyvä 6,3

Miinukset: Self-check-in at Munich was unnecessarily complex. Same for procedure to check in luggage. Also, the passport had to be inspected twice despite being already in the secure zone.

ke 15. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
8t 55m
ke 22. tammik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 30m
95 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 569 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,2
CDG
RIX
Erinomainen 8,0

Plussat: Crews on Air France are outstanding!

Miinukset: Baggage was lost and was delivered 2 days later.

RIX
TLL
OK 5,3

Plussat: Quick boarding, pleasant crew

Miinukset: Small propeller plane with very limited room, no in-flight service,

VNO
RIX
Erinomainen 8,3

Miinukset: Announcement At the airport and the plane needs speak English more clearly. Thanks!

KEF
RIX
Hyvä 6,0

Miinukset: Being on time

RIX
FRA
OK 4,0

Plussat: It was a fairly ordinary flight

Miinukset: Our luggage never arrived at our destination, perhaps something to do with a connecting flight although there were 2 hrs 15 mins between connections. After informing Male Airport, a message was sent to Condor. No news all day. Next day lodged complaint replied they're investigating. Holiday ruined

ke 27. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
17t 25m
ke 4. jouluk.
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 25m
98 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 5 160 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
SFO
CPH
Erinomainen 8,6

Plussat: SAS has what is missing in other airlines, the three P's - Pleasant, Polite, Professional.

BOS
CPH
OK 5,0

Plussat: First time on SAS in many years. Service was lower than average. Will fly with other carriers on my next Euro trip.

Miinukset: Flight left Boston 1.5 hours late. I barely made my connecting flight but my checked bag did not. SAS outsources to GBS to handle missing bags. They promised 24 hours to deiiver to my hotel, but took 3 days. No one answers their phone. Terrible experience.

OSL
EDI
Keskinkertainen 3,6

Plussat: Nothing.

Miinukset: Checked bags left behind, no food, no drink.

CPH
TXL
Erinomainen 8,0

Plussat: Smooth flight from Copenhagen to Berlin - uneventful which is good. They even offered free coffee and tea.

CPH
IAD
Erinomainen 9,6

Plussat: Economy Plus is great (I’m 6’10”) & had plenty of legroom! Good food, great service, nice entertainment package and got to stay in SAS lounge until boarding!

Miinukset: They need to serve drinks with ice! US passengers need ice in their drinks!

ti 14. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
22t 25m
ti 21. tammik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 30m
120 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,8 Hyvä
Perustuu 2 856 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
7,9
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
6,8
Ateriat
7,7
MXP
ATH
Keskinkertainen 3,6

Plussat: delayed flight, my suitcase did not arrive to destination

AGP
ATH
Keskinkertainen 3,3

Miinukset: Plane was WAY too small. Crammed in! For check in, no one knew which line to stand in. Plus! I didn’t know i had to play for baggage. Was no issue to do so. But, they couldn’t take payment at the check in desk. I had to go to another desk quite a ways down the terminal. Awful!

VCE
ATH
Keskinkertainen 3,3

Miinukset: Our flight was an hour late causing us to miss our connecting flight to Corfu. Had to spend the night in an Athens hotel 45 minutes from airport. Had 4 hours sleep before returning to Athens airport for morning flight. My luggage did not make it onto the morning flight and did not get delivered to Corfu for over 48 hours. I spent 3 days in the same clothes. Not a pleasant experience.

IST
ATH
Hyvä 6,3

Plussat: Crew was great

Miinukset: Leg room. Hardly any for a person 6' and above

DBV
ATH
Erinomainen 8,0

Plussat: Service was great.

Miinukset: Couldn’t download the entertainment app.

pe 8. marrask.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
13t 50m
pe 15. marrask.
BRU
Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 40m
104 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 26 964 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
MUC
CDG
Hyvä 6,4

Plussat: Crew

Miinukset: We were delayed thirty minutes due to slow service. Zero entertainment and only a brownie for a snack

MXP
FRA
Erinomainen 8,6

Miinukset: Need longer transfer time in Frankfurt airport. They use buses to airplanes and that eats up time. Also, passport control line can be long. Fights to and fro gave us barely enough time and we were last ones to board

MUC
LAX
Erinomainen 10,0

Plussat: Free drinks. Two hot meals during flight. Lots of entertainment choices. Extra storage bin under window which doubled as large armrest. Ample legroom. Live sports on TV

CAI
FRA
Keskinkertainen 3,6

Plussat: Nothing

Miinukset: Leg room

FRA
IAD
Hyvä 7,6

Plussat: Very nice airline

Miinukset: Food was lacking

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

1
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka