Voimassa 1. toukokuuta lähtien, päivitämme Yksityisyydensuoja ja Eväste.

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat (BRU)

Vertaa lentoliput kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat lentotiedot

Lento saapuu Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 116 €
Lentoyhtiöt airBaltic, SAS, Lufthansa, KLM, Ukraine Intl Air, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Turkish Airlines

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat

Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan huhtikuu, toukokuu ja kesäkuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat on helmikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat lentotarjoukset.
Kosmopoliittinen Bryssel on yksi Euroopan eläväisimmistä kaupunkilomakohteista, ja matkailijat lentävät nauttimaan kaupungin ilmapiiristä ympäri vuoden. Selkeää halpaa lentosesonkia Brysseliin ei ole, vaikkakin edulliset lennot ja äkkilähdöt Euroopan unionin keskuskaupunkiin on helpointa napata alkuvuodesta. Lentohinnat ovat kuitenkin vaihtelevia ja kohoavat esimerkiksi kaupungissa järjestettävien suurien tapahtumien mukaan.
Lentoliikennettä Brysseliin palvelee pääasiassa kaksi lentokenttää: Brysselin lentokenttä (Brussel-Nationaal / Bruxelles-National) ja Brussels South Charleroin lentokenttä (Aéroport de Charleroi Bruxelles Sud). Perinteisten lentoyhtiöiden lennot laskeutuvat normaalisti Brysselin lentokentälle, joka onkin kaupungin päälentokenttä. Pienemmälle Brussels South Charleroin kentälle liikennöivät puolestaan jotkut halpalentoyhtiöt. Lisäksi lähikaupungin Antwerpenin kansainvälinen lentoasema (Internationale Luchthaven Antwerpen) on alle tunnin ajomatkan päässä Brysselistä.
Brysselin lentokenttä sijaitsee noin 11 kilometriä kaupungin keskustasta koilliseen. Nopeimman kulkuyhteyden lentoasemalta keskustaan tarjoavat junat, ja junamatka Brysselin päärautatieasemalle (Bruxelles-Central / Brussel-Centraal) kestää noin 17 minuuttia. Matkalipun hinta on aikuisilta noin 12,70 euroa. Juna-asemalle on saapuvien lentojen aulasta lyhyt kävelymatka, ja aseman voi löytää -1-tasolta. Lentokentältä on mahdollista ostaa junalippu myös moniin muihin Belgian kaupunkeihin. Lentokentältä eri puolille Brysseliä liikennöivät myös lentokenttäbussit. Esimerkiksi MIVB/STIB-bussien Airport Line -lentokenttälinja kuljettaa lentomatkustajat puolessa tunnissa European Quarterin alueelle. Bussit lähtevät C-laiturista. (Tiedot tarkistettu 24.6.2018.)
Brysselin pääkenttää pienemmältä Brussels South Charleroin kentältä on matkaa Brysselin keskustaan noin 45 kilometriä. Lentokentältä pääsee Brysselin keskustaan kätevimmin shuttle-busseilla, jotka suuntaavat Brysselin eteläiselle bussiasemalle (Bruxelles-Midi / Brussel-Zuid). Busseja lähtee kentältä noin puolen tunnin välein, ja matka-aika keskustaan on noin tunti. Öisin, kello 24:n jälkeen, shuttle-bussit eivät kulje. Bussimatkan hinta Brysseliin on noin 14 euroa, ja varaus kannattaa tehdä etukäteen netistä. Lentokentältä ostettuna bussilippu voi olla kalliimpi. (Tiedot tarkistettu 24.6.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset: Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat?

Halvin lentolippu kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 116 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 224 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, TAP AIR PORTUGAL ja Japan Airlines lentävät eniten paikkaan Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, TAP AIR PORTUGAL & Japan Airlines lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat on Bryssel keskustasta ?

Bruxelles-National ja muut lentoasemat Lentokenttä on 11 kilometriä päässä kohteen Bryssel keskustasta. Katso kartalla.

Mitä lennot Brysseliin maksavat?

Brysselin lentolippujen hinnoissa on laaja hintahaitari. Eniten halpoja lentoja on tarjolla vuoden alkupuolella, talvella ja alkukeväästä. Koska Helsingin ja Brysselin välillä lentää paljon businessmatkailijoita, eri viikonpäivinä lennettävillä lennoilla voi olla suuriakin hintaeroja. Tavallisesti lennot ovat kalleimmillaan alku- ja loppuviikosta. Lisäksi lennon tarkka lähtöaika voi vaikuttaa hintaan, ja erilaiset suuret tapahtumat ja konferenssit nostavat usein lentojen hintoja. Mikäli onnistut nappaamaan pelkät lennot halvalla, kannattaa tilaisuuteen tarttua, koska siten voit lohkaista suuremman osan matkabudjetistasi majoittumiseen Brysselissä. Lentojen hintavertailussa hyvä apuväline on KAYAKin lentohakupalvelu, jossa pystyt hakemaan lentoja erilaisin kriteerein. Määrittele lennollesi esimerkiksi hintakatto tai etsi lentoreittejä tiettyinä vuorokaudenaikoina. Voit hakea lentoja halutessasi joko suorin tai vaihdollisin yhteyksin.

Kuinka kauan lento Brysseliin kestää?

Suorien lentojen kesto Helsingistä Brysseliin on noin 2 tuntia ja 30 minuuttia. Jos valitset mieluummin välilaskullisen lentoreitin, lentomatkan kesto venyy vähintään noin neljään tuntiin. Usein välilaskulliset lennot kestävät tupla-ajan suoraan lentoon verrattuna: noin viisi tuntia. Mikäli matka-aikataulusi on joustava, lentoreittien vertailu kuitenkin kannattaa. Yhden välilaskun lennot tulevat joskus suoria lentoja edullisemmiksi. Lentoreittejä voit vertailla kätevästi KAYAKin lentohaun avulla.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Brysseliin?

Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Brysseliin liikennöi suomalainen Finnair, joka lentää belgialaiskaupunkiin vilkkain yhteyksin. Yhden välilaskun lentoja Brysseliin tarjoavat puolestaan muun muassa skandinaavinen SAS, latvialainen halpalentoyhtiö airBaltic, saksalainen Lufthansa ja belgialainen Brussels Airlines. Lentoyhtiötä valitessa kiinnitä huomiota siihen, mitä palveluita lippuhinta pitää sisällään. Halpalentoihin ja edullisimpiin lipputyyppeihin eivät välttämättä sisälly ruumaan kirjattavat matkatavarat. Tarkista, onko käsimatkatavaroita suuremmista matkalaukuista siis maksettava lisähinta.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Brysseliä?

Brysselin tuntumassa sijaitsee kolme lentokenttää, joista suurin on Brysselin kansainvälinen lentokenttä. Kaksi muuta lentoasemaa ovat Brussels South Charleroin lentokenttä, joka sijaitsee noin 45 kilometrin päässä Brysselin keskustasta, ja Antwerpenin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee reilun 50 kilometrin päässä Brysselistä. Valtaosa lentoyhtiöistä laskeutuu Brysselin kansainväliselle lentokentälle, mutta välilaskullisilla lennoilla voit päätyä myös Brussels South Charleroin lentokentälle. Myös Antwerpenin lentokentälle päätyvät lentoreitit kannattaa ottaa huomioon matkaa suunnitellessa.

Varaa halvat Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
116 €
vain
116 €
Matkakohde
Bryssel
116 €
vain
116 €
ti 28. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
5t 10m
ti 4. kesäk.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 05m
116 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 495 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
CDG
RIX
Erinomainen 8,0

Plussat: Crews on Air France are outstanding!

Miinukset: Baggage was lost and was delivered 2 days later.

RIX
TLL
OK 5,3

Plussat: Quick boarding, pleasant crew

Miinukset: Small propeller plane with very limited room, no in-flight service,

VIE
RIX
Hyvä 6,6

Plussat: Pleasant crew, efficient boarding, flight was on time

Miinukset: No in-flight service

RIX
OSL
Hyvä 6,5

Miinukset: Short flight and unmemorable (that's a good thing)

RIX
VNO
Erinomainen 9,5

Miinukset: An extra fee is charged if you don't check-in online.

to 12. syysk.
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
13t 20m
ma 16. syysk.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 35m
126 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,6 Hyvä
Perustuu 4 807 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
ACC
JNB
Erinomainen 9,6

Plussat: Really liked how much roomier the seats were to the previous flight with TAP (which had no entertainment system on a 7 hour flight).

Miinukset: Super critical, the plugs are really difficult to use.

HEL
ARN
OK 4,0

Miinukset: From Helsinki to Stockholm I missed my flight because we boarded late. Once in Stockholm I had to take two different planes for my destination and in result loosing time

ATH
CPH
Erinomainen 8,0

Plussat: Didn't seem to take long. Crew was friendly. Landing was great.

Miinukset: I assumed we got a meal, but perhaps I'm mistaken there.

IAD
CPH
Huono 0,0

Miinukset: The flight was cancelled without explanation

AMS
CPH
Erinomainen 8,6

Plussat: Easy to board, on time and food was good

la 11. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
5t 10m
la 18. toukok.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 25m
132 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 25 108 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
MUC
SFO
Erinomainen 9,0

Plussat: Upgraded to business class for a reasonable fee.

FCO
MUC
Erinomainen 9,3

Plussat: Amazing crew. Took care of people in every possible way and were concerned about their comfort. The food and drinks were above and beyond. Other airline CEO’s should fly Lufthansa and find out what they need to do to impress their customers. side pockets beneath the windows are great to have.

Miinukset: The only thing I can say is the seating on a long flight needs a little more room. When the person in front lets their seat back it gets to be a little cramped.

FRA
BIO
Erinomainen 10,0

Miinukset: Boarding by rows would avoid people rushing to line up ahead of time.

FRA
CPH
Erinomainen 9,2

Plussat: all great

Miinukset: my bags arriving!

SEA
FRA
Hyvä 7,0

Plussat: Crew were friendly, boarded promptly

Miinukset: Food could have been better.

ti 14. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
11t 40m
ti 21. toukok.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
12t 45m
137 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 999 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
AMS
LIM
OK 4,0

Miinukset: They left my bag off the plane. Ridiculous.

GLA
AMS
Erinomainen 8,6

Plussat: The crew

Miinukset: Seat comfort

SOU
AMS
OK 4,0

Miinukset: Flight cancelled

LAX
AMS
Hyvä 7,0

Plussat: Crew was great and professional.

Miinukset: Entertainment controls were outdated and confusing to operate. There were no charging ports.

AMS
FCO
Erinomainen 9,3

Plussat: The crew was amazing and the food was great.

Miinukset: Something did not go right with our booking so it took some work for the airline to get it figured out for us. Thankfully we had left plenty of time. But that was an unexpected stress.

ti 11. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
14t 35m
ti 18. kesäk.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 05m
137 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
pe 3. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
11t 15m
ke 8. toukok.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
28t 45m
186 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 3 209 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,2
Ateriat
5,5
CAI
KBP
OK 5,0

Plussat: So if you exceed 10KG by 100grams they will charge you as separate luggage. In my case I was 1 KG more so I paid 66 Eurosbor I won't board. Which was 20 minutes before take off. So I paid.

KBP
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: On time

TBS
KBP
Keskiverto 2,0

Miinukset: The flight was cancelled without firther notifications. I called UIF office 7 times and finally one of the reps was able to give me full information and reschedule my flight with other airlanes. In the airport I saw a bunch of people who came for their flight... which was cancelled. I received email about cancellation after I spoke with UIF reps. Never will reccomend or use this airline again

KBP
DEL
Huono 0,0

Miinukset: My flight was overbooked so I was put on a flight to Almaty then Delhi and now my luggage is lost. I will never fly with Ukraine Intl. Airlines again.

DXB
KBP
OK 4,5

Plussat: no comments

Miinukset: it is better to mention in the ticket whether it is with or without baggage , it makes a lot of inconvenience when we see the boarding pass and then go to the counter to pay extra baggage . the passenger came with one baggage from Kharkov and on a return it is without baggage on round trip booking ?

la 4. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
27t 20m
la 11. toukok.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
29t 50m
212 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 4 228 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,2
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,3
Ateriat
7,5
MUC
VIE
Hyvä 7,6

Plussat: Fligth attemdance atention

Miinukset: Delay in the departure (40 min)

VIE
WAW
Erinomainen 8,0

Plussat: Short flight

TXL
VIE
Erinomainen 8,0

Plussat: Clean, safe short flights

Miinukset: The 30 minute layover was close

MRU
VIE
Erinomainen 8,6

Plussat: Comfortable seat.

Miinukset: Quality of red wine

VIE
EWR
Erinomainen 10,0

Plussat: Crew was friendly and helpful, food was tasty and flight was nice and smooth.

Miinukset: It would be wonderful to have all seats the same as first class for a long distance flight.

la 22. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
9t 30m
la 29. kesäk.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 20m
219 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 2 094 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,1
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,4
Ateriat
6,4
ACC
BRU
OK 4,0

Miinukset: poor customer service.

BRU
OUA
Hyvä 7,0

Plussat: After a bad experience checking in from Paris, the Ouagadougou part of the trip went well and the food was good, and a good entertainment system.

IAD
BRU
Erinomainen 8,0

Miinukset: The flight and its crew did well but I will NEVER use it again if it has to transit in Brussels. We were bussed to the T terminal ( ‘incidentally’ where were all the AFRICAN flights transit) were we had a 5 hour layover, which is fine with me, but the terminal has no restaurant or any decent stores.

BRU
KBP
Erinomainen 10,0

Plussat: Very good service! Friendly and happy staff!

Miinukset: The food; I didn't like the sandwich and the snacks

JFK
BRU
Erinomainen 9,6

Plussat: After our first flight had been cancelled, we needed to be comforted by Brussels Airlines that our return flight would be OK. And we were. Though there were slight delays due to technical checks at boarding time, everything else was on schedule and we even landed slightly ahead of time, never a bad thing. The flight was smooth and quite pleasurable. Now we are prepared to experience flying with Brussels Airlines again.

la 20. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
4t 20m
la 27. heinäk.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 35m
132 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 495 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
VNO
RIX
Keskiverto 2,0

Miinukset: airBaltic has a terrible luggage policy for musicians. They make you pay extra if you want to bring a musical instrument on board, even a violin which fits easily into the overhead bin. It is honestly discriminatory. Will not be flying with them again.

RIX
CDG
Keskiverto 2,0

Miinukset: The passage through Riga airport was terrifying. We arrived from St. Petersburg 6.35 and we left 7.20 to Paris (passengers in transit). We explained at the checkpoint that we had a few minutes, but they controlled us several times until we had to throw several liquid items. In St. Petersburg they had already controlled us, without problems. In short: a sad experience in Riga, which does not speak well of this country: Latvia.

VNO
TXL
Erinomainen 8,0

Plussat: Flight was short and sweet, no problems to report.

TLL
RIX
Erinomainen 10,0

Plussat: Simple no frills airline

RIX
OSL
Hyvä 6,5

Miinukset: Short flight and unmemorable (that's a good thing)

ti 21. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
5t 30m
ti 28. toukok.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 25m
133 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 25 108 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
SEA
FRA
Hyvä 7,0

Plussat: Crew were great. Very friendly & helpful

Miinukset: Lufthansa really need to serve something better than high school cafeteria grade food

IAH
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything

Miinukset: Nothing

LAX
MUC
Erinomainen 9,3

Miinukset: Instead of saying what could have been better, I want to praise the excellent wheel chair service at Munich airport. She went above and beyond, helped us find an alternatively connection after we missed ours and while reassuring us about the solutions. She was First Class service. Thank you.

LAX
MUC
Erinomainen 10,0

Plussat: Amazing service, the crew the seat was comfortable, the meals exceed my expectations, the movie selection, everything was awesome.

Miinukset: Can't think of anything..

SFO
MUC
OK 4,3

Miinukset: On the way out Lufthansa charged us a total of £129 to take our bags with us (all under 23KG). On the way back with the same 3 identical bags Lufthansa charged us $399.47 (£306.92), again all under 23KG. How can it be fair to charge passengers 2.4 times more to return home with their bags?

ke 15. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
11t 40m
ke 22. toukok.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
22t 55m
137 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 999 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
AMS
FCO
Erinomainen 9,3

Plussat: The crew was amazing and the food was great.

Miinukset: Something did not go right with our booking so it took some work for the airline to get it figured out for us. Thankfully we had left plenty of time. But that was an unexpected stress.

LAX
AMS
Hyvä 7,0

Plussat: Crew was great and professional.

Miinukset: Entertainment controls were outdated and confusing to operate. There were no charging ports.

LHR
AMS
OK 5,6

Miinukset: The air conditioners fan was bad and they had to fix it in London which took over 40 minutes off travel time...we arrived much later than expected in Lagos

CPT
AMS
Erinomainen 9,0

Plussat: The space at my feet with the chair in front was a bit akward.

Miinukset: Not being seated next to small kids. Perhaps they should have a separate section? ;-)

AMS
MSP
Erinomainen 8,6

Plussat: Comfortable seat, friendly crew. Crew were conscious of recycling which I like a lot as there is so much waste on flight. Anything we can do to reduce waste is very welcome.

Miinukset: Food wasn't very appetizing, pasta didn't have much flavor and I don't eat red meat so the other choice wasn't an option for me.

ti 18. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
14t 35m
ti 25. kesäk.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 05m
137 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
su 28. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
20t 00m
ma 6. toukok.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
23t 20m
288 €
Matka: 9 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 168 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,8
Henkilökunta
8,3
Viihde
8,1
Ateriat
7,9
JFK
IST
Hyvä 7,3

Miinukset: Check in is insanely long. Terminal 1 at JFK as usually Absolutely terrible. Line to go thru TSA is exacting 40 min at 12 am Midnight. We pay so much (in the price of our ticket) to be treated as cattle !!!

IST
ORD
Erinomainen 9,6

Plussat: The crew was attentive and friendly!

AMM
IST
Hyvä 6,6

Miinukset: If they use the new business class seat.

MIA
IST
OK 4,0

Miinukset: Aircondi

IST
MIA
Erinomainen 10,0

Plussat: It was a great flight thank you kayak thanks ti THY

ke 10. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
5t 05m
ke 17. heinäk.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 25m
139 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 25 108 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
TBS
MUC
Keskiverto 2,8

Miinukset: just because my seat mate was german and asked in german language , crew member gave her first class sendwich , and i got some cold and nasty , no internet on the plane stop lying to people

BOM
MUC
Erinomainen 9,6

Miinukset: Cramped economy seats compared to Bombay to Munich flight.

MUC
TXL
Erinomainen 10,0

Plussat: The wheel chair service at Munich airport was excellent. She received us at the door, helped us find a connection after we lost our flight and communicating every step and giving us First Class service on coach. Thank you!

Miinukset: The brownies for dessert were terrible. Maybe fruit next time?

SBP
SFO
Keskiverto 3,6

Plussat: Bathrooms were clean

Miinukset: The entertainment was not functioning

CDG
FRA
Keskiverto 2,0

Miinukset: Yo no pude viajar y no tube ni siquiera una remuneración un empleado de luftansa me dijo que no podía viajar Ali mejor por que no le simpatize y le quedó sin viajar y perdiendo dinero tiempo

ma 27. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
14t 20m
ma 3. kesäk.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 05m
142 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 999 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
7,9
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,4
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
BCN
AMS
Keskiverto 3,6

Miinukset: Delays, took my hand luggage into the hold,

JFK
AMS
Hyvä 7,6

Plussat: Like the overall KLM experience

Miinukset: Food could have had better quality and the stewardess served it all at once versus in the various courses.

IAD
AMS
OK 5,3

Miinukset: Dozens of high school students screaming and climbing onto seats, crew did not intervene.

DUB
AMS
Erinomainen 9,6

Plussat: Being fed was amazing and watching free TV was great!

Miinukset: I wish there were personal fans because it got uncomfortably hot sandwiched between people

LHR
AMS
OK 5,6

Miinukset: The air conditioners fan was bad and they had to fix it in London which took over 40 minutes off travel time...we arrived much later than expected in Lagos

pe 12. heinäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
4t 20m
pe 19. heinäk.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 30m
143 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 495 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
TLL
RIX
Erinomainen 8,0

Plussat: On time boarding and departure. Clean plane and friendly staff.

Miinukset: Nothing, all was good.

TBS
RIX
OK 5,5

Plussat: Modern airplane

Miinukset: Long delay on first flight leg Staff provided little help with transfers, made us run through airport but then decided to close the next flight anyway without the transfer passengers Next flight offered was 9 hours later, only offer was a 10EUR meal voucher - ridiculous

TLL
RIX
Hyvä 7,6

Miinukset: Flight was late

RIX
VNO
Erinomainen 9,5

Miinukset: An extra fee is charged if you don't check-in online.

CPH
RIX
OK 4,0

Miinukset: There was a sceen right before my eyes telling me how much time of the flight was left. Even if I wanted to be unaware of the information I could not because as I mensioned it was right before my eyes. I was aware of almost every minute of this flight....found it hard to let go and just let time pass

ma 13. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
14t 35m
ma 20. toukok.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
17t 05m
145 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
la 18. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
6t 20m
la 25. toukok.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
6t 25m
141 €
Matka: 8 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 25 108 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
HAM
FRA
OK 5,6

Plussat: Yes, seat good.

Miinukset: There were delays and not good food. No veggie option.

IAD
FRA
Erinomainen 9,6

Plussat: The crew was very friendly and provided excellent service

Miinukset: The seat could have been a little bit more comfortable. Then again for a long trip, unless you are in business or first class, it's not going to be that comfortable.

FRA
CPH
Erinomainen 9,2

Plussat: all great

Miinukset: my bags arriving!

LHR
FRA
Erinomainen 10,0

Miinukset: Boarding by rows would avoid people rushing to line up ahead of time.

FCO
MUC
Erinomainen 10,0

Plussat: Seat 16 B was great

ma 20. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
22t 15m
ma 27. toukok.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 25m
144 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 495 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,6
Viihde
5,9
Ateriat
6,1
TLV
RIX
Keskiverto 3,3

Miinukset: on the website i ordered and payed for a meal, and automatically it went to the last and the shortest leg of the flight. it did not ask which leg i was interested in. so i phoned their customer service to get this fixed, they said they cannot fix it and closed the phone on me. on the website is said that from israel you cannot do advance internet checkin, and when i arrived at the checkin they said that i should have done this advanced check in, and since i didn't i need to go to their ticket office and pay a penalty of 35$ per passenger. there also was no warning on the website of any such penalty. i will never fly with them again if i can help it.

MLA
RIX
Keskiverto 2,0

Plussat: Nothing.

Miinukset: Abigail in MLA (Luqa Intl Malta), one of the sassiest and unhelpful agents I have met. Ask for payment for baggage, does something with my credit card- then tells me I need to go to another desk to pay. So inefficient. This on top of her and her gate buddy screwing around at the desk throwing things at each other. Professionalism is not here. To top it off, the plane sat on the tarmac for 40 minutes and we just about missed our connection. Dirty plane too, gum stains on carpet and dirty seats. Will not fly with these clowns again.

RIX
MUC
Hyvä 6,0

Plussat: the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

Miinukset: the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

TLL
RIX
Erinomainen 8,0

Plussat: On time boarding and departure. Clean plane and friendly staff.

Miinukset: Nothing, all was good.

LED
RIX
Hyvä 6,3

Plussat: New planes

Miinukset: I wasn’t asked to prepay luggage & it cost me double. That makes me very annoyed.

to 13. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
14t 35m
to 20. kesäk.
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 05m
151 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.