Halvat lennot Bryssel Bruxelles-National

BRU

Halvat lennot Bryssel Bruxelles-National

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Bryssel Bruxelles-National
ma 13.1.
ma 20.1.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |
Vertaa lentoliput kohteeseen Bryssel Bruxelles-National sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Suomi - Bryssel Bruxelles-National lentotiedot

Lento saapuu Bryssel Bruxelles-National
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 100 €
Lentoyhtiöt SAS, Lufthansa, airBaltic, KLM, Ukraine Intl Air

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Bryssel Bruxelles-National

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Bryssel Bruxelles-National? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Bryssel Bruxelles-National seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaan lentoasema 336 €
Varaa vähintään 4 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan maaliskuu, huhtikuu ja toukokuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Bryssel Bruxelles-National on helmikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Bryssel Bruxelles-National lentotarjoukset.
Kosmopoliittinen Bryssel on yksi Euroopan eläväisimmistä kaupunkilomakohteista, ja matkailijat lentävät nauttimaan kaupungin ilmapiiristä ympäri vuoden. Selkeää halpaa lentosesonkia Brysseliin ei ole, vaikkakin edulliset lennot ja äkkilähdöt Euroopan unionin keskuskaupunkiin on helpointa napata alkuvuodesta. Lentohinnat ovat kuitenkin vaihtelevia ja kohoavat esimerkiksi kaupungissa järjestettävien suurien tapahtumien mukaan.
Lentoliikennettä Brysseliin palvelee pääasiassa kaksi lentokenttää: Brysselin lentokenttä (Brussel-Nationaal / Bruxelles-National) ja Brussels South Charleroin lentokenttä (Aéroport de Charleroi Bruxelles Sud). Perinteisten lentoyhtiöiden lennot laskeutuvat normaalisti Brysselin lentokentälle, joka onkin kaupungin päälentokenttä. Pienemmälle Brussels South Charleroin kentälle liikennöivät puolestaan jotkut halpalentoyhtiöt. Lisäksi lähikaupungin Antwerpenin kansainvälinen lentoasema (Internationale Luchthaven Antwerpen) on alle tunnin ajomatkan päässä Brysselistä.
Brysselin lentokenttä sijaitsee noin 11 kilometriä kaupungin keskustasta koilliseen. Nopeimman kulkuyhteyden lentoasemalta keskustaan tarjoavat junat, ja junamatka Brysselin päärautatieasemalle (Bruxelles-Central / Brussel-Centraal) kestää noin 17 minuuttia. Matkalipun hinta on aikuisilta noin 12,70 euroa. Juna-asemalle on saapuvien lentojen aulasta lyhyt kävelymatka, ja aseman voi löytää -1-tasolta. Lentokentältä on mahdollista ostaa junalippu myös moniin muihin Belgian kaupunkeihin. Lentokentältä eri puolille Brysseliä liikennöivät myös lentokenttäbussit. Esimerkiksi MIVB/STIB-bussien Airport Line -lentokenttälinja kuljettaa lentomatkustajat puolessa tunnissa European Quarterin alueelle. Bussit lähtevät C-laiturista. (Tiedot tarkistettu 24.6.2018.)
Brysselin pääkenttää pienemmältä Brussels South Charleroin kentältä on matkaa Brysselin keskustaan noin 45 kilometriä. Lentokentältä pääsee Brysselin keskustaan kätevimmin shuttle-busseilla, jotka suuntaavat Brysselin eteläiselle bussiasemalle (Bruxelles-Midi / Brussel-Zuid). Busseja lähtee kentältä noin puolen tunnin välein, ja matka-aika keskustaan on noin tunti. Öisin, kello 24:n jälkeen, shuttle-bussit eivät kulje. Bussimatkan hinta Brysseliin on noin 14 euroa, ja varaus kannattaa tehdä etukäteen netistä. Lentokentältä ostettuna bussilippu voi olla kalliimpi. (Tiedot tarkistettu 24.6.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset: Bryssel Bruxelles-National lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Bryssel Bruxelles-National?

Halvin lentolippu reitille Bryssel Bruxelles-National - Suomi viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 100 € meno-paluulennolle Helsinki - Bryssel Bruxelles-National. Suosituin reitti on Helsinki - Bryssel Bruxelles-National a halvin lippu tälle reitille viimeksi kuluneiden 72 tunnin aikana on 280 € mrno-paluulennolle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bryssel Bruxelles-National?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, TAP AIR PORTUGAL ja Iberia lentävät eniten paikkaan Bryssel Bruxelles-National. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, TAP AIR PORTUGAL & Iberia lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Bryssel Bruxelles-National on Bryssel keskustasta ?

Bryssel Bruxelles-National Lentokenttä on 11 kilometriä päässä kohteen Bryssel keskustasta. Katso kartalla.

Mitä lennot Brysseliin maksavat?

Brysselin lentolippujen hinnoissa on laaja hintahaitari. Eniten halpoja lentoja on tarjolla vuoden alkupuolella, talvella ja alkukeväästä. Koska Helsingin ja Brysselin välillä lentää paljon businessmatkailijoita, eri viikonpäivinä lennettävillä lennoilla voi olla suuriakin hintaeroja. Tavallisesti lennot ovat kalleimmillaan alku- ja loppuviikosta. Lisäksi lennon tarkka lähtöaika voi vaikuttaa hintaan, ja erilaiset suuret tapahtumat ja konferenssit nostavat usein lentojen hintoja. Mikäli onnistut nappaamaan pelkät lennot halvalla, kannattaa tilaisuuteen tarttua, koska siten voit lohkaista suuremman osan matkabudjetistasi majoittumiseen Brysselissä. Lentojen hintavertailussa hyvä apuväline on KAYAKin lentohakupalvelu, jossa pystyt hakemaan lentoja erilaisin kriteerein. Määrittele lennollesi esimerkiksi hintakatto tai etsi lentoreittejä tiettyinä vuorokaudenaikoina. Voit hakea lentoja halutessasi joko suorin tai vaihdollisin yhteyksin.

Kuinka kauan lento Brysseliin kestää?

Suorien lentojen kesto Helsingistä Brysseliin on noin 2 tuntia ja 30 minuuttia. Jos valitset mieluummin välilaskullisen lentoreitin, lentomatkan kesto venyy vähintään noin neljään tuntiin. Usein välilaskulliset lennot kestävät tupla-ajan suoraan lentoon verrattuna: noin viisi tuntia. Mikäli matka-aikataulusi on joustava, lentoreittien vertailu kuitenkin kannattaa. Yhden välilaskun lennot tulevat joskus suoria lentoja edullisemmiksi. Lentoreittejä voit vertailla kätevästi KAYAKin lentohaun avulla.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Brysseliin?

Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Brysseliin liikennöi suomalainen Finnair, joka lentää belgialaiskaupunkiin vilkkain yhteyksin. Yhden välilaskun lentoja Brysseliin tarjoavat puolestaan muun muassa skandinaavinen SAS, latvialainen halpalentoyhtiö airBaltic, saksalainen Lufthansa ja belgialainen Brussels Airlines. Lentoyhtiötä valitessa kiinnitä huomiota siihen, mitä palveluita lippuhinta pitää sisällään. Halpalentoihin ja edullisimpiin lipputyyppeihin eivät välttämättä sisälly ruumaan kirjattavat matkatavarat. Tarkista, onko käsimatkatavaroita suuremmista matkalaukuista siis maksettava lisähinta.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Brysseliä?

Brysselin tuntumassa sijaitsee kolme lentokenttää, joista suurin on Brysselin kansainvälinen lentokenttä. Kaksi muuta lentoasemaa ovat Brussels South Charleroin lentokenttä, joka sijaitsee noin 45 kilometrin päässä Brysselin keskustasta, ja Antwerpenin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee reilun 50 kilometrin päässä Brysselistä. Valtaosa lentoyhtiöistä laskeutuu Brysselin kansainväliselle lentokentälle, mutta välilaskullisilla lennoilla voit päätyä myös Brussels South Charleroin lentokentälle. Myös Antwerpenin lentokentälle päätyvät lentoreitit kannattaa ottaa huomioon matkaa suunnitellessa.

Miten KAYAK löytää edullisia lentohintoja?

KAYAK käsittelee vuosittain yli 2 miljardia matkakyselyä ja näyttää satojen lentoyhtiöiden ja kolmansien osapuolten sivustojen tuloksia sivuillaan, minkä ansiosta asiakkaat saavat eteensä laajan valikoiman lentohintoja- ja vaihtoehtoja. KAYAK näyttää myös yli 2 miljardin majoituspaikan hakutuloksia, kuten myös vuokra-autojen, pakettimatkojen ja aktiviteettien sekä miljoonia tarkistettuja arvioita, jotta käyttäjät voivat nähdä niin monta matkoihin liittyvää mahdollisuutta kuin mahdollista.

Miten voin säästää rahaa KAYAK Mix -hinnoilla?

KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yksisuuntaisia lippuja eri lentoyhtiöille, kun se voi säästää rahaa perinteisen meno-paluulipun sijaan.

Etsiikö KAYAK hintoja useammalta lentoja tarjoavalta yritykseltä kuin kilpailijat?

Kyllä, KAYAK-sivustolla on käytössään enemmän dataa ja vaihtoehtoja kuin online-matkatoimistoilla, mistä syystä se onnistuu paremmin hintojen paikkansapitävyydessä globaalisti.

Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää histroiallista dataa sen määrittelemiseksi, onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän kuluessa, joten matkailijat voivat tietää varmuudella ostaako vai odottaako.

Varaa halvat Bryssel Bruxelles-National lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
100 €
vain
100 €
Matkakohde
Bryssel
100 €
vain
100 €
to 16. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National
26t 35m
to 23. tammik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 15m
100 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 5 203 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
MAN
CPH
Hyvä 7,0

Plussat: crew was pleasant

Miinukset: boarding was chaotic

BOS
CPH
OK 5,0

Plussat: First time on SAS in many years. Service was lower than average. Will fly with other carriers on my next Euro trip.

Miinukset: Flight left Boston 1.5 hours late. I barely made my connecting flight but my checked bag did not. SAS outsources to GBS to handle missing bags. They promised 24 hours to deiiver to my hotel, but took 3 days. No one answers their phone. Terrible experience.

CPH
CDG
Erinomainen 8,0

Plussat: Flight was fine....

Miinukset: ....but departure wa delayed over an hour

CPH
STN
Hyvä 7,5

Plussat: The seat was not as cramped as the Greenland Airways flight preceeding this.

Miinukset: Not having additional fees for baggage. Please disclose that as part of the ticketing.

CPH
NCE
Erinomainen 8,0

Miinukset: at least offered free water.

ke 15. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National
5t 30m
ti 21. tammik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 40m
126 €
Matka: 7 päivää
8,1Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 27 263 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
BOM
FRA
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Flight was on time

Miinukset: Very rude crew, I asked for water and I was told to get and help myself

TLV
FRA
OK 5,6

Plussat: Food was not available for flight.

Miinukset: Food

IAD
FRA
Erinomainen 8,0

Miinukset: Frankfurt connecting flights, security, and Passport control are terribly inefficient, with unclear guides to get passengers from B gates to A gates.

FRA
ORD
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Got to the destination

Miinukset: Everything

FRA
BUD
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything was fine!

Miinukset: Everything was fine!

la 4. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National
4t 25m
ke 8. huhtik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 50m
138 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 580 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,0
Ateriat
6,2
SVO
RIX
Erinomainen 10,0

Plussat: The airplane was brand new. The crew was very friendly

RIX
RJK
Erinomainen 8,0

Plussat: everything was good enough

Miinukset: I would like a meal and drinks on the board

LGW
RIX
Erinomainen 10,0

Miinukset: Ок

ARN
RIX
Erinomainen 10,0

Plussat: Clean airplane nice pretty stewardess in short dress.

Miinukset: Probably private jet whit hot tub.

SVO
RIX
OK 5,2

Miinukset: Nothing in time

la 1. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National
5t 20m
ke 5. helmik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 40m
147 €
Matka: 5 päivää
8,0Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 3 497 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
MAD
AMS
Hyvä 6,8

Plussat: Staff were professional and polite.

Miinukset: Despite zone boarding, boarding and disembarkation were very slow. Passengers like me with flight connections were very anxious regarding missing these.

OTP
AMS
Erinomainen 10,0

Plussat: Loved the smooth ride.

Miinukset: Bathroom was pretty nasty

AMS
ORD
Erinomainen 8,0

Plussat: Muslim food

AMS
MAN
Erinomainen 8,0

Plussat: The crew was informative

Miinukset: Inflight sandwiches

AMS
FRA
Erinomainen 10,0

Plussat: Professional crew. Good simple check in.

Miinukset: Nothing.

ke 29. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National
10t 35m
to 30. tammik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 15m
100 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 5 203 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
BGO
OSL
Erinomainen 8,8

Plussat: comfortable plane

Miinukset: small pastry with coffee

ABZ
CPH
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: SAS support and communication during the Copenhagen baggage handler strike, which cost us our connection and the family funeral in Scotland, which was the whole point, was abysmal.

ARN
AMS
Keskinkertainen 3,5

Miinukset: Helpful flight attendant, kind check in attendant

CPH
ZRH
Hyvä 7,6

Plussat: Row of seats to myself. Free coffee.

Miinukset: Coffee refill.

CPH
MXP
Keskinkertainen 3,0

Plussat: Nothing.

Miinukset: Please see statement from SFO-> CPH flight.

to 16. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National
26t 35m
ke 22. tammik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 35m
103 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 5 203 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
OSL
ARN
Hyvä 6,0

Miinukset: It would be better if the plane was cleaned before boarding. The row where I was seated has potato chips all over the floor. Pls. clean your plane before boarding.

FRA
ARN
OK 5,3

Miinukset: frankfurt airport security is a nightmare

ARN
TLL
Hyvä 7,0

Plussat: Boarding process was smooth.

Miinukset: Cramped seats, at least it was a short flight.

EWR
CPH
Hyvä 7,0

Plussat: Crew was business only.

Miinukset: More engaged crew. The

PMI
ARN
Erinomainen 8,4

Plussat: Very enjoyable great staff,

Miinukset: Lower prices

pe 7. helmik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National
8t 50m
ma 10. helmik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 35m
108 €
Matka: 4 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 5 203 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
AAL
CPH
Keskinkertainen 2,0

Plussat: The SAS flight was fine. My dissatisfaction was with the company that booked my ticket which I found through a Kayak search. When booking, there was no information about luggage and I ended up paying for it at the airport. This should clearly be declared in the online booking process.

CPH
ORD
OK 5,0

Plussat: The crew was fine. The seats in the A330 are the worst only to be made worse by NO legroom. Very uncomfortable airplane. The flight crew also closes the rear bathroom off during most of the flight, I am assuming so they can use....

SFO
CPH
OK 4,0

Plussat: My first part of the flight, from SFO to CPH, was good. It was the second part that was terrible.

Miinukset: SAS never emailed the second boarding ticket and there was no agent at the gate to help me print one. I paid $20 days in advance for a front aisle seat (6E), but was boarded last (group H) and had to put my carry-on in aisle 26. The stewardess was very rude and seemed racist towards me.

CPH
CDG
Erinomainen 8,0

Plussat: Flight was fine....

Miinukset: ....but departure wa delayed over an hour

CPH
TXL
Erinomainen 8,0

Plussat: Smooth flight from Copenhagen to Berlin - uneventful which is good. They even offered free coffee and tea.

ma 16. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National
22t 40m
ti 17. jouluk.
BRU
Bryssel Bruxelles-National
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 30m
280 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 6,4 Hyvä
Perustuu 3 516 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,4
Koneeseennousu
6,6
Comfort
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,2
Ateriat
5,6
KBP
HRK
OK 5,3

Plussat: The flight was super fast

Miinukset: The people are mean

IST
KBP
OK 4,0

Plussat: Crew was magnificent

Miinukset: Food awful seats tiny check in procedure is confusing

TLV
KBP
OK 5,5

Miinukset: The seats are not comfortable.

KBP
TLV
Erinomainen 10,0

Plussat: It was a good flight. nothing unusual.

HRK
KBP
Erinomainen 10,0

Plussat: Great company. Good service. A+

ma 8. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National
4t 55m
su 28. kesäk.
BRU
Bryssel Bruxelles-National
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 55m
146 €
Matka: 21 päivää
Kokonaisarvio 7,2 Hyvä
Perustuu 580 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,2
Koneeseennousu
7,3
Comfort
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,0
Ateriat
6,2
TLL
RIX
Hyvä 7,3

Plussat: Yes

Miinukset: Trips

ATH
RIX
OK 4,5

Miinukset: Sēdvieta neērta un nepiemērota gulēšanai.

VNO
RIX
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: airBaltic has a terrible luggage policy for musicians. They make you pay extra if you want to bring a musical instrument on board, even a violin which fits easily into the overhead bin. It is honestly discriminatory. Will not be flying with them again.

WAW
RIX
Erinomainen 9,0

Plussat: Efficient boarding and disembarking.

Miinukset: Shocked that I need to produce my own printed boarding cards (I don't travel with a printer), or I must produce it on a smartphone. Neither available - I showed my confirmation of check-in on my email and the agent printed my boarding cards. Your idea of asking 32 Euro for a boarding card is &^%(*

RIX
LED
OK 4,0

Plussat: most of the crew were polite and helpful

Miinukset: super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance. one rude steward (Miks) July 21 Flt. BT444, 18:30-19:50... he just stood there watching me struggle up the outside staircase into the plane with my suitcase... scolded me for bringing suitcase on board, argued with me, etc. (I've traveled the world and this suitcase is always brought on board)... he was not service-oriented or helpful. thankfully, other staff did help... but he left a bad taste in my mouth for this airline.

ke 20. toukok.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National
8t 35m
su 24. toukok.
BRU
Bryssel Bruxelles-National
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 15m
147 €
Matka: 5 päivää
8,0Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 3 497 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
AMS
KIX
Erinomainen 8,6

Plussat: The crew were excellent and seats were comfy.

Miinukset: Headphones for the entertainment centre.could have been better. Sound quality not great.

ATH
AMS
OK 5,3

Plussat: Flight and the crew!

Miinukset: Staff at the airport pushing you to upgrade to first class but not making it clear only the first trip from Athens to Amsterdam which the first class uses same uncomfortable seats as the economy to pay extra 130 euros ridiculous airfrance stuff! I should have flown all the way to NYC first class!!!

AMS
TLV
Erinomainen 8,0

Miinukset: When its rain we shouldn’t walk to the air plain

BRS
AMS
Hyvä 6,0

Plussat: Crew were excellent

Miinukset: Old aircraft. Uncomfortable seats in economy. Entertainment screens old and almost impossible to watch - watched my iPhone! No mobile phone charger.

AMS
GLA
OK 5,2

Plussat: Pleasant crew. Appropriate and efficiently served snack.

Miinukset: Boarding and disembarkation were slow.

ke 3. kesäk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National
13t 20m
ke 24. kesäk.
BRU
Bryssel Bruxelles-National
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 25m
116 €
Matka: 22 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 5 203 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
BOS
CPH
OK 5,0

Plussat: First time on SAS in many years. Service was lower than average. Will fly with other carriers on my next Euro trip.

Miinukset: Flight left Boston 1.5 hours late. I barely made my connecting flight but my checked bag did not. SAS outsources to GBS to handle missing bags. They promised 24 hours to deiiver to my hotel, but took 3 days. No one answers their phone. Terrible experience.

BGO
OSL
Erinomainen 8,8

Plussat: comfortable plane

Miinukset: small pastry with coffee

CPH
NCE
Erinomainen 8,0

Miinukset: at least offered free water.

CDG
CPH
Hyvä 7,0

Plussat: The flights and food were good. no problems there.

Miinukset: There was a baggage strike in Copenhagen. We sat on the tarmac for about an hour awaiting a gate opening. The flight to Chicago took off an hour late and we missed our connecting flight into Columbus. And our bags never arrived in Chicago.

HEL
ARN
Erinomainen 9,5

Miinukset: The check in staff at the gate could have been more friendly and paid better attention to customer care. I was standing in front of the counter with a simple Question but had to wait 5 minutes before the two agents got done with their own personal chat and thought about attending to me.

la 7. maalisk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National
9t 30m
su 8. maalisk.
BRU
Bryssel Bruxelles-National
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 10m
152 €
Matka: 1 päivää
8,0Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 3 497 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,2
Ateriat
7,5
DMM
MCT
Hyvä 7,6

Plussat: Information sharing by pilots and crew. Economy class leg room is good.

Miinukset: All good up to the level

AMS
TXL
Erinomainen 10,0

Plussat: Great airline

AMS
HAM
Hyvä 7,0

Plussat: Great crew.

Miinukset: Ran out of business class meal. Substituted a Econ class.

CGK
KUL
Erinomainen 10,0

Plussat: Excellent crew, good food & movie selection.

VIE
AMS
Erinomainen 8,0

Plussat: Customer care was super supportive

Miinukset: Inflight sandwiches

to 16. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National
26t 35m
to 23. tammik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 15m
117 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 5 203 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
BGO
ARN
Erinomainen 10,0

Plussat: Yes

EWR
CPH
OK 4,6

Plussat: The onboarding process was awesome! The rest was mediocre at best. The cabin was friendly but not helpful. They had weird policies which we have never heard or seen elswhere. The flight had huge screens that won't turn off, it was freezing cold and the crew had no idea how to help.

Miinukset: More knowledgeable crew and maybe more crew members, as there were too few and the service took more than 2 hours to complete. Never seen that happen on a 7 hour flight.

ORD
CPH
OK 4,3

Miinukset: Seat was terribl, space tiny, no legroom no air movement, hot the entire trip,

CPH
LHR
OK 5,5

Plussat: See previous note about lost bag.

Miinukset: See previous note about lost bag.

OSL
ARN
Hyvä 6,0

Miinukset: It would be better if the plane was cleaned before boarding. The row where I was seated has potato chips all over the floor. Pls. clean your plane before boarding.

pe 17. tammik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National
8t 50m
to 23. tammik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 15m
118 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 5 203 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
ORD
CPH
OK 4,3

Miinukset: Seat was terribl, space tiny, no legroom no air movement, hot the entire trip,

ABZ
CPH
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: SAS support and communication during the Copenhagen baggage handler strike, which cost us our connection and the family funeral in Scotland, which was the whole point, was abysmal.

IAD
CPH
Erinomainen 8,6

Plussat: that there was a water and a blanket on each seat!

Miinukset: I thought there was free alcohol on international flights. that you were not allowed to use the given blanket until after take off.

CPH
CDG
Erinomainen 8,0

Plussat: Flight was fine....

Miinukset: ....but departure wa delayed over an hour

ARN
ORD
Erinomainen 9,6

Plussat: Crew was amazing, flight was on time, and entertainment was available.

Miinukset:

to 26. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National
15t 25m
su 29. jouluk.
BRU
Bryssel Bruxelles-National
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 35m
194 €
Matka: 4 päivää
8,1Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 27 263 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
FRA
DEL
Keskinkertainen 3,0

Plussat: Nothing

Miinukset: Everything.

FRA
SFO
Erinomainen 8,6

Miinukset: Flight delayed

BUD
FRA
OK 4,0

Plussat: Nothing. The flight was delayed and I missed my connection

Miinukset: My flight leaving on time

BCN
FRA
Erinomainen 8,0

Plussat: Really friendly and efficient crew.

Miinukset: Seats and entertainment screen.

LAX
MUC
Erinomainen 10,0

Miinukset: Everything was super. Really

su 29. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National
15t 25m
ke 1. tammik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 25m
197 €
Matka: 4 päivää
8,1Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 27 263 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
YUL
MUC
Erinomainen 10,0

Plussat: Comfortable and Clean

MUC
BOM
Erinomainen 10,0

Plussat: Comfortable and Clean

VCE
FRA
Erinomainen 9,3

Plussat: The most amazing service, good food and great steward

MUC
TLV
Hyvä 7,3

Plussat: Punctuality Pleasant crew

Miinukset: No food on the flight! Due to some problems with the catering service, only a small sandwich was available.

FRA
SFO
Erinomainen 8,6

Miinukset: Flight delayed

ke 22. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National
15t 25m
pe 24. huhtik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
126 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 5 203 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
BGO
OSL
Erinomainen 9,3

Plussat: Friendly crew. Good food. Uneventful flight.

Miinukset: Flight was slightly delayed in departure.

CPH
WAW
OK 4,3

Plussat: Crew was very pleasant.

Miinukset: There were no announcements at all about the delays! It was confusing and poor service.

CPH
ORD
OK 5,0

Plussat: The crew was fine. The seats in the A330 are the worst only to be made worse by NO legroom. Very uncomfortable airplane. The flight crew also closes the rear bathroom off during most of the flight, I am assuming so they can use....

CPH
ZRH
Hyvä 7,6

Plussat: Row of seats to myself. Free coffee.

Miinukset: Coffee refill.

CPH
MXP
Keskinkertainen 3,0

Plussat: Nothing.

Miinukset: Please see statement from SFO-> CPH flight.

to 26. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National
15t 25m
to 2. tammik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 35m
200 €
Matka: 8 päivää
8,1Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 27 263 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
FRA
ORD
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Got to the destination

Miinukset: Everything

MUC
MEX
Erinomainen 10,0

Plussat: Itinerary - hours of flight

Miinukset: Dinner could have been earlier

MUC
ORD
Erinomainen 10,0

Miinukset: Perfect flight

BEG
FRA
OK 5,6

Miinukset: I could put my seat down, the button wasn’t working..

LOS
FRA
OK 5,3

Plussat: One of the flight attendants was very rude and seemed bothered when I inquired about a meal since I was sleep when they originally handed them out and said that I would have to wait u til the next meal period.

Miinukset: She could have informed me they where no longer available.

su 26. huhtik.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National
24t 40m
pe 1. toukok.
BRU
Bryssel Bruxelles-National
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 40m
132 €
Matka: 6 päivää
Kokonaisarvio 7,9 Hyvä
Perustuu 5 203 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,9
Koneeseennousu
8,0
Comfort
7,6
Henkilökunta
8,2
Viihde
7,2
Ateriat
7,1
CPH
LHR
Keskinkertainen 2,0

Miinukset: Terrible airline, they charge for everything, but don’t give the client good service. I was yelled by a worker because I was having difficulties scanning my bag at the self-scanning-and-uploading-your-luggage that you pay $100 dollars extra Per bag. I don’t like this airline.

CPH
ORD
OK 5,0

Plussat: The crew was fine. The seats in the A330 are the worst only to be made worse by NO legroom. Very uncomfortable airplane. The flight crew also closes the rear bathroom off during most of the flight, I am assuming so they can use....

CPH
CDG
Erinomainen 8,0

Plussat: Flight was fine....

Miinukset: ....but departure wa delayed over an hour

CPH
STN
Hyvä 7,5

Plussat: The seat was not as cramped as the Greenland Airways flight preceeding this.

Miinukset: Not having additional fees for baggage. Please disclose that as part of the ticketing.

BRU
CPH
Erinomainen 8,0

Miinukset: no peanuts?

pe 27. jouluk.
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BRU
Bryssel Bruxelles-National
10t 55m
pe 3. tammik.
BRU
Bryssel Bruxelles-National
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 35m
200 €
Matka: 8 päivää
8,1Erinomainen Näytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,1 Erinomainen
Perustuu 27 263 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Comfort
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,6
IAD
FRA
Erinomainen 8,0

Miinukset: Frankfurt connecting flights, security, and Passport control are terribly inefficient, with unclear guides to get passengers from B gates to A gates.

IST
FRA
OK 4,6

Miinukset: 13 hour flight and only one meal and a sandwich

FRA
BUD
Erinomainen 10,0

Plussat: Everything was fine!

Miinukset: Everything was fine!

FRA
ORD
Keskinkertainen 2,0

Plussat: Got to the destination

Miinukset: Everything

YVR
SEA
Erinomainen 10,0

Plussat: Nice crew short flight.

Miinukset: Not much flight was too short to say

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

1
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka