Trips

Etsi halpoja lentoja kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat (BRU)

Vertaa lentoliput kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat sadoilta matkailusivustoilta kerralla

pe 17.8.
pe 24.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. KAYAK |

Suomi - Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat lentotiedot

Lento saapuu Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat
Lento lähtee Suomi
Lennon hinta 109 €
Lentoyhtiöt Lufthansa, KLM, airBaltic, Ukraine Intl Air, Brussels Airlines

Parhaat vinkit halvan lennon löytämiseen kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat

Etsitkö halpaa lentoa kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat? 25 % käyttäjistämme löytävät meno-paluulipun kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat seuraavaan hintaan, tai vähemmällä: Helsinki-Vantaa 187 €
Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
Huippusesongin katsotaan olevan syyskuu, lokakuu ja marraskuu. Halvin kuukausi lentää kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat on tammikuu.
Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat lentotarjoukset.
Kosmopoliittinen Bryssel on yksi Euroopan eläväisimmistä kaupunkilomakohteista, ja matkailijat lentävät nauttimaan kaupungin ilmapiiristä ympäri vuoden. Selkeää halpaa lentosesonkia Brysseliin ei ole, vaikkakin edulliset lennot ja äkkilähdöt Euroopan unionin keskuskaupunkiin on helpointa napata alkuvuodesta. Lentohinnat ovat kuitenkin vaihtelevia ja kohoavat esimerkiksi kaupungissa järjestettävien suurien tapahtumien mukaan.
Lentoliikennettä Brysseliin palvelee pääasiassa kaksi lentokenttää: Brysselin lentokenttä (Brussel-Nationaal / Bruxelles-National) ja Brussels South Charleroin lentokenttä (Aéroport de Charleroi Bruxelles Sud). Perinteisten lentoyhtiöiden lennot laskeutuvat normaalisti Brysselin lentokentälle, joka onkin kaupungin päälentokenttä. Pienemmälle Brussels South Charleroin kentälle liikennöivät puolestaan jotkut halpalentoyhtiöt. Lisäksi lähikaupungin Antwerpenin kansainvälinen lentoasema (Internationale Luchthaven Antwerpen) on alle tunnin ajomatkan päässä Brysselistä.
Brysselin lentokenttä sijaitsee noin 11 kilometriä kaupungin keskustasta koilliseen. Nopeimman kulkuyhteyden lentoasemalta keskustaan tarjoavat junat, ja junamatka Brysselin päärautatieasemalle (Bruxelles-Central / Brussel-Centraal) kestää noin 17 minuuttia. Matkalipun hinta on aikuisilta noin 12,70 euroa. Juna-asemalle on saapuvien lentojen aulasta lyhyt kävelymatka, ja aseman voi löytää -1-tasolta. Lentokentältä on mahdollista ostaa junalippu myös moniin muihin Belgian kaupunkeihin. Lentokentältä eri puolille Brysseliä liikennöivät myös lentokenttäbussit. Esimerkiksi MIVB/STIB-bussien Airport Line -lentokenttälinja kuljettaa lentomatkustajat puolessa tunnissa European Quarterin alueelle. Bussit lähtevät C-laiturista. (Tiedot tarkistettu 24.6.2018.)
Brysselin pääkenttää pienemmältä Brussels South Charleroin kentältä on matkaa Brysselin keskustaan noin 45 kilometriä. Lentokentältä pääsee Brysselin keskustaan kätevimmin shuttle-busseilla, jotka suuntaavat Brysselin eteläiselle bussiasemalle (Bruxelles-Midi / Brussel-Zuid). Busseja lähtee kentältä noin puolen tunnin välein, ja matka-aika keskustaan on noin tunti. Öisin, kello 24:n jälkeen, shuttle-bussit eivät kulje. Bussimatkan hinta Brysseliin on noin 14 euroa, ja varaus kannattaa tehdä etukäteen netistä. Lentokentältä ostettuna bussilippu voi olla kalliimpi. (Tiedot tarkistettu 24.6.2018.)

Useimmiten kysytyt kysymykset: Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat lentojen varaaminen

Mikä on halvin lento kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat?

Halvin lentolippu kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat paikasta Suomi viimeisen 72 tunnin sisällä oli 109 € meno-paluu reitillä Helsinki kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat. Suosituin reitti on Helsinki kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat ja halvin lippu tälle reitille viimeisen 72 tunnin sisällä oli 176 € meno-paluu.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat?

Yleensä kohteista Suomi, Finnair, TAP AIR PORTUGAL ja Japan Airlines lentävät eniten paikkaan Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat. Suosituin reitti on kohteesta Helsinki, ja Finnair, TAP AIR PORTUGAL & Japan Airlines lentävät tätä reittiä eniten.

Kuinka kaukana lentokenttä Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat on Bryssel keskustasta ?

Bruxelles-National ja muut lentoasemat Lentokenttä on 11 kilometriä päässä kohteen Bryssel keskustasta. Katso kartalla.

Mitä lennot Brysseliin maksavat?

Brysselin lentolippujen hinnoissa on laaja hintahaitari. Eniten halpoja lentoja on tarjolla vuoden alkupuolella, talvella ja alkukeväästä. Koska Helsingin ja Brysselin välillä lentää paljon businessmatkailijoita, eri viikonpäivinä lennettävillä lennoilla voi olla suuriakin hintaeroja. Tavallisesti lennot ovat kalleimmillaan alku- ja loppuviikosta. Lisäksi lennon tarkka lähtöaika voi vaikuttaa hintaan, ja erilaiset suuret tapahtumat ja konferenssit nostavat usein lentojen hintoja. Mikäli onnistut nappaamaan pelkät lennot halvalla, kannattaa tilaisuuteen tarttua, koska siten voit lohkaista suuremman osan matkabudjetistasi majoittumiseen Brysselissä. Lentojen hintavertailussa hyvä apuväline on KAYAKin lentohakupalvelu, jossa pystyt hakemaan lentoja erilaisin kriteerein. Määrittele lennollesi esimerkiksi hintakatto tai etsi lentoreittejä tiettyinä vuorokaudenaikoina. Voit hakea lentoja halutessasi joko suorin tai vaihdollisin yhteyksin.

Kuinka kauan lento Brysseliin kestää?

Suorien lentojen kesto Helsingistä Brysseliin on noin 2 tuntia ja 30 minuuttia. Jos valitset mieluummin välilaskullisen lentoreitin, lentomatkan kesto venyy vähintään noin neljään tuntiin. Usein välilaskulliset lennot kestävät tupla-ajan suoraan lentoon verrattuna: noin viisi tuntia. Mikäli matka-aikataulusi on joustava, lentoreittien vertailu kuitenkin kannattaa. Yhden välilaskun lennot tulevat joskus suoria lentoja edullisemmiksi. Lentoreittejä voit vertailla kätevästi KAYAKin lentohaun avulla.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Brysseliin?

Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Brysseliin liikennöi suomalainen Finnair, joka lentää belgialaiskaupunkiin vilkkain yhteyksin. Yhden välilaskun lentoja Brysseliin tarjoavat puolestaan muun muassa skandinaavinen SAS, latvialainen halpalentoyhtiö airBaltic, saksalainen Lufthansa ja belgialainen Brussels Airlines. Lentoyhtiötä valitessa kiinnitä huomiota siihen, mitä palveluita lippuhinta pitää sisällään. Halpalentoihin ja edullisimpiin lipputyyppeihin eivät välttämättä sisälly ruumaan kirjattavat matkatavarat. Tarkista, onko käsimatkatavaroita suuremmista matkalaukuista siis maksettava lisähinta.

Mitkä lentokentät sijaitsevat lähellä Brysseliä?

Brysselin tuntumassa sijaitsee kolme lentokenttää, joista suurin on Brysselin kansainvälinen lentokenttä. Kaksi muuta lentoasemaa ovat Brussels South Charleroin lentokenttä, joka sijaitsee noin 45 kilometrin päässä Brysselin keskustasta, ja Antwerpenin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee reilun 50 kilometrin päässä Brysselistä. Valtaosa lentoyhtiöistä laskeutuu Brysselin kansainväliselle lentokentälle, mutta välilaskullisilla lennoilla voit päätyä myös Brussels South Charleroin lentokentälle. Myös Antwerpenin lentokentälle päätyvät lentoreitit kannattaa ottaa huomioon matkaa suunnitellessa.

Varaa halvat Bryssel Bruxelles-National ja muut lentoasemat lentoliput

(Meno-paluu)
Lentokentät
Lähtölentokenttä
Helsinki
109 €
vain
109 €
Matkakohde
Bryssel
109 €
vain
109 €
to 6. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
4t 20m
pe 7. syyskuuta
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
15t 35m
109 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ti 4. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
4t 35m
ke 12. syyskuuta
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 30m
140 €
Matka: 9 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 381 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FRA
ATL
Erinomainen 9,6

The food selection and quantity were wonderful! The crew and movie selection were great!

My seat storage pocket was broken and I was unable to store items in it.

FRA
KRK
Hyvä 7,3

The crew was really nice

The flight was delayed, there was no TV or any other entertainment

MUC
JFK
Hyvä 7,0

Lufthansa is always high quality

I dislike how one must stow the entertainment system so early before landing

MUC
YVR
Erinomainen 8,6

easy boarding, great flight attendants

LHR
IAD
OK 5,3

Not much compared to Lufthansa from AID to Munich.

Old plane, old movies, service was mediocre

ti 18. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
9t 20m
ke 26. syyskuuta
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 10m
140 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 129 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
ATL
AMS
OK 5,0

... ear plugs, masks, good food or even picking seats? I remember when it was all complementary and standard on overnight flights. Oh, and the vegetarian breakfast was unfortunately poor as well. I know you can do better, because you used to.

AMS
GLA
Keskiverto 2,0

He missed it due to having a 32 minute layover, which he ran all the way to board.

he had no choice but to look at the closed door of his flight, and wait an additional 7 hours and they didn't even give him a voucher for food. I'm his mother, I'm currently visiting family in Scotland, so couldn't help him much. I'm pretty disgusting and disappointed by the whole experience.

AMS
SEA
OK 5,0

The crew were hardworking, responsive, conscientious and friendly

Really poor entertainment choices esp compared to my inbound AirFrance flight. Boarding was pretty disorganized and late.

SFO
AMS
Keskiverto 3,3

Nothing really

Flew KLM 27 years ago and the airlines seem to be stuck in the same era. Food is poor quality... Have you recently checked the Gulf carriers.

AMS
SFO
Keskiverto 3,3

Very friendly crew going out of way to assist in making trip comfortable

Had travelled KLM to Amsterdam on my first flight 27 years ago and the aircrafts are stuck in that age! Lousy seats, poor quality bathrooms, lousy screens, prefer not to fly them

ma 3. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
17t 30m
ti 11. syyskuuta
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 35m
160 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 433 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,0
RIX
CPH
Keskiverto 2,0

Newer plane for this stretch.

RIX
CDG
Keskiverto 2,0

The passage through Riga airport was terrifying. We arrived from St. Petersburg 6.35 and we left 7.20 to Paris (passengers in transit). We explained at the checkpoint that we had a few minutes, but they controlled us several times until we had to throw several liquid items. In St. Petersburg they had already controlled us, without problems. In short: a sad experience in Riga, which does not speak well of this country: Latvia.

RIX
PLQ
Keskiverto 3,0

Short flight

They charged me 35 dollars to check in and the reason I did not check in was because their other flight was running late and was not sure I will make to that flight. It took forever to get bags in Riga. In the empty flight the way they were seating people was crazy. I'm lifetime gold with American Airlines so I do fair share flying and can tell you it's not a good Airline.

RIX
LED
OK 4,0

most of the crew were polite and helpful

super small plane... had to climb a very narrow staircase into the plane... overhead bins couldn't accommodate much of anything... we weren't warned this in advance. one rude steward (Miks) July 21 Flt. BT444, 18:30-19:50... he just stood there watching me struggle up the outside staircase into the plane with my suitcase... scolded me for bringing suitcase on board, argued with me, etc. (I've traveled the world and this suitcase is always brought on board)... he was not service-oriented or helpful. thankfully, other staff did help... but he left a bad taste in my mouth for this airline.

LED
RIX
Keskiverto 2,0

The passage through Riga airport was terrifying. We arrived from St. Petersburg 6.35 and we left 7.20 to Paris (passengers in transit). We explained at the checkpoint that we had a few minutes, but they controlled us several times until we had to throw several liquid items. In St. Petersburg they had already controlled us, without problems. In short: a sad experience in Riga, which does not speak well of this country: Latvia.

su 16. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
8t 55m
su 23. syyskuuta
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
28t 45m
179 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 2 791 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,3
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
KBP
TLV
Erinomainen 10,0

The check in app and the service

Th outbound flight was delayed

KBP
AMS
OK 4,8

The flight was comfortable and on-time.

You need to realize that not always a person who buys the tickets is also a person who can check-in from home and print boarding passes. My parents don't have a printer at home and 15 euro for printing boarding passes at the airport is a lot of money for some! And where does this price come from anyway? Absolutely ridiculous practice. They were also disappointed that everything was for money, including coffee. Come on!

ODS
IST
OK 4,3

Flight was good

I went to desk for check in and they told me l have to pay 15 euro because that l didn’t check in on line before l get to the airport. They wouldn’t check and give me boarding pass till l paid 15 euro. Horrible airline. After that they wanted to charge us for food and drinks on a international flight. Never again !!!!

KBP
JFK
OK 5,6

Great professional and polite crew.

The flight was delayed 7 hours, and it seems to be norm, as I experienced it more than once. Old plane, having issues with A/C.

TBS
KBP
Keskiverto 2,0

The crew was nice and attentive.

they charged me for not printing my boarding pass. When I tried to check in online my e-ticket could not be found, I explained that to them but didn’t care and got charged anyway.

pe 24. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
7t 10m
pe 31. elokuuta
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 30m
193 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 6,9 Hyvä
Perustuu 1 794 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,1
Mukavuus
7,0
Henkilökunta
7,6
Viihde
6,4
Ateriat
6,4
YYZ
BRU
Erinomainen 8,0

Good and nice Food, crew helps , comfort seat and Entertainment clean and new screens .

VCE
BRU
Erinomainen 9,3

Everything worked out great. Shout out to the Washington Dulles airport for the quickest custom check of my life!

Once in Houston took 30minutes to the luggage to be delivered

BRU
JFK
Keskiverto 3,6

The on board staff was very nice. That's pretty much the only thing that I liked.

Just about everything. Not only were both flights delayed, one without notice, both the check-in and boarding processes were obscenely long with no obvious reason. On board, the staff was very pleasant but took almost 20 minutes to respond to a page and I only paged them one time. The screens for entertainment had a lot of trouble reading touch for both my seatmate and I and the selections were very limited. My seat did not recline which made for a very uncomfortable flight as I had hoped to be able to sleep. They lost one of my bags and somehow still have not found it more than 36 hours later.

MAN
BRU
OK 4,6

Pleasant staff. Comfortable plane. Second leg from Brussels to Frankfurt was great.

Check in at Manchester was a joke. No signage for Brussels Airlines to start with and no one to help. Long queue, over 1½ hours to drop a bag after checking in on line. Every other airline was way faster. Thankfully, security was relatively quick.

BRU
VIE
Huono 0,0

I was not aware of the requirements of the Schengen Agreement and my passport was expiring in a couple of months. I was not able to get on this flight even though my final destination did not have the passport restrictions of the Schengen Agreement. When I booked the flight, I was not made aware of these requirements before my flight.

ti 25. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
4t 20m
ke 26. syyskuuta
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 35m
113 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ma 15. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
4t 20m
ma 22. lokakuuta
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 35m
113 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ma 10. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
5t 30m
ti 18. syyskuuta
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 30m
140 €
Matka: 9 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 381 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FRA
KRK
Hyvä 7,3

The crew was really nice

The flight was delayed, there was no TV or any other entertainment

BOS
FRA
Hyvä 7,3

The flight was nice and the people were friendly and good

My stroller’s leg got broken and I did report

MUC
YVR
Erinomainen 8,6

easy boarding, great flight attendants

EDI
FRA
Hyvä 6,3

Flight late

MUC
JFK
Hyvä 7,0

Lufthansa is always high quality

I dislike how one must stow the entertainment system so early before landing

la 6. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
5t 05m
ke 10. lokakuuta
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 50m
140 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 129 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
AMS
CDG
Hyvä 7,6

expedited check in with nice staff. Security staff were pleasant, and the entire check in process for everything was easy

there was no lounge close to our departure gate

AMS
ATH
Erinomainen 10,0

Nice flight, nice crew, and a nice experience.

IAD
AMS
Erinomainen 10,0

I enjoyed the attention to detail and comfort. Helped to make the flight easier to handle.

AMS
PVG
Erinomainen 10,0

Good service onboard, good food. On time.

SFO
AMS
Keskiverto 3,3

Nothing really

Flew KLM 27 years ago and the airlines seem to be stuck in the same era. Food is poor quality... Have you recently checked the Gulf carriers.

to 29. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
17t 15m
ma 3. joulukuuta
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
14t 25m
121 €
Matka: 5 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ti 11. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
4t 35m
ke 19. syyskuuta
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
4t 30m
140 €
Matka: 9 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 381 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
SEA
FRA
Hyvä 7,6

flight attendant found me a seat away from the screaming babies.

I was surrounded by about 6 babies. This is not acceptable for a long flight! I would like to have options as to where I sit. There should be a baby section where families pay more to be in a section on their own!!

EDI
FRA
Hyvä 6,3

Flight late

FRA
ATL
Erinomainen 9,6

The food selection and quantity were wonderful! The crew and movie selection were great!

My seat storage pocket was broken and I was unable to store items in it.

CDG
FRA
Erinomainen 10,0

on time no hassle

nothing in particular

LHR
IAD
OK 5,3

Not much compared to Lufthansa from AID to Munich.

Old plane, old movies, service was mediocre

ti 4. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
26t 45m
to 13. syyskuuta
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
13t 35m
160 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 433 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,0
PLQ
RIX
Erinomainen 8,0

the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

LED
RIX
Keskiverto 2,0

The passage through Riga airport was terrifying. We arrived from St. Petersburg 6.35 and we left 7.20 to Paris (passengers in transit). We explained at the checkpoint that we had a few minutes, but they controlled us several times until we had to throw several liquid items. In St. Petersburg they had already controlled us, without problems. In short: a sad experience in Riga, which does not speak well of this country: Latvia.

RIX
PLQ
Keskiverto 3,0

Short flight

They charged me 35 dollars to check in and the reason I did not check in was because their other flight was running late and was not sure I will make to that flight. It took forever to get bags in Riga. In the empty flight the way they were seating people was crazy. I'm lifetime gold with American Airlines so I do fair share flying and can tell you it's not a good Airline.

LED
RIX
Keskiverto 2,0

flight was delayed, missed connecting flight. new flight they gave me was also delayed, almost missed connecting flight again

RIX
HEL
OK 4,0

Newer plane.

The plane we were supposed to be on from Riga to Helisinki had mechanical problems so they switched our plane. We had an hour delay do to that. Then when we got to Helsinki our luggage never made it.

to 20. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
16t 25m
pe 21. syyskuuta
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 35m
124 €
Matka: 2 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
pe 7. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
9t 20m
pe 14. syyskuuta
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 10m
151 €
Matka: 8 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 129 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
SFO
AMS
Keskiverto 3,3

Nothing really

Flew KLM 27 years ago and the airlines seem to be stuck in the same era. Food is poor quality... Have you recently checked the Gulf carriers.

LCY
AMS
Erinomainen 10,0

Arrived Early!

Left Late :-)

AMS
GLA
Keskiverto 2,0

He missed it due to having a 32 minute layover, which he ran all the way to board.

he had no choice but to look at the closed door of his flight, and wait an additional 7 hours and they didn't even give him a voucher for food. I'm his mother, I'm currently visiting family in Scotland, so couldn't help him much. I'm pretty disgusting and disappointed by the whole experience.

AMS
ATH
Erinomainen 10,0

Nice flight, nice crew, and a nice experience.

ATL
AMS
OK 5,0

... ear plugs, masks, good food or even picking seats? I remember when it was all complementary and standard on overnight flights. Oh, and the vegetarian breakfast was unfortunately poor as well. I know you can do better, because you used to.

la 24. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
5t 10m
ma 3. joulukuuta
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 15m
141 €
Matka: 10 päivää
8,0ErinomainenNäytä arvostelut
Kokonaisarvio 8,0 Erinomainen
Perustuu 22 381 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,1
Koneeseennousu
8,1
Mukavuus
7,9
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,7
Ateriat
7,7
FRA
KRK
Hyvä 7,3

The crew was really nice

The flight was delayed, there was no TV or any other entertainment

BUD
FRA
Erinomainen 10,0

Requested assistance in Budapest for my 84 yr old mother that walks with a cane for the Frankfurt airport and Baltimore. No one showed up. Lots of walking at Frankfurt and having to board out on runway up all the steps was not easy.

ORD
FRA
Erinomainen 10,0

The willingness of crew to accommodate passengers, comfortable seats very little of turbulance

Everything was OK

SEA
FRA
Hyvä 7,6

flight attendant found me a seat away from the screaming babies.

I was surrounded by about 6 babies. This is not acceptable for a long flight! I would like to have options as to where I sit. There should be a baby section where families pay more to be in a section on their own!!

MUC
JFK
Hyvä 7,0

Lufthansa is always high quality

I dislike how one must stow the entertainment system so early before landing

ma 10. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
22t 25m
ke 19. syyskuuta
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
8t 50m
160 €
Matka: 10 päivää
Kokonaisarvio 6,8 Hyvä
Perustuu 433 arvosteluun
Kokonaisarvosana
7,1
Koneeseennousu
7,2
Mukavuus
6,9
Henkilökunta
7,5
Viihde
5,8
Ateriat
6,0
RIX
CDG
Keskiverto 2,0

The passage through Riga airport was terrifying. We arrived from St. Petersburg 6.35 and we left 7.20 to Paris (passengers in transit). We explained at the checkpoint that we had a few minutes, but they controlled us several times until we had to throw several liquid items. In St. Petersburg they had already controlled us, without problems. In short: a sad experience in Riga, which does not speak well of this country: Latvia.

LED
RIX
Keskiverto 2,0

flight was delayed, missed connecting flight. new flight they gave me was also delayed, almost missed connecting flight again

RIX
HEL
OK 4,0

Newer plane.

The plane we were supposed to be on from Riga to Helisinki had mechanical problems so they switched our plane. We had an hour delay do to that. Then when we got to Helsinki our luggage never made it.

RIX
CPH
Keskiverto 2,0

Newer plane for this stretch.

PLQ
RIX
Erinomainen 8,0

the flight started at time. the attendant were fine. but i consider this flight not as a cheap flight. therefore, it should be possible, so early in the morning to offer a coffee at least.

the experience on board should be improved, particularly when the flight is not different from regular airlines in terms of cost

ke 12. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
12t 25m
to 20. syyskuuta
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
10t 15m
151 €
Matka: 9 päivää
Kokonaisarvio 7,7 Hyvä
Perustuu 2 129 arvosteluun
Kokonaisarvosana
8,0
Koneeseennousu
8,0
Mukavuus
7,7
Henkilökunta
8,5
Viihde
7,1
Ateriat
7,4
AMS
PVG
Erinomainen 10,0

Good service onboard, good food. On time.

LCY
AMS
Erinomainen 10,0

Arrived Early!

Left Late :-)

AMS
SFO
Keskiverto 3,3

Very friendly crew going out of way to assist in making trip comfortable

Had travelled KLM to Amsterdam on my first flight 27 years ago and the aircrafts are stuck in that age! Lousy seats, poor quality bathrooms, lousy screens, prefer not to fly them

AMS
SFO
Erinomainen 10,0

Friendly attendants. Decent food, and frequent snacks and beverages.

No charging ports for electronic devices.

SFO
AMS
Keskiverto 3,3

Nothing really

Flew KLM 27 years ago and the airlines seem to be stuck in the same era. Food is poor quality... Have you recently checked the Gulf carriers.

pe 28. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
16t 00m
su 30. syyskuuta
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
5t 25m
125 €
Matka: 3 päivää
Kokonaisarvio 0,0 Huono
Perustuu 0 arvosteluun
ma 17. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaa
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
21t 45m
su 23. syyskuuta
BRU
Brussels Bruxelles-National & other airports
HEL
Helsinki-Vantaa
28t 45m
184 €
Matka: 7 päivää
Kokonaisarvio 6,1 Hyvä
Perustuu 2 791 arvosteluun
Kokonaisarvosana
6,3
Koneeseennousu
6,5
Mukavuus
6,1
Henkilökunta
7,0
Viihde
5,1
Ateriat
5,5
VCE
KBP
Keskiverto 2,0

The airline was late to Kiev from Venice and my bag did bot make the transfer to Tel Aviv and now my bag is lost

ODS
KBP
Hyvä 6,6

Short flight

Computer wouldn't let me check in online so I had the pleasure to pay them for the inconvenience I caused them for printing

KBP
TLV
Erinomainen 10,0

The check in app and the service

Th outbound flight was delayed

ATH
KBP
OK 4,5

Their app wouldn't download on my phone, so I was unable to check in in advance. I had to pay 15 euros to get a boarding pass - absolutely ridiculous.

KBP
AMS
OK 4,8

The flight was comfortable and on-time.

You need to realize that not always a person who buys the tickets is also a person who can check-in from home and print boarding passes. My parents don't have a printer at home and 15 euro for printing boarding passes at the airport is a lot of money for some! And where does this price come from anyway? Absolutely ridiculous practice. They were also disappointed that everything was for money, including coffee. Come on!

Näytä lisää tuloksia
*
Hinnat kattavat yhden henkilön sähköiset liput ja sisältävät kaikki verot sekä maksut EUR.

Teemme parhaamme täsmällisten hintojen löytämiseksi, mutta emme voi taata hintoja.

Tästä syystä:

Emme myy tuotteita
Emme määritä hintoja KAYAK-sivustolla, joten emme voi myöskään taata sitä, mitä muut yritykset myyvät.

Keräämme paljon tietoja sinulle
Voit palvelumme avulla vertailla helposti ja nopeasti satojen matkailusivustojen tuloksia. Tässä mielessä KAYAK on matkatyökalu ja emme voi taata löytämiämme hintoja.

Miksi hinnat eivät täsmää sataprosenttisesti?
Lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen hinnat muuttuvat jatkuvasti. Sadat ihmiset voivat yrittää yhtäaikaisesti ostaa samaa vaihtoehtoa. Tämän seurauksena saatat huomata toisinaan, että tietyt hinnat eivät ole enää saatavilla.

Onko sinulla lisäkysymyksiä tai haluatko raportoida täsmäämättömön hinnan?
Lähetä meille ja joku tiimistämme vastaa sinulle pikaisesti.

Unohditko salasanan?

Kirjoita tiliisi liitetty sähköpostiosoite, niin lähetämme sinulle linkin, jonka avulla voit nollata salasanasi.

Peruuta