Hae lentoja
Tarjoukset
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Lentoyhtiöt

Etsi halpoja lentoja Belgiaan alk. 40 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Suomesta Belgiaan, jonka lähtöpäivä on 29.10.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
pe 19/7
pe 26/7

Vertaa lentolippuja Belgiaan sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 44 772 546 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Osuvimmat Belgian lentotarjoukset

Halvimmat meno-paluulennon hinnat, jotka käyttäjät ovat löytäneet KAYAKi-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.

Bryssel
Brysselsuora lento105 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

40 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 17 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 15 %.
Lento Helsinki – Bryssel Charleroi Brussels

Useimmiten kysytyt kysymykset - Belgian lentojen varaus

 • Kuinka pitkä on lento Belgiaan?

  Suoran lennon lentoaika reitille Suomesta - Belgiaan on yleensä 13t 05m, mikä kattaa kokonaisuudessaan 2972 km etäisyyden. Suosituin reitti on Helsinki - Bryssel, jonka keskimääräinen lentoaika on 2t 35m.

 • Mikä on halvin lento Belgiaan?

  Halvin viimeisten 72 tunnin aikana löytynyt lippu Belgiaan Suomesta on yhteen suuntaan 23 € ja meno-paluulennolle 50 €. Suosituin reitti on Helsinki-Vantaan lentoasema - Bryssel Bruxelles-National, ja halvin tälle reitille löytynyt lentolippu viimeisten 72 tunnin aikana oli 50 €.

 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät Belgiaan?

  Finnair, Japan Airlines ja TAP AIR PORTUGAL operoivat useimmiten lentoja reitille Suomesta - Belgiaan.

 • Mikä on suosituin kohde Belgiassa?

  KAYAK-lentohakujen perusteella suosituin matkakohde on Bryssel (100 % hakujen kokonaismäärästä Belgiaan).

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

  KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa sen määrittelemiseksi onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän aikana. Näiden tietojen avulla matkustajat voivat päättää onko aika ostaa vai odottaa.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Belgiaan

 • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Belgian lentotarjoukset.

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät Belgiaan

Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennät ]Suomesta Belgiaan? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
airBalticPistemäärä perustuu 222 arvosteluun
7,4Ateriat
7,7Mukavuus
7,9Koneeseennousu
7,1Viihde
8,2Henkilökunta
Lentoyhtiöiden arvostelut

Siirtyminen Riikassa koneesta toiseen. Vaimoni on liikunta rajoitteinen, hänelle oli järjestetty oma kuljetus. Avustaja kovi vielä kirjaamassa meidät jatkolennolle ja vei autolla suoraan jatkolennon koneen viereen. Vaimoni oli todella iloinen tällaisesta palvelusta jonka Air Baltic teki hänelle ilman pyytämättä. Häneltä iso kiitos♥️

10,0 ErinomainenMauri, marrask. 2023AGP - RIX
Lue lisää airBaltic arvosteluista

Siirtyminen Riikassa koneesta toiseen. Vaimoni on liikunta rajoitteinen, hänelle oli järjestetty oma kuljetus. Avustaja kovi vielä kirjaamassa meidät jatkolennolle ja vei autolla suoraan jatkolennon koneen viereen. Vaimoni oli todella iloinen tällaisesta palvelusta jonka Air Baltic teki hänelle ilman pyytämättä. Häneltä iso kiitos♥️

Helsingin kentällä ei ollut ruuhkia ja Finnair asiakkaat pääsevät todella helposti kirjautumaan lennolle ja jättämään laukut. Tämä on muita lentoyhtiöitä parempi hyvän automatisoinnin takia. Saat myös nesteet tuoda käsimatkatavaroissa rajatta. Koneet ovat hyvät ja palvelu myös pelasi. Henkilökunta vaikuttaa kiireiseltä myös busineksessä. Palvelu toimii nopeasti, mutta henkilökunnalla ei ole muutoin aikaa vaihtaa asiakkaan kanssa yhtään keskustelua ja välillä kun teit tilausta, niin jo hän kiirehti lähtemään ennen kuin olin sanonut viimeistä tuotetta. Suomalaisyhyiössä toivoin myös suomen kielistä palvelua. Sitä ei tällä kertaa toteutunut businesluokassa, mutta vaivoin sain hoideltua englanniksi tilaukset ja asiani. Palvelu oli klassisen ystävällistä ilman erityismainintoja. Samppanjaa yhtiöllä ei ole varaa nykyään tarjota tia myydä. Sen on korvannut Cuvee. Hinnat on kuitenkin muistettu nostaa. Helppouden, nopeuden ja turvallisuuden tähden voisin valita Finnairin uudestaan. Palvelun kannalta valitsisin todennäkäisesti toisen yhtiön vastaavalla hinnalla.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Lento myöhässä 9h ja lähtö seuraavan vuorokauden puolella. Ei mitään tietoa finnairilta kuinka toimitaan, miten yöpyminen hoidetaan, mitä korvataan jne. Surkea suoritus.

Asiakkaita suositellaan menemään kentälle hyvissä,ajoin, mutta finskin lähtöselvitys ja bag drop portit avautuvat, aina, liian myöhään. (munchen)

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Varaa halvat Belgian lentoliput

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

15.10.ti
suora lentoRyanair
2t 45mHEL-CRL
22.10.ti
suora lentoRyanair
2t 40mCRL-HEL
105 €
5.8.ma
1 välilaskuairBaltic
18t 30mHEL-BRU
11.8.su
1 välilaskuairBaltic
18t 50mBRU-HEL
114 €
8.8.to
1 välilaskuairBaltic
24t 55mHEL-BRU
12.8.ma
1 välilaskuairBaltic
21t 40mBRU-HEL
136 €
9.9.ma
1 välilaskuLufthansa
13t 45mHEL-BRU
17.9.ti
1 välilaskuLufthansa
8t 55mBRU-HEL
149 €
23.9.ma
1 välilaskuLufthansa
13t 45mHEL-BRU
30.9.ma
1 välilaskuLufthansa
14t 15mBRU-HEL
153 €
8.8.to
2 välilaskuaScandinavian Airlines
22t 40mHEL-BRU
11.8.su
2 välilaskuaScandinavian Airlines
16t 30mBRU-HEL
220 €
24.9.ti
suora lentoFinnair
2t 35mHEL-BRU
1.10.ti
suora lentoFinnair
2t 35mBRU-HEL
282 €
15.10.ti
suora lentoFinnair
2t 35mHEL-BRU
22.10.ti
suora lentoFinnair
2t 40mBRU-HEL
306 €
15.10.ti
2 välilaskuaScandinavian Airlines
9t 10mHEL-BRU
22.10.ti
2 välilaskuaScandinavian Airlines
6t 55mBRU-HEL
310 €
1.7.ma
1 välilaskuKLM
14t 20mHEL-BRU
4.7.to
1 välilaskuKLM
6t 00mBRU-HEL
341 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

29.10.ti
suora lentoRyanair
3t 00mHEL-CRL
40 €
30.7.ti
suora lentoRyanair
2t 45mHEL-CRL
42 €
16.7.ti
1 välilaskuairBaltic
12t 35mHEL-BRU
68 €
19.7.pe
1 välilaskuairBaltic
12t 35mHEL-BRU
70 €
15.8.to
1 välilaskuScandinavian Airlines
4t 30mHEL-BRU
118 €
15.8.to
1 välilaskuScandinavian Airlines
4t 30mHEL-BRU
120 €
20.7.la
suora lentoFinnair
2t 35mHEL-BRU
126 €
24.9.ti
suora lentoFinnair
2t 35mHEL-BRU
129 €
25.6.ti
3 välilaskuaLufthansa
19t 30mHEL-BRU
620 €
25.6.ti
3 välilaskuaLufthansa
15t 40mHEL-BRU
695 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Viime hetken lennot Belgiaan

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

21.6.pe
Useita kohteitaTurkish Airlines
23t 25mHEL-BRU
23.6.su
Useita kohteitaTurkish Airlines
27t 20mBRU-HEL
291 €
20.6.to
Useita kohteitaTurkish Airlines
22t 55mHEL-BRU
24.6.ma
Useita kohteitaTurkish Airlines
15t 35mBRU-HEL
321 €
21.6.pe
Useita kohteitaScandinavian Airlines
5t 05mHEL-BRU
23.6.su
Useita kohteitaScandinavian Airlines
8t 30mBRU-HEL
346 €
21.6.pe
suora lento
2t 35mHEL-BRU
23.6.su
Useita kohteita
8t 25mBRU-HEL
363 €
20.6.to
Useita kohteitaScandinavian Airlines
17t 30mHEL-BRU
24.6.ma
Useita kohteitaScandinavian Airlines
6t 40mBRU-HEL
395 €
21.6.pe
Useita kohteitaKLM
18t 35mHEL-BRU
1.7.ma
Useita kohteitaKLM
25t 20mBRU-HEL
425 €
21.6.pe
Useita kohteita
17t 30mHEL-BRU
1.7.ma
Useita kohteita
14t 15mBRU-HEL
436 €
21.6.pe
Useita kohteitaScandinavian Airlines
17t 30mHEL-BRU
23.6.su
Useita kohteitaScandinavian Airlines
5t 15mBRU-HEL
438 €
21.6.pe
suora lentoFinnair
2t 35mHEL-BRU
23.6.su
suora lentoFinnair
2t 40mBRU-HEL
443 €
21.6.pe
suora lentoFinnair
2t 35mHEL-BRU
1.7.ma
suora lentoFinnair
2t 35mBRU-HEL
689 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Belgiaan

Tarjouksia paluulennolle:

Belgia - Suomi

Matkustamoluokat:

895 €
48 €

Selaa lähtöpaikkoja: