Hae lentoja
Oivalluksia
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Suorat lennot
Lentoyhtiöt
Tarjoukset

Etsi halpoja lentoja Ranskasta Helsinkiin alk. 35 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Helsinkiin, jonka lähtöpäivä on 5.6.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun.
1 aikuinen
0 laukkua
pe 28/6
pe 5/7

Vertaa lentolippuja Helsinkiin sadoilta matkailusivustoilta kerralla

 
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsinkiin
Nämä ovat lentoyhtiöt, jotka KAYAK-käyttäjät ovat valinneet useimmin hakutulosten joukosta lennoille Helsinkiin
Viimeisten 7 päivän aikana matkustajat ovat tehneet hakuja 43 361 115 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Lennot Helsinkiin - Matkailun oivalluksia ja trendejä

Saat tietopohjaisia näkemyksiä ja trendejä lennoista Helsinkiin, jotka auttavat sinua löytämään halvimmat lennot, parhaan ajankohdan lentää ja paljon muuta.

Mikä lento on halvin kohteeseen Helsinki?

Nämä ovat osuvimmat hinnat, jotka käyttäjät ovat löytäneet KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana
Kun matkustetaan kohteesta Helsinki, halvin kaupunki mistä lähteä lennolle viimeisten kolmen päivän oli Pariisi lentojen hintojen ollessa niinkin alhaisia kuin 31 € yhteen suuntaan ja 60 € meno-paluu. Lennot kaupungistaPariisi ovat etsityimpien joukossa ja niiden lähtöhinta on 101 € per meno-paluulento.

Kuinka paljon maksaa lento Helsinki?

Keskimääräinen ja halvin hinta kaikille lennoille Helsinki kustakin lähtöpaikasta, jotka käyttäjät ovat löytäneet KAYAK-sivustolta viimeisen kuukauden aikana
Lento Helsinki maksaa keskimäärin 162 €. Halvin hinta, jonka KAYAK on löytänyt viimeisten 2 viikon aikana, olii 28 € ja lennon lähtöpaikka oli Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä. Suosituimmat reitit KAYAK-sivustolla Nizza Helsinki, jotka maksavat keskimäärin 168 € ja Pariisin Helsinki, jotka maksavat puolestaan keskimäärin 207 €.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää Helsinkiin?

Kaikkien KAYAK-sivustolla napsautettujen Helsinki lentojen keskihinta kultakin päivältä viimeisten 12 kuukauden aikana
KAYAK-sivuston tietojen perusteella halvin päivä lentää Helsinkiin on perjantai, jolloin liput voivat olla niinkin edullisia kuin 233 €. Toisaalta kallein lentopäivä on maanantai, jolloin hinnat ovat keskimäärin 323 €.

Mikä on halvin kuukausi lentää Helsinki?

Kuukausittaisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa kaikki viime vuoden kuukausittaiset hinnat HelsinkiHelsinki lennoille, poistaa ylimmän 0,1 prosentin osuuden ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ja ottaa sitten kunkin kuukauden kaikkien arvojen mediaanin.
Edullisin kuukausi lennoille ]Helsinki on tammikuu, jossa liput maksavat keskimäärin 171 € yhdensuuntaisten lentojen osalta. Toisaalta kalleimmat kuukaudet ovat heinäkuu ja elokuu, jolloin lippujen keskimääräinen hinta Ranskasta on 392 € ja 372 €. Menopaluumatkojen osalta paras matkakuukausi on tammikuu, jolloin keskihinta on 189 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää Helsinki?

Keskihinta kaikille lennoille Helsinki riippuen lähtöajankohdasta, joita KAYAK-käyttäjät ovat napsauttaneet viimeisten 2 viikon aikana
Halvin vuorokaudenaika lentää Helsinki on yleensä iltapäivällä lentojen maksaessa keskimäärin157 €. Kallein vuorokaudenaika lentää Helsinki on yleensä yöllä, mikä on ruuhkaisinta aikaa lipun keskihinnan ollessa 287 €.

Mikä on hyvä Helsinki lentotarjous?

Jos etsit halpoja lentolippuja ]Helsinki, 25 % käyttäjistämme löysi lippujaHelsinki korkeintaan seuraavilla hinnoilla: Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä 106 € yhdensuuntainen - 168 € menopaluu, Nizza 140 € yhdensuuntainen - 132 € manopaluu.

Kuinka paljon etukäteen minun pitäisi varata lento Helsinki?

Päivittäisten keskihintojen laskemiseksi KAYAK ottaa huomioon kaikki hinnat jokaiselta päivää ennen lähtöä viimeisen vuoden ajalta lennoille Helsinki, poistaa ylimmät 0,1 % ottaakseen huomioon poikkeavat arvot ja ottaa sitten kaikkien arvojen keskiarvon kunkin kuukauden osalta.
Jotta voit löytää keskivertoa alhaisemman hinnan tulisi varaus tehdä 2 viikkoa ennen lähtöä Jotta voit löytää ehdottomasti halvimman hinnan tietojomme mukaan sinun tulisi tehdä varaus 70 päivää ennen lähtöä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Helsinki?

Lentoyhtiöillä Finnair, Air France ja Norwegian Air International löytyy yleensä useimmiten yhteyksiä Ranska–Helsinki välillä. Katso viikoittaisten lentojen määrä suosituimpien lentoyhtiöiden lennoilla kohteeseen Helsinki.

Mitkä lentoyhtiöt tarjoavat eniten lentojas Helsinki?

Niistä 2 lentoyhtiöstä, jotka lentävät Helsinki, Finnair tarjoaa eniten lentoja eli noin235 viikossa, ja seuraavaksi eniten lentoja tarjoaa Norwegian Air International lentoyhtiö, jolla on 2 lentoa viikossa.

Kuinka pitkä on lento Helsinki?

Lentosi kesto Helsinkiin riippuu lähtö- ja saapumiskentistä. Lennot, joihin sisältyy välilasku, ovat luonnollisesti myös pidempiä. Suosituimmat reitit Helsinkiin KAYAK-sivustolla ovat ]Nizzasta, jonka lentoaika on 3t 10m, Pariisin, jonka lentoaika on 4t 07m, Lyonin, jonka lentoaika on 5t 00m ja Marseillen, jonka lentoaika on 5t 00m.

Kuinka monta suoraa lentoa Helsinki on joka päivä?

Joka päivä on noin 34 suoraa lentoa Ranskan Helsinki Suurin osa lennoista lähtee iltapäivällä 14:00 ollessa yleisin lähtöaika ja 38 % lentojen lähtiessä iltapäivällä.

Kuinka monta suoraa lento Helsinki on viikottain?

Viikoittain on noin 237 suoraa lentoa Ranskan Helsinki. Yleisin lähtöpäivä on maanantai, ja 16 % lennoista lähtee tänä päivänä.

Kuinka monta kaukolentoa Helsinki on joka viikko?

Yhtään pitkän matkan lentoa (lennon kesto 6-12 tuntia) tai keskipitkän matkan lentoa (lennon kesto 3-6 tuntia) ei lennetä Helsinki. Sen sijaan löytyy 55 lyhyen matkan lentoa (lennon kesto enintään 3 tuntia), joista suurin osa saapuu Pariisista.

How many cities have direct flights to Helsinki?

From Ranskasta, there are direct flights to Helsinki from 2 cities. The city with the most direct flights is Pariisin, with 44 direct flights each week.

Hyvä tietää

Matalasesonki

marraskuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

35 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 30 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 14 %.
Lento Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema – Helsinki

Useimmiten kysytyt kysymykset - Helsingin lentojen varaus

 • Mikä lento on halvin kohteeseen Helsinki?

  Kun matkustetaan kohteesta Helsinki, halvin kaupunki mistä lähteä lennolle viimeisten kolmen päivän oli Pariisi lentojen hintojen ollessa niinkin alhaisia kuin 31 € yhteen suuntaan ja 60 € meno-paluu. Lennot kaupungistaPariisi ovat etsityimpien joukossa ja niiden lähtöhinta on 101 € per meno-paluulento.

 • Kuinka kaukana kenttä Helsinki on Helsinki keskustasta?

  Helsinki on 17 km päässä kohteen Helsinki keskustasta.

 • Minkä niminen on lentoasema kohteessa Helsinki?

  Lennettäessä kohteeseen Helsinki saavut Helsinki (HEL). Lentokenttä tunnetaan myös nimellä Helsinki-Vantaan lentoasema.

 • Kuinka paljon maksaa lento Helsinkiin?

  Lento Helsinkiin maksaa keskimäärin 162 €. Halvin KAYAK-sivustolta löytynyt hinta viimeksi kuluneiden 2 viikon aikana on 28 € ja se oli lähdöille kentältä Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä.

 • Kuinka KAYAK löytää niin alhaiset hinnat lennoille Helsinkiin?

  KAYAK on matkahakukone. Etsimme verkosta osuvimpia hintoja käyttäjillemme. Käsittelemme vuosittain yli 2 miljardia lentokyselyä, minkä ansioista voimme näyttää lentoja eri hintakategorioissa ja eri vaihtoehtoja lennoille Helsinkiin.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi -työkalu auttaa minua valitsemaan juuri oikean hetken ostaa lentolippu Helsinkiin?

  KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa selvittääkseen muuttuuko lennon hinta Helsinkiin todennäköisesi seuraavan 7 päivän kuluessa, jotta matkailijat saavat selville kannattaako heidän odottaa vai tehdä varaus jo.

 • Mikä on KAYAK Mix vaihtoehto lennoille Helsinkiin?

  KAYAK Mixin avulla voit yhdistää yhdensuuntaisia lippuja säästääksesi suhteessa perinteisiin meno-paluulippuihin. Voit lentää esimerkiksi Helsinkiin ja takaisin toisen yhtiön koneella.

 • Mitä KAYAK-sivuston "joustavat päivät" -haku tarkoittaa, ja miksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota etsittäessä lentoja Helsinkiin?

  Joskus matkapäivissä on joustoa, ja jos et ole vielä lyönyt lukkoon tarkkoja matkustuspäiviä joustavat päivät -haku näyttää kaikki vaihtoehdot Helsinkiin lennoille jopa kolme päivää ennen/jälkeen etsimiesi päivämäärien. Voit sitten valita sinulle parhaiten sopivat lennot.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Helsinkiin

 • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Helsingin lentotarjoukset.

Suositko suora lentoja kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasema?

Selvitä, mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Helsinki-Vantaan lentoasema, minä päivinä ne lentävät ja varaa suorat lennot.

Suorat lähdöt

kentältä Ranska kentälle Helsinki-Vantaan lentoasema

maanantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +51 lisää

ANA,Aegean Airlines, +52 lisää

tiistaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

keskiviikkona

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

torstaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +53 lisää

ANA,Aegean Airlines, +54 lisää

perjantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

lauantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +49 lisää

ANA,Aegean Airlines, +50 lisää

sunnuntaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +53 lisää

ANA,Aegean Airlines, +54 lisää

Näytä enemmän suoria lentoja

Suorat paluut

kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Ranska

maanantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +51 lisää

ANA,Aegean Airlines, +52 lisää

tiistaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

keskiviikkona

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

torstaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +53 lisää

ANA,Aegean Airlines, +54 lisää

perjantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +52 lisää

ANA,Aegean Airlines, +53 lisää

lauantaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +49 lisää

ANA,Aegean Airlines, +50 lisää

sunnuntaina

ANA,Aegean Airlines,Air Canada, +53 lisää

ANA,Aegean Airlines, +54 lisää

Näytä enemmän suoria lentoja
Näytä enemmän suoria lentoja

Suosittu lentoyhtiö reitille Ranskasta - Helsinkiin

 
Katso todelliset, tarkistetut KAYAK-asiakkaiden arvostelut lentoyhtiöille, jotka lentävät Helsinkiin. Lentoyhtiön pisteet on koottu kaikista arvosteluista, jotka matkustajat ovat jättäneet KAYAK-sivustolle lennettyäänRanskasta Helsinkiin. KAYAK ei näytä yli viisi vuotta vanhoja arvosteluja. Lue, kuinka KAYAK kerää arvosteluja.
Tarvitsetko apua lentoyhtiön valinnassa, kun lennätHelsinkiin? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet tarkistettujen KAYAK-asiakasarvioiden perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1371 arvosteluun
7,8Koneeseennousu
7,5Mukavuus
6,9Ateriat
8,2Henkilökunta
7,0Viihde
Lentoyhtiöiden arvostelut

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

6,0 HyväAnonyymi, tammik. 2023SIN - HEL
Lue lisää Finnair arvosteluista

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Sopiva lämpötila, tilava economy ja leffojen lisäksi myös sarjoja. Ruoka oli ihan ok, eikä tietysti voi miellyttää kaikkia.

Oli kylmä. Aika moni aivasteli tai niiskutti 12 tunnin lennon päättyessä.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

lentoemännät hoiti tehtävänsä hyvin. Koneen ilmastoinnissa oli vikaa, tuli vilu.

Varaa halvat lentoliput $Ranskasta Helsinkiin

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

 
Nämä ovat halvimmat meno-paluu lennot Helsinkiin, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
25.8.su
suora lentoRyanair
2t 50mBVA-HEL
28.8.ke
suora lentoRyanair
3t 00mHEL-BVA
65 €
26.6.ke
suora lentoRyanair
2t 50mBVA-HEL
3.7.ke
suora lentoRyanair
3t 00mHEL-BVA
78 €
22.11.pe
1 välilaskuLufthansa
9t 20mLYS-HEL
4.12.ke
1 välilaskuLufthansa
6t 10mHEL-LYS
144 €
6.11.ke
1 välilaskuAir France
9t 35mTLS-HEL
12.11.ti
1 välilaskuAir France
9t 45mHEL-TLS
147 €
18.9.ke
1 välilaskuLufthansa
5t 45mBOD-HEL
24.9.ti
1 välilaskuLufthansa
12t 30mHEL-BOD
151 €
13.9.pe
1 välilaskuKLM
5t 45mTLS-HEL
17.9.ti
1 välilaskuKLM
17t 45mHEL-TLS
152 €
19.11.ti
1 välilaskuKLM
5t 55mTLS-HEL
24.11.su
1 välilaskuKLM
10t 15mHEL-TLS
154 €
11.9.ke
1 välilaskuAir France
7t 25mMRS-HEL
18.9.ke
1 välilaskuAir France
5t 35mHEL-MRS
155 €
13.9.pe
suora lentoFinnair
2t 50mCDG-HEL
18.9.ke
suora lentoFinnair
3t 05mHEL-CDG
189 €
20.8.ti
suora lentoFinnair
3t 00mCDG-HEL
23.9.ma
suora lentoFinnair
3t 05mHEL-CDG
191 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

 
Lennätkö vain yhteen suuntaan? Alla on joitakin parhaita tarjouksia yhdensuuntaisille lennoille Helsinkiin, jotka on löydetty KAYAK-sivustolta viimeisten 72 tunnin aikana.
5.6.ke
suora lentoRyanair
2t 50mBVA-HEL
35 €
21.8.ke
suora lentoRyanair
2t 50mBVA-HEL
37 €
15.8.to
1 välilaskuKLM
16t 45mMRS-HEL
90 €
20.8.ti
suora lentoAir France
3t 00mCDG-HEL
96 €
26.9.to
1 välilaskuKLM
9t 10mTLS-HEL
96 €
14.8.ke
1 välilaskuAir France
8t 35mTLS-HEL
98 €
26.6.ke
suora lentoFinnair
2t 50mCDG-HEL
106 €
28.6.pe
suora lentoFinnair
2t 50mCDG-HEL
116 €
16.6.su
1 välilaskuLufthansa
5t 00mNCE-HEL
124 €
20.9.pe
1 välilaskuLufthansa
11t 40mTLS-HEL
129 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Viime hetken lennot Helsinkiin

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

 
Nämä viime hetken lentotarjoukset ovat halvimmat lennot, jotka KAYAK on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana lennoille Helsinkiin, jotka lähtevät seuraavien 10 päivän aikana.
2.6.su
suora lentoRyanair
2t 50mBVA-HEL
5.6.ke
suora lentoRyanair
3t 00mHEL-BVA
97 €
1.6.la
Useita kohteitaScandinavian Airlines
5t 25mCDG-HEL
8.6.la
Useita kohteitaScandinavian Airlines
6t 50mHEL-CDG
186 €
31.5.pe
Useita kohteitaScandinavian Airlines
4t 50mCDG-HEL
4.6.ti
Useita kohteitaScandinavian Airlines
5t 10mHEL-CDG
188 €
31.5.pe
Useita kohteitaAir France
8t 35mTLS-HEL
12.6.ke
Useita kohteitaAir France
10t 15mHEL-TLS
209 €
31.5.pe
Useita kohteitaAir France
11t 35mTLS-HEL
10.6.ma
Useita kohteitaAir France
16t 10mHEL-TLS
235 €
3.6.ma
Useita kohteitaLufthansa
9t 35mNCE-HEL
12.6.ke
Useita kohteitaLufthansa
11t 30mHEL-NCE
271 €
3.6.ma
suora lentoFinnair
2t 50mCDG-HEL
6.6.to
suora lentoFinnair
3t 05mHEL-CDG
283 €
30.5.to
suora lentoFinnair
3t 00mCDG-HEL
4.6.ti
suora lentoFinnair
3t 05mHEL-CDG
284 €
1.6.la
Useita kohteitaKLM
6t 15mTLS-HEL
18.6.ti
Useita kohteitaKLM
10t 15mHEL-TLS
304 €
3.6.ma
Useita kohteitaLufthansa
8t 30mNCE-HEL
10.6.ma
Useita kohteitaLufthansa
4t 45mHEL-NCE
319 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Helsinkiin

Matkakohde:

Helsinki (HEL)Suomi

Tarjouksia paluulennolle:

Helsinki - Ranska

Matkustamoluokat:

419 €
55 €

Selaa matkakohteita: