Etsi halpoja lentoja New York alk. 293 €

Tämä on halvin yhdensuuntaisen lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana hänen etsiessä lentoa, jonka lähtöpäivä on 21.1.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa ja tee tämän tarjouksen haku uudelleen.
1 aikuinen
0 laukkua
to 4/1
to 11/1
Matkailijat ovat viimeisten seitsemän päin ajan hakeneet 44 100 490 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy miksi:

Säästä 19 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Vertaa lentolippuja New York sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Viimeisimmät New York lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINNew York
1 välilasku alk. 381 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

marraskuu

Huippusesonki

kesäkuu

Halvin lento

293 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 13 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 1 %.
Lento Helsinki – New Windsor

Useimmiten kysytyt kysymykset - New York lentojen varaus

 • Kuinka pitkä on lento New York?

  Suoran lennon lentoaika reitille Suomesta - New York on yleensä 20t 37m, mikä kattaa kokonaisuudessaan 10469 km etäisyyden. Suosituin reitti on Helsinki - New York, jonka keskimääräinen lentoaika on 8t 45m.

 • Mikä on halvin lento New York?

  Halvin lippu New York Suomesta , joka on löytynyt viimeisen 72 tunnin aikana maksaa 381 €. Suosituin reitti on Helsinki-Vantaan lentoasema - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema, ja halvin tälle reitille löytynyt lentolippu viimeisten 72 tunnin aikana oli 399 €.

 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät New York?

  American Airlines, Finnair ja British Airways operoivat useimmiten lentoja reitille Suomesta - New York.

 • Mitkä ovat suosituimmat kohteet New York?

  Seuraavaksi suosituimmat kohteet ovat White Plains (1%) ja Islip (0,5%).

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

  KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa sen määrittelemiseksi onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän aikana. Näiden tietojen avulla matkustajat voivat päättää onko aika ostaa vai odottaa.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen New York

 • Etsitkö halpaa lentolippua New York? 25 % käyttäjistämme on löytänyt New York näillä hinnoilla tai halvemmalla: Helsingistä 636 € meno-paluu
 • Varaa vähintään 2 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
 • Kuukausista kesäkuu, heinäkuu ja elokuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Suomesta on helmikuu.
 • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat New York lentotarjoukset.
Näytä lisää vinkkejä

Suositut 3 lentoyhtiötä, jotk lentävät New York

Tarvitsetko apua lentoyhtiön valitsemisessa lennolle Suomesta Suomeen? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet KAYAKin arvostelujen perusteella.
7,8
LufthansaPistemäärä perustuu 29309 arvosteluun
84crew
75food
76entertainment
80overall
80boarding
77comfort
Lentoyhtiöiden arvostelut
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Lue lisää lentoyhtiöstä Lufthansa
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Miinukset: "Ihan tajutonta kuinka koneeseennousu kesti niin kauan ja kone oli myöhässä."

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Ihan hyvin toimi kaikki, paitsi jalkatilaa oli melko vähän pitkälle pohjoismaalaiselle.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Check in Pariisissa oli vanhanaikasta. Jos on matkatavara menossa rumaan, tai haluaa boardingpassi paperiversiona joutuu odottamaan että check in avautuu.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Finnair on lentoyhtiönä nykyään aivan perseestä! Siirtävät esim lentoja 2 päivällä eteenpäin eivätkä kerro matkustajille edes syytä! Laitoin kyselyä asiakaspalveluun jo maaliskuussa 2022 ja lentomme oli 27.5 ja en ole vieläkään saanut vastausta miksi lentoa siirrettiin.

Siirtyminen Riikassa koneesta toiseen. Vaimoni on liikunta rajoitteinen, hänelle oli järjestetty oma kuljetus. Avustaja kovi vielä kirjaamassa meidät jatkolennolle ja vei autolla suoraan jatkolennon koneen viereen. Vaimoni oli todella iloinen tällaisesta palvelusta jonka Air Baltic teki hänelle ilman pyytämättä. Häneltä iso kiitos♥️

Varaa halvat New York lentoliput

Uusimmat yhdensuuntaiset lentotarjoukset

21.1.su
3 välilaskua
31t 35mHEL-SWF
319 €
21.1.su
2 välilaskua
31t 25mHEL-SWF
321 €
17.1.ke
1 välilaskuTurkish Airlines
17t 10mHEL-EWR
369 €
17.1.ke
1 välilaskuTurkish Airlines
16t 35mHEL-JFK
369 €
17.5.pe
2 välilaskuaairBaltic
20t 40mHEL-JFK
441 €
26.12.ti
2 välilaskuaairBaltic
27t 40mHEL-JFK
694 €
1.1.ma
2 välilaskuaFinnair
33t 35mHEL-JFK
720 €
17.1.ke
suora lentoFinnair
9t 00mHEL-JFK
721 €
21.12.to
1 välilaskuLufthansa
13t 16mHEL-EWR
1138 €
21.12.to
2 välilaskuaLufthansa
16t 00mHEL-EWR
1160 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

18.12.ma
1 välilaskuScandinavian Airlines
13t 10mHEL-EWR
25.12.ma
1 välilaskuScandinavian Airlines
12t 05mEWR-HEL
415 €
3.2.la
1 välilaskuScandinavian Airlines
27t 45mHEL-EWR
8.2.to
1 välilaskuScandinavian Airlines
12t 05mEWR-HEL
416 €
22.4.ma
1 välilaskuTurkish Airlines
16t 25mHEL-EWR
27.4.la
1 välilaskuTurkish Airlines
29t 00mEWR-HEL
562 €
22.4.ma
1 välilaskuTurkish Airlines
16t 30mHEL-JFK
27.4.la
1 välilaskuTurkish Airlines
28t 45mJFK-HEL
562 €
28.2.ke
1 välilaskuLufthansa
15t 40mHEL-JFK
3.3.su
2 välilaskuaLufthansa
13t 30mJFK-HEL
640 €
22.2.to
1 välilaskuLufthansa
15t 40mHEL-JFK
10.3.su
2 välilaskuaLufthansa
13t 30mJFK-HEL
642 €
9.1.ti
suora lentoFinnair
9t 00mHEL-JFK
16.1.ti
suora lentoFinnair
8t 10mJFK-HEL
677 €
3.3.su
suora lentoFinnair
9t 00mHEL-JFK
27.3.ke
suora lentoFinnair
8t 10mJFK-HEL
679 €
17.12.su
1 välilaskuKLM
24t 15mHEL-JFK
24.12.su
1 välilaskuKLM
13t 00mJFK-HEL
740 €
24.12.su
1 välilaskuKLM
19t 25mHEL-JFK
15.1.ma
1 välilaskuKLM
12t 20mJFK-HEL
748 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat lentotarjoukset kotimaan kohteisiin

2.2.pe
Useita kohteitaSpirit Airlines
11t 05mATL-EWR
28.2.ke
suora lentoSpirit Airlines
2t 27mEWR-ATL
79 €
24.1.ke
suora lentoSpirit Airlines
2t 54mFLL-LGA
24.1.ke
suora lentoSpirit Airlines
3t 15mLGA-FLL
82 €
20.1.la
suora lentoJetBlue
2t 56mFLL-LGA
20.1.la
suora lentoJetBlue
3t 16mLGA-FLL
133 €
30.1.ti
suora lentoJetBlue
2t 40mMCO-LGA
30.1.ti
suora lentoJetBlue
3t 08mLGA-MCO
133 €
17.1.ke
suora lentoDelta
2t 56mFLL-LGA
20.1.la
suora lentoDelta
3t 10mLGA-FLL
146 €
18.1.to
suora lentoDelta
1t 59mATL-EWR
21.1.su
suora lentoDelta
2t 33mEWR-ATL
158 €
30.1.ti
Useita kohteitaSouthwest
5t 10mMCO-LGA
30.1.ti
Useita kohteitaSouthwest
14t 20mLGA-MCO
203 €
17.1.ke
Useita kohteitaSouthwest
8t 55mFLL-LGA
20.1.la
Useita kohteitaSouthwest
6t 20mLGA-FLL
242 €
21.1.su
Useita kohteitaAmerican Airlines
4t 25mATL-EWR
26.1.pe
Useita kohteitaAmerican Airlines
5t 00mEWR-ATL
330 €
14.12.to
suora lentoAmerican Airlines
3t 22mDFW-EWR
15.12.pe
suora lentoAmerican Airlines
4t 16mEWR-DFW
421 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Viime hetken lennot New York

Viime hetken lento-, juna- ja bussitarjoukset

9.12.la
Useita kohteitaIcelandair
11t 20mHEL-EWR
24.1.ke
Useita kohteitaIcelandair
10t 30mEWR-HEL
635 €
6.12.ke
Useita kohteitaIcelandair
11t 00mHEL-JFK
23.1.ti
Useita kohteitaIcelandair
10t 35mJFK-HEL
635 €
5.12.ti
Useita kohteitaAir France
12t 30mHEL-JFK
10.12.su
Useita kohteitaAir France
22t 05mJFK-HEL
816 €
7.12.to
suora lentoFinnair
9t 00mHEL-JFK
27.1.la
suora lentoFinnair
8t 10mJFK-HEL
873 €
5.12.ti
Useita kohteitaAir France
17t 40mHEL-JFK
11.12.ma
Useita kohteitaAir France
16t 05mJFK-HEL
906 €
9.12.la
Useita kohteitaFinnair
15t 10mHEL-JFK
22.1.ma
suora lentoFinnair
8t 10mJFK-HEL
929 €
6.12.ke
Useita kohteitaTurkish Airlines
34t 45mHEL-EWR
23.1.ti
Useita kohteitaTurkish Airlines
28t 15mEWR-HEL
1347 €
5.12.ti
Useita kohteitaTurkish Airlines
17t 10mHEL-EWR
9.12.la
Useita kohteitaTurkish Airlines
28t 15mEWR-HEL
1380 €
7.12.to
Useita kohteitaLufthansa
29t 20mHEL-EWR
23.1.ti
Useita kohteitaLufthansa
14t 55mEWR-HEL
1715 €
8.12.pe
Useita kohteitaLufthansa
13t 16mHEL-EWR
28.1.su
Useita kohteitaLufthansa
12t 05mEWR-HEL
1728 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla