Etsi halpoja lentoja Tennessee alk. 760 €

Tämä on halvin meno-paluu lennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana hänen etsiessä lentoa, jonka lähtöpäivä on 3.11.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa ja tee tämän tarjouksen haku uudelleen.
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
la 4/11
la 11/11
Matkailijat ovat viimeisten seitsemän päin ajan hakeneet 44 105 490 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy miksi:

Säästä 18 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahtit hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Vertaa lentolippuja Tennessee sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Viimeisimmät Tennessee lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINNashville
2+ välilaskua alk. 760 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

toukokuu

Huippusesonki

joulukuu

Halvin lento

760 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 13 %.
Suosituin aika lentää hintojen nousun ollessa keskimäärin 6 %.
Lento Helsinki – Nashville

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Tennessee

 • Varaa vähintään 3 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
 • Kuukausista kesäkuu, heinäkuu ja elokuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Suomesta on tammikuu.
 • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Tennessee lentotarjoukset.

Useimmiten kysytyt kysymykset - Tennessee lentojen varaus

 • Kuinka kauan lento Tennessee kestää?

  Suoran lennon lentoaika reitille Suomesta - Tennessee on yleensä 37t 22m, mikä kattaa kokonaisuudessaan 12302 km etäisyyden. Suosituin reitti on Helsinki - Nashville, jonka keskimääräinen lentoaika on 21t 24m.

 • Mikä on halvin lento Tennessee?

  Halvin lippu Tennessee Suomesta , joka on löytynyt viimeisen 72 tunnin aikana maksaa 760 €. Suosituin reitti on Helsingistä Nashvilleen ja halvin mano-paluulennon lippu tälle reitille viimeisten 72 tunnin aikana on 760 €.

 • Mitkä ovat suosituimmat kohteet Tennessee?

  Seuraavaksi suosituin kohde on Chattanooga (17%).

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

  KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa sen määrittelemiseksi onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän aikana. Näiden tietojen avulla matkustajat voivat päättää onko aika ostaa vai odottaa.

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät Tennessee

Tarvitsetko apua lentoyhtiön valitsemisessa lennolle Suomesta Suomeen? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet KAYAKin arvostelujen perusteella.
7,8
LufthansaPistemäärä perustuu 28966 arvosteluun
76entertainment
84crew
80boarding
75food
80overall
77comfort
Lentoyhtiöiden arvostelut
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Lue lisää lentoyhtiöstä Lufthansa
Plussat: "Superhyvin hoidettu nopea vaihto - auto haki ja vei meidät jatkolennolle. Tunnelma henkilökunnan keskuudessa oli hyvä."
Miinukset: "Ihan tajutonta kuinka koneeseennousu kesti niin kauan ja kone oli myöhässä."

En pitänyt siitä, että lähes koko lennon ajan koneessa oli pimeää. 13 h lennon aikana siirryttiin useamman aikavyöhykkeen yli ja olisin toivonut, että päivänvaloa olisi vuorokauden aikana ollut edes muutama tunti. Ikkunaluukut pidettiin myös koko lennon ajan kiinni, eikä keskipaikalla ollut edes valoa, jolloin olisin voinut tehdä käsityötä, ristikkoa tai lukea kirjaa. Ainoa viihdyke oli koneen oma älynäyttö tai oman kännykän sovellukset ilman nettiyhteyttä. Paikallani ollut näyttö lopetti toimintansa noin lennon puolivälissä. Ruokailujen välillä oli myös lähes 10 tuntia eli 1. ruoka tarjottiin heti koneeseen nousun jälkeen ja 2. ateria juuri ennen laskeutumista. Tämän vuoksi emme myöskään saaneet koko lennon aikana esimerkiksi kupillista kahvia, koska toisen aterian tarjoilu oli niin loppuvaiheessa, että turbulenssi keskeytti tarjoilun heti ruuan jaon jälkeen ja sitten alkoikin laskeutuminen.

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Koneeseen pakkautumista voisi järkevöittää, esim. rivi tai muutama kerrallaan, jottei syntyisi ryntäylyä ja hässäkkää.

Tuntui kuin lentokenttävirkailijat olisi olleet TET-harjoittelussa. Ongelma ei tietty ole Finnairin henkilökunnassa vaan Münchenin kentän virkailijoissa. Oli kuin kaikki olisivat ensimmäistä päivää töissä. Todella heikkoa toimintaa.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Finnair siirsi lentomme vuorokaudella eteenpäin. Ilmoitus tuli tuntia ennen koneen lähtöä kun oli jo toimitettu matkalaukut koneeseen ja tultu turvatarkastuksesta läpi ja odoteltiin koneeseen nousua lähtöportilla. Käsittämätöntä, tieto ylibuukkauksesta oli varmasti tiedossa paljon aikaisemmin. Kari ja Marja Alatyppö

Palvelu oli erinomaista, kone oli siisti ja aikataulut pitivät hyvin. Ihan pieni suma syntyi koneeseen noustessa kun eri boarding-ryhmät sumppuuntuivat putkeen. Pieni tauko boarding-ryhmien välissä olisi tehnyt siirtymästä vielä asteen sujuvamman.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Kone oli kolme tuntia myöhässä.... Meitä pompoteltiin portilta toiselle. Ilmastointi oli olematon.

Varaa halvat Tennessee lentoliput

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

3.11.pe
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
16t 07mHEL-BNA
11.11.la
2 välilaskuaUseita lentoyhtiöitä
20t 36mBNA-HEL
760 €
1.11.ke
2 välilaskuaLufthansa
19t 38mHEL-BNA
13.11.ma
2 välilaskuaLufthansa
14t 50mBNA-HEL
766 €
5.11.su
2 välilaskuaLufthansa
19t 37mHEL-BNA
14.11.ti
2 välilaskuaLufthansa
14t 50mBNA-HEL
768 €
3.11.pe
2 välilaskuaKLM
16t 07mHEL-BNA
12.11.su
2 välilaskuaKLM
13t 51mBNA-HEL
844 €
6.11.ma
1 välilaskuAmerican Airlines
28t 35mHEL-BNA
13.11.ma
1 välilaskuAmerican Airlines
15t 35mBNA-HEL
867 €
4.11.la
1 välilaskuAmerican Airlines
15t 48mHEL-BNA
12.11.su
1 välilaskuAmerican Airlines
13t 29mBNA-HEL
895 €
7.11.ti
1 välilaskuBritish Airways
14t 09mHEL-BNA
13.11.ma
1 välilaskuBritish Airways
18t 20mBNA-HEL
918 €
5.11.su
1 välilaskuBritish Airways
16t 45mHEL-BNA
13.11.ma
1 välilaskuBritish Airways
18t 20mBNA-HEL
933 €
4.11.la
1 välilaskuFinnair
15t 48mHEL-BNA
10.11.pe
1 välilaskuFinnair
18t 20mBNA-HEL
959 €
3.11.pe
1 välilaskuFinnair
16t 40mHEL-BNA
10.11.pe
1 välilaskuFinnair
20t 15mBNA-HEL
1383 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Uusimmat lentotarjoukset kotimaan kohteisiin

4.11.la
Useita kohteitaSpirit Airlines
13t 34mPHL-BNA
8.11.ke
suora lentoSpirit Airlines
2t 04mBNA-PHL
66 €
31.10.ti
Useita kohteitaSpirit Airlines
12t 38mEWR-BNA
7.11.ti
suora lentoSpirit Airlines
2t 23mBNA-EWR
69 €
19.10.to
suora lentoSpirit Airlines
2t 16mPHL-BNA
23.10.ma
Useita kohteitaSpirit Airlines
9t 33mBNA-PHL
77 €
23.10.ma
suora lentoSpirit Airlines
2t 27mEWR-BNA
26.10.to
suora lentoSpirit Airlines
2t 24mBNA-EWR
78 €
4.1.to
suora lentoJetBlue
2t 37mJFK-BNA
12.1.pe
suora lentoJetBlue
2t 16mBNA-JFK
86 €
5.1.pe
suora lentoJetBlue
2t 44mLGA-BNA
8.1.ma
suora lentoJetBlue
2t 18mBNA-LGA
86 €
14.12.to
suora lentoDelta
2t 49mJFK-BNA
6.1.la
suora lentoDelta
2t 36mBNA-JFK
124 €
30.11.to
suora lentoDelta
2t 39mLGA-BNA
4.12.ma
suora lentoDelta
2t 23mBNA-LGA
124 €
11.11.la
suora lentoSouthwest
1t 30mORD-BNA
15.11.ke
suora lentoSouthwest
1t 50mBNA-ORD
159 €
11.11.la
Useita kohteitaSouthwest
6t 15mORD-BNA
15.11.ke
suora lentoSouthwest
1t 50mBNA-ORD
169 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Tennessee

Tarjouksia paluulennolle:

Tennessee - Suomi

Matkustusluokat:

Selaa lähtöpaikkoja: