Hae lentoja
Tarjoukset
Varaus tehtävä
Usein kysytyt kysymykset ja vinkit
Lentoyhtiöt

Etsi halpoja lentoja Sloveniaan alk. 205 €

Tämä on halvin meno-paluulennon hinta, jonka KAYAK-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa, jonka lähtöpäivä on 4.4.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa ja tee tämän tarjouksen haku uudelleen.
1 aikuinen
0 laukkua
ke 27/3
ke 3/4

Vertaa lentolippuja Sloveniaan sadoilta matkailusivustoilta kerralla

Matkailijat ovat viimeisten seitsemän päin ajan hakeneet 50 259 570 kertaa KAYAK-sivustolla, ja tässä on syy miksi:

Säästä 14 % tai enemmänVertaa useita matkailusivustoja yhdellä haulla

Seuraa hintojaEtkö ole valmis varaamaan? Tilaa hintavahti hintojen laskun varalta.

Suodata tarjouksesiValitse matkustamoluokka, ilmainen Wi-Fi ja paljon muuta

Yhdistä ja säästäSäästä rahaa yhdistämällä lento + hotelli.

Viimeisimmät Slovenian lentotarjoukset

Osuvimmat KAYAK-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 72 tunnin ajalta.

SUOSITUINLjubljana
1 välilasku alk. 205 €

Hyvä tietää

Matalasesonki

tammikuu

Huippusesonki

heinäkuu

Halvin lento

205 €
Sopivin aika välttää turistimassoja hintojen laskun ollessa keskimäärin 19 %.
Suosituin aika lentää ja hinnat ovat myös keskimäärin 0% alhaisemmat.
Lento Helsinki – Ljubljana

Useimmiten kysytyt kysymykset - Slovenian lentojen varaus

 • Kuinka pitkä on lento Sloveniaan?

  Suoran lennon lentoaika reitille Suomesta - Sloveniaan on yleensä 14t 25m, mikä kattaa kokonaisuudessaan 3352 km etäisyyden. Suosituin reitti on Helsinki - Ljubljana, jonka keskimääräinen lentoaika on 2t 35m.

 • Mikä on halvin lento Sloveniaan?

  Halvin viimeisten 72 tunnin aikana löytynyt lippu Sloveniaan Suomesta on yhteen suuntaan 91 € ja meno-paluulennolle 209 €. Suosituin reitti on Helsingistä Ljubljanaan ja halvin mano-paluulennon lippu tälle reitille viimeisten 72 tunnin aikana on 209 €.

 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät Sloveniaan?

  Finnair operoi useimmiten lentoja reitille Suomesta - Sloveniaan.

 • Miten KAYAK-sivuston hintojen ennustusalgoritmi työkalu auttaa minua valitsemaan oikean ostoajankohdan?

  KAYAK-sivustojen lentohintojen ennustusalgoritmi käyttää historiallista dataa sen määrittelemiseksi onko hinnoissa tiettyyn matkakohteeseen tiettyinä päivämäärinä tulossa muutoksia seuraavien 7 päivän aikana. Näiden tietojen avulla matkustajat voivat päättää onko aika ostaa vai odottaa.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä

Parhaat vinkit halpojen lentojen löytämiseen Sloveniaan

 • Etsitkö halpaa lentolippua Sloveniaan? 25 % käyttäjistämme on löytänyt Sloveniaan näillä hinnoilla tai halvemmalla: Helsingistä 98 € yhdensuuntainen - 220 € meno-paluu
 • Varaa vähintään 1 viikkoa ennen lähtöä löytääksesi keskivertoa edullisemmat hinnat.
 • Kuukausista tammikuu, marraskuu ja joulukuu ovat yleensä sesonkia. Halvin kuukausi lentää Suomesta on marraskuu.
 • Kirjoita haluamasi lähtölentokenttä ja matkapäivämäärät yläpuolella näkyvään hakukenttään löytääksesi parhaat Slovenian lentotarjoukset.
Näytä lisää vinkkejä

Suositut lentoyhtiöt, jotka lentävät Sloveniaan

Tarvitsetko apua lentoyhtiön valitsemisessa lennolle Suomesta Suomeen? KAYAK-sivuston lentoyhtiöarvostelut antavat kullekin lentoyhtiölle kokonaispistemäärän, joka perustuu lukuisiin tekijöihin, kuten mukavuuteen, lennolle pääsyyn, lennon aikana tarjottavaan viihteeseen ja muihin tekijöihin, jotta päätöksen tekeminen olisi helpompaa. Katso lentoyhtiöiden pisteet KAYAKin arvostelujen perusteella.
7,7
FinnairPistemäärä perustuu 1377 arvosteluun
75comfort
82crew
77overall
70entertainment
69food
77boarding
Lentoyhtiöiden arvostelut

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Lue lisää lentoyhtiöstä Finnair

Baggage drop Tukholmassa oli vaikeaa löytää. Terminaali 5 on sekava remontin takia, siksi ohjeistus/kyltitys pitäisi selkeyttää. Lyhyellä lennolla on typerää tarjoilla mitään. Finnairin mustikkamehuinnostus on outo: se on roiskuessaan tahraavaa nestettä, jonka jakaminen ahtaasti istuville matkustajille on täysin turhaa. Vesi riittää, jos sitä on erikseen tarjottava 45 minuutin matkalla.

Henkilökunta oli ihan ystävällistä. Koneeseennousu oli hidas. Tarjottavat ovat nolla-arvoisia, vain lasi vettä ilmaiseksi, ei ole toimiva konsepti ollenkaan.

Ostettiin lentolippu yhdessä, ei siis pitänyt olla epäselvää, että ollaan pariskunta. Meidät kuitenkin sijoitettiin istumaan koneessa kauas toisistamme. Pärjäämme toki itsenäisesti, mutta moinen homma vaikuttaa lähinnä kiusanteolta. Eikä suinkaan asiakaspalvelulta. Terveiset siis Finnairille tai muille, jotka olivat järkkäilleet istumapaikat.

Lähtöselvityksessä oli vain yksi henkilö, mikä ei vastannut lainkaan tarvetta, koska hän oli ERITTÄIN HIDAS - ja hieman tyly (?). Passeja hän pyöritteli todella kauan ja tavasi hitaasti kirjain kirjaimelta nimemme niistä ja vertaili kuvia meihin. Tuntui todella oudolta. Lisäksi tarranauhat taisivat loppua kesken ja hän joutui hakemaan niitä muualta. Meillä (kolmen hlön perhe) oli ainoastaan yksi laukku menossa ruumaan, mutta virkailija yllätti meidät vaatimalla myös käsimatkatavaramme ruumaan, koska tilaa olisi kuulemma liian vähän. Luonnollisesti olimme pakanneet kaiken säännösten mukaan ja tässä hässäkässä ruumaan joutui myös elektroniikka, jotka olimme jättäneet käsimatkatavaroihin. Virkailija ei huomannut kysyä asiasta, emmekä me kiireessä muistaneet sitä. Lisäksi jouduin todella vaatimalla vaatimaan, että sain yhden laukun käsimatkatavaroihin, koska sairastan diabetesta ja astmaa ja olin pakannut matkalla mahdollisesti tarvitsemani lääkkeet ko. laukkuun. Ehdin jo hieman hätääntyä asiasta, kunnes virkailija "armollisesti" tuli sen verran vastaan, että antoi minun valita yhden kolmesta laukustamme matkustamoon. Ymmärrän tilantarpeen, mutta olisi ollut todella järkevää kertoa jonossa odottaville etukäteen, että tällaista vaaditaan, jotta muutenkin todella tiukalla ollut ollut aika ei olisi kulunut turhaan säätämiseen turhautuneitten jonottajien odottaessa selän takana. Asian olisi mielestäni voinut myös hoitaa hieman kohteliaammin. Lisäksi huomasin koneessa, että hyvin harvan kohdalla oli vaadittu jättämään matkustamoon tarkoitettuja laukkuja ruumaan - ainakin lähes kaikilla oli yksi laukku/hlö mukana. Hämmentävää. Yllättävää kyllä kone pääsi kuitenkin lähtemään matkustajien puolesta ajallaan, vaikka jonottavat pitivät sitä mahdottomana. Lento sujui muuten hyvin, paitsi jalkatilat olivat todella surkeat verrattuna menomatkamme koneeseen.

Edelleen toivoisin edes kahvia maksutta, Air France osaltaan tarjoaa jopa pientä syötävää ja muuta juotavaa.

Koneen kapteeni ei kertonut mitään muuta lennosta kuin lähtiessä lennon kesto. Olisin halunnut tietoa esim lentoreitistä.

Matkatavaratietomme puuttuivat järjestelmästä. Turhaa vaivaa moisesta asiasta. Valitin suoraan Finnairille.

Check-in jonoa oli aamulennolla, mikä on pienellä lennolla ymmärrettävää. Kaikki muu toimi mainiosti.

Henkilökunnan ystävällisyys oli hyvää, mutta pienille reittilennoille Suomen sisällä olisi mukavaa saada pikku suolaista.

Ilmainen kahvi olihan kiva. Lento myöhässä yli 2 h Hesan päässä odotettiin rappusia. Huh huh. On se vaikeeta!

Siirtyminen Riikassa koneesta toiseen. Vaimoni on liikunta rajoitteinen, hänelle oli järjestetty oma kuljetus. Avustaja kovi vielä kirjaamassa meidät jatkolennolle ja vei autolla suoraan jatkolennon koneen viereen. Vaimoni oli todella iloinen tällaisesta palvelusta jonka Air Baltic teki hänelle ilman pyytämättä. Häneltä iso kiitos♥️

Varaa halvat Slovenian lentoliput

Uusimmat meno-paluu lentotarjoukset

4.4.to
1 välilasku
9t 25mHEL-LJU
11.4.to
1 välilasku
7t 15mLJU-HEL
205 €
20.3.ke
1 välilaskuLufthansa
6t 25mHEL-LJU
27.3.ke
1 välilaskuLufthansa
9t 05mLJU-HEL
213 €
4.4.to
1 välilaskuTurkish Airlines
7t 40mHEL-LJU
8.4.ma
1 välilaskuTurkish Airlines
25t 45mLJU-HEL
237 €
21.3.to
1 välilaskuTurkish Airlines
7t 15mHEL-LJU
24.3.su
1 välilaskuTurkish Airlines
21t 25mLJU-HEL
241 €
23.4.ti
1 välilaskuAir France
9t 25mHEL-LJU
29.4.ma
1 välilaskuAir France
6t 30mLJU-HEL
250 €
4.4.to
2 välilaskuaSWISS
20t 15mHEL-LJU
11.4.to
2 välilaskuaSWISS
29t 00mLJU-HEL
252 €
4.4.to
1 välilaskuAir France
9t 25mHEL-LJU
8.4.ma
1 välilaskuAir France
6t 30mLJU-HEL
254 €
4.4.to
2 välilaskuaSWISS
20t 15mHEL-LJU
8.4.ma
2 välilaskuaSWISS
8t 35mLJU-HEL
259 €
13.4.la
suora lentoFinnair
2t 35mHEL-LJU
15.4.ma
suora lentoFinnair
2t 40mLJU-HEL
260 €
4.4.to
suora lentoFinnair
2t 35mHEL-LJU
8.4.ma
suora lentoFinnair
2t 40mLJU-HEL
261 €

Etsi välilaskuilla

Etsi lentoyhtiöllä

Etsi hinnalla

Lennot Sloveniaan

Tarjouksia paluulennolle:

Slovenia - Suomi

Matkustamoluokat:

193 €

Selaa lähtöpaikkoja:

Selaa matkakohteita: